Έβαλα βιάγκρα ως φλουρί στην βασιλόπιτα και δεν έπεσε σε κανέναν
Printable View
Έβαλα βιάγκρα ως φλουρί στην βασιλόπιτα και δεν έπεσε σε κανέναν
Πας με την κοπελα μου για camping.
Τσακώνεστε και είστε μέσα στη σκηνή.
Σου κάνει σκηνή μέσα στη σκηνή.
Spoiler
Ε οχι και με την κοπελα σου. Να μαστε και καπου ανθρώποι.
- Ναί καλημέρα σας, μια έρευνα κάνουμε για τον καρκίνο. Να σας απασχολήσουμε δυό λεπτά;
- Βεβαίως...
- Πιστεύετε ότι ταιριάζει με τον Υδροχόο;
αντε σε ιδιο κλιμα!
- Tι ζώδιο είστε κύριε Ρουβά?
Spoiler
Μάγκας δεν είναι αυτός που καπνίζει και κάνει κοπάνες και οδηγάει μηχανάκια. Μάγκας είναι αυτός που φοράει χρυσά μανικετόκουμπα και παίζει κλαρίνο.
"Τι κρίση ρε παιδιά, εγώ όσες φορές κατεβαίνω Αθήνα βλέπω μια εταιρεία και όλο ανεβάζει ταμπέλες"
"Και πώς τη λένε;"
"ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"
-Μαμα στο σχολειο με λενε gay και με χτυπανε.
-Ποιοι σε χτυπανε???
-Οι γοβες ...
- Μπαμπά, γιατί η γιαγιά τρέχει στην αυλή με ζικ-ζακ;
- Για σένα μπορεί να είναι γιαγιά, για μένα όμως είναι πεθερά!
Δώσε μου το δεύτερο γεμιστηρα!
Gay Jokes aren't funny,
Cum on guys. . . . .
Κοιλιά δε βρίσκεις έναν τρόπο να κλειδώνει το θρεντ αυτόματα για λίγες μέρες μετά από 2 συνεχόμενα καλά ανέκδοτα;
-Δε σερβίρουμε ταχυόνια.
Μπαίνει ένα ταχυόνιο σε ένα μπαρ.
-Μωλάτσι μου σέλω αγκαλίτσα!
-Μίλα κανονικά μωρή, δεν είμαστε μωρά!
-Μωλάτσι μου σέλω να θου πάλω πίπα!
-Ζουζουνίτσα μου κι εγώ σέλω
Ποιος σκοτωσε τον Προτζεκτωρα ?????
Ο Προτζαχιλλεας ...
Πάει τύπος στο κρεοπωλείο..
- Πόσο πάει το κουνέλι;
- Στις καλές του 60 χιλιόμετρα στην κατηφόρα.
-Λεωνιδα,τι γλυκο ειναι αυτο;
-THIS IS TARTAAAAAA!!
emetos
Πάει ένα κουτάκι κόκα-κόλα περίπατο στην πόλη. Όπως προχωρούσε συναντάει μια άλλη κόκα-κόλα η οποία τη ρωτάει με περιέργεια:
-Που πας εσύ μόνη σου πρωί πρωί?
-Βόλτα
-Να έρθω?
-Έλα
Περπατάνε η δυο τους που λέτε τσούκου τσούκου, στρίβουν σε μια γωνία και να σου βλέπουν άλλο ένα κουτάκι κόκα-κόλα να αράζει.
-Που πάτε εσείς οι δυο καμαρωτές καμαρωτές???
-Βόλτα
-Να έρθω μαζί σας?
-Έλα
Συνεχίζουν να περπατάνε οι τρεις τους όταν σε μία γωνία πάλι βλέπουν ένα κουτάκι κόκα-κόλα.
-Που πάτε εσείς οι τρεις ρε????
-Βόλτα
-Να έρθω και εγώ ?
-Έλα.
Συνεχίζουν τα τέσσερα κουτάκια τον περίπατο ώσπου σε μια φάση βλέπουν μπροστά τους μία Sprite.
-Που πάτε εσείς οι τέσσερις ε???
-Βόλτα
-Να έρθω και εγώ?
Spoiler
ICE TRUCK KILLER
ICE-TO-DIAOLO
Γυφτάκι αράζει στο τσαντίρι του. Σε κάποια φάση φωνάζει στη μάνα του..
-Μάνα πάω για 5Χ5!
-Που πααααας????
-Για μπάλα λέμε!!!
-Πουυυυυυυ???
-Soccer-Ντε!!!
ICE TRUCK KILLER
αργει?
Ήταν δύο κολλητοί φίλοι που γνωρίζονταν πολλά χρόνια.Ο Τάκης και ο Βάγγος. Ο Τάκης ήταν μεγαλογιατρός χειρούργος.
Μια μέρα που συζητούσαν αρχίζει ο Βάγγος και λέει στον Τάκη:
-Τάκη είχα κάτι πόνους τις προάλλες και μου είπαν ότι είναι ο σκωληκοειδίτης μου, και πρέπει να κάνω εγχείρηση να τον βγάλω.
Ξέρεις ότι μόνο σε σένα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θέλω να μου την κάνεις εσύ προσωπικά την επέμβαση
-Ρε Βάγγο ξέρεις ότι δεν μπορώ...είναι επικίνδυνο είσαι σαν αδερφός μου θα τρέμουν τα χέρια μου
Με τα πολλά ο Βάγγος πείθει τον Τάκη να είναι αυτος που θα του κάνει την εγχειρηση. Έρχεται η μέρα για την επέμβαση και ο Βάγγος βρίσκεται πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι με ολική αναισθησία και ο νοσοκόμοι φωνάζουν μέσα τον γιατρό τον Τάκη.
Μπαίνει μέσα ο Τάκης και μία νοσοκόμα του δίνει το νυστέρι
Ο Τάκης στη θέα του φίλου του έχει πάθει ένα μικρο πανικό..τρέμουν τα χεριά του, τον λούζει κρύος ιδρώτας, και έχει κολλήσει άγρια. Φωνάζει:
-ΑΔΕΡΦΗ! ΑΔΕΡΦΗ!
-Παρακαλώ γιατρέ
-Φέρε μου γρήγορα το κινητό μου από το σακάκι μου
Τρέχει η νοσοκόμα του δίνει του κινητό και ο γιατρός αρχίζει να πληκτρολογεί ένα νούμερο. Η νοσοκόμα του λέει
-Γιατρέ ποιόν παίρνετε???
-Την μάνα μου
-Γιατί?
Spoiler
ICE TRUCK KILLER
Τελικά το Ice Truck Killer είναι νικνέημ; Δεν είναι παντσλαην; Έψαχνα να βρω τι σχέση έχει.
Και ο Toy-ejam ποιος είναι; Τι σχέση έχει με τον Ice Truck Killer; Μήπως έχει κάνει hijack το λογαριασμό του; Μήπως είναι copycat; Μήπως δουλεύουν μαζί;
WE DEMAND ANSWERS, GODAMMIT!
ELECTRIC REQUIEM IS WHERE ICE TRUCK KILLER LIVES
Τοτός στην τάξη κλασσικά. Μπαίνει μέσα η δασκάλα και λέει στα παιδιά:
Παιδάκια σήμερα θα σας λέω εγώ γράμματα και θα μου λέτε μια λέξη που θα αρχίζει με αυτό το γράμμα.
Γουστάρουν τα παιδάκια.Λέει η δασκάλα Α
σηκώνουν τα χέρια τα παιδιά, πες μας Κωστάκη, λέει ο Κωστάκης άλογο, μπράβο Κωστάκη!
Λέει η δασκάλα Β σηκώνουν τα παιδιά πάλι τα χέρια, πες μας Κατερινούλα, Βαλίτσα λέει η Κατερινούλα.
Συνέχιζε η δασκάλα με τα γράμματα όλα καλά μέχρι που φτάνει στο Π
Τινάζεται ελατήριο ο Τοτός, ΚΥΡΙΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΓΩ
Όχι εσύ Τοτό θα πεις βλακεία!!! Πες μας Αννούλα εσύ
ΠΟΥΤΣΑ!!!
ICE TRUCK KILLER
:moutza: E ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!! :moutza:
Δυο φίλοι σκάνε σε ροκ Φεστιβαλ.Οι μπάντες παίζουν rockιές, ο κόσμος γουστάρει και όλα κυλούν όμορφα και ωραία.
Η ώρα έχει περάσει, ο κόσμος βρίσκεται στο τσακίρ κέφι και στη σκηνή βρίσκονται οι Εν Κατακλείδι. Ξαφνικά, και χωρίς προφανή λόγο, ο ντράμερ βγάζει το T-shirt του και, όπως ήταν ιδρωμένο, το πετάει με δύναμη στα μούτρα του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής τρελαίνεται, βγάζει το T-shirt του και απαντά πετώντας το με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στα μούτρα του ντράμερ. Ο μπασίστας δεν έμεινε αμέτοχος. Βγάζει κι αυτός το T-shirt του και αρχίζει να κοπανά τον τραγουδιστή, ενώ οι κιθαρίστες βλέποντας ότι ο μπασίστας πήρε το μέρος του ντράμερ, βγάζουν και αυτοί, τα T-shirts τους και αρχίζουν να χτυπάνε τον μπασίστα. Μέσα σε 5 λεπτά η μπάντα είχε γίνει ένα κουβάρι ανταλλάσσοντας χτυπήματα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού.
- "Καλά ρε! Τι γίνεται εδώ?!", ρωτάει ο ένας με απορία τον διπλανό του
- "Έτσι είναι αυτοί ρε... Πάντα, από μια ώρα και μετά αρχίζουν τις μπλουζιές
ΙΨΕ ΤΡΘΨΚ ΚΙΛΛΕΡ
Σε φανάρι σε επαρχιακό δρόμο είναι σταματημένη μια Lamborghini. Σκάει δίπλα της ένα Datsun κωλοφτιαγμένο με μπλε φωτάκια στου υαλοκαθαριστήρες. Ο γύφτος κατεβάζει το παράθυρο χειροκίνητα και κάνει νόημα στον οδηγό της Lamborghini. Ο οδηγός πατάει το κουμπάκι, τα παράθυρο κατεβαίνει και κοιτάει τον γύφτο με ύφος εκατό καρδιναλίων. Ο γύφτος με λίγο μπλαζέ υφάκι του κάνει:
-Γρουν γκρουυυυν...
ο οδηγός με μια ξινίλα στη μούρη κλείνει το παράθυρο.Ανάβει πράσινο και η Lamborghini με κωλιές φεύγει με τρελή επιτάχυνση και...
ΜΠΑΜ!!!!!
Spoiler
ICE TRUCK KILLER
Σήμερα το πρωί το έβγαλες και αυτό;
για βορειους το επομενο
πως λεγεται η Chinatown στη Θεσσαλονικη?
Spoiler
-γιατί ο Μιχαλολιάκος απέλυσε τον διακοσμητή του σπιτιού του;
-γιατί τον ρώτησε πως να κάνει το δωμάτιο των ξένων
- Πόσο έχει αυτή η καραμπίνα??
- 250 ευρώ..
- Αυτό το πιστόλι??
- 200 ευρώ..Θα το αγοράσετε??
- Όχι..
- Τότε γιατί ρωτάτε??
- Έτσι..Για την τιμή των όπλων...
- Πως λέγονται τα πουλιά που φέρνουν τύχη & την άνοιξη;
- Φόρτσουν Κούκοι