sure?
Printable View
sure?
ναι, αλλά δεν αποκλέιεται να επαναλήφθηκε, είναι κλισέ φράσηQuote:
Originally Posted by Shadowking
re paidia, o tsoxatzopoulos pantreuthke prin 3-4 xronia..
πότε θα σταματήσουν κάποιοι γκασμάδες να συνεχίζουν να στέλνου αυτό το γελοίο email που αναφέρει τόσο πειστικά :P πως αν το στείλεις καμιά 300αριά φορές θα σου στείλουν επιταγή με λεφτά στο σπίτι;
Θέλω συγκεκριμένη απάντηση στην παραπάνω ερώτηση! :)
συγκεκριμένα στις 12-07-2004:Quote:
Originally Posted by beefteki
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244
kita pos pernane ta xronia...
ναι τα τριμπούρδελα!Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Φτωχολογιά λόγω δεξιάςQuote:
Με φόντο το βροχερό Παρίσι τελέστηκε την Κυριακή, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο γάμος του πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου και της εκλεκτής του, Βίκυς Σταμάτη.
Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
....
Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons.
Θέλω να βγάλω βεβαιώσεις από παθολόγο/δερματολόγο για κολυμβητήριο. Από νοσοκομείο λογικά. Ξέρει κανείς τι κάνω;
πας στον αντίστοιχο γιατρό του νοσοκομείου
Βασικά αυτό που με νοιάζει είναι αμα κλείνουν ραντεβού ή στην δίνουν κατευθείαν.
δεν νομίζω να κλείνουν ραντεβού, στις λίγες φορές που έχω πάει νοσοκομείο ότι κάνεις το κάνεις εκείνη την ώρα (βέβαια ήταν επείγοντα [σχετικά] ότι είχα πάθει), αλλά όπως και να 'χει, φαντάζομαι πως δεν ακολουθούν τακτικές ΙΚΑ
στην τελική το πιο εύκολο είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο να το εξακριβώσεις και να μην τραβιέσαι για κανένα λόγο τσάμπα :D
pos ine i apopinikopiisi sta agglika?
legalization
decriminalization
:pink:
:pink: