ALTER. TORA. TRIANTAFYLLO.
Printable View
ALTER. TORA. TRIANTAFYLLO.
kalhmera paidaroi
Καλημέρα μόρτη locust..
Πάω να κοιμηθώ μετά από 38 ώρες σερί άυπνος.. :D
sportfm το πρωι;Quote:
Originally Posted by nohandpath
Kalhmera!
εσύ πάνε στο Fair trade στην Βύρωνος 9 μετά το βιβλιοπωλέιο προμηθέα προς πλατεία ναβαρίνου και φάε βιολογικές με κινόα ή κάσιους.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η σημερινή Παυλίδης φράουλα δεν έχει καμία σχέση με την πριν-ένα-χρόνο Παυλίδης φράουλα?Quote:
Originally Posted by Fireknight
Όχι ότι δεν είναι και τώρα γαμηστερή, αλλά κάτι άλλαξαν τα μουνιά.
Τις καινούριες θα τις τσιμπήσω με την πρώτη ευκαιρία. yam yam :D
Βασικά στα + είναι οτι έφαγα 2 1/2 σοκολάτες χτες απο τις 21:30-00:00
δεν πήγα να ενεργηθώ (σικ) ήπια ελληνικό καφε με τσιγάρακι κλασσικά σήμερα το πρωί και είμαι κομπλέ! Αυτο είναι μεγάλο προσόν!
Όντως η Παυλίδης Φραουλα κάτι το διαφορετικό έχει... Το έχω παρατηρήσει και εγω. Μπας και είναι η γέμιση?
Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά ξέρω ότι πριν 2 χρόνια που ήμουν φοιτητής έπαιρνα 4-5 τη βδομάδα για πλάκα. Τώρα παίρνω 2-3 το μήνα. :|
Βασικά στα + είναι οτι έφαγα 2 1/2 σοκολάτες χτες απο τις 21:30-00:00
δεν πήγα να ενεργηθώ (σικ) ήπια ελληνικό καφε με τσιγάρακι κλασσικά σήμερα το πρωί και είμαι κομπλέ! Αυτο είναι μεγάλο προσόν!
Όντως η Παυλίδης Φραουλα κάτι το διαφορετικό έχει... Το έχω παρατηρήσει και εγω. Μπας και είναι η γέμιση?
Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά ξέρω ότι πριν 2 χρόνια που ήμουν φοιτητής έπαιρνα 4-5 τη βδομάδα για πλάκα. Τώρα παίρνω 2-3 το μήνα. :|
Πόσο μπαφο πια?Quote:
Originally Posted by fandango
Κοίτα, μάλλον είναι η γέμιση που φταίει :P
Quote:
Originally Posted by fandango
Είμαι σίγουρος πως θέλεις σοκολάτα μετα απο αυτό που έγραψες...
Ρε να μας εξηγήσει ο Δοκτορ...
Με τη χρήση της ινδικής καναβης γιατι αυξάνετε η επιθυμια για γλυκο?
Πέφτει το ζάχαρο η είναι καθαρά ψυχολογικός παράγοντας? Και αν όντως είναι έτσι γιατι δεν δίνεται σαν φάρμακο σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με ζάχαρο?
Μιλάω σοβαρά και καθαρά εγκυκλοπαιδικά.
εδώ η επιθυμία για γλυκό χρήζει βιοχημικής ερμηνείας. Προφανώς την καταπολεμάς ή αντιστεκεσαι εύκολα.
για ιατρικές χρήσεις της κάναβης, ισχύει το θέατρο του παραλόγου για τους γνωστούς λόγους