http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=21065
Motherfuckin' nostalgia :')
Printable View
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=21065
Motherfuckin' nostalgia :')
ωραια φαινονται ολα με μια πρωτη ματια.extreme makeover.
αλλα ποιος τους ειπε οτι θελουμε ηλιο στα tirisfal glades και dalaranοποιηση της undercity γαμω το σπιτακι τους;
Ποιος σου είπε ότι τους νοιάζει τι θες; :P
θελω 1 ωρα για να τα διαβασω ολα αυτα ε!
ευχαριστω πολυ......δεν!
το bloοd elf αγαλμα στη brill με θαμπωσε με overdose πουστιας και εβλεπα μεχρι και καρδιες στον ουρανο.
τους νοιαζει δεν τους νοιαζει, να τους καει το βιντεο λολ.
περα απο τη πλακα με οσα ξερουμε atm μοιαζει για το expansion που χρειαζοταν το wow.νομιζω οτι το wotlk στην τελικη σουμα,δεν βγαζει θετικο προσημο.
καλα τα ιδια λεγαμε και το για το wrath....
να δεις σοκ απο την μεταβαση απο το βανιλα στο μπηση
ε νταξ ηταν το πρωτο xpansion ισως για αυτο!
το tbc ηταν πολυ καλυτερο απο wrath παντως! ισως και απο βανιλα αλλα αυτο συζητιεται!
διαφωνώ, αλλά ίσως επειδή έζησα το βανίλλα σε άλλη φάση της ζωής μου
δεν επαιξα βανιλλα.ισα ισα τοτε το θεωρουσα το πιο ανουσιο game ever(χωρις να εχω ασχοληθει καθολου βεβαια) αλλα στο θεμα tbc(ξεκινησα char το 2007) ειναι με ανεση καλυτερο του wotlk.
κατι που ελειπε απο το tbc και μετα ηταν το να ξαναζωντανεψουν kalimdor και eastern kingdoms.ε και αυτο θα το κανει το cataclysm.δλδ ειχαμε φτασει σε σημειο να βλεπεις μονο low lvl chars εκτος major cities και 70/80ριδες μονο σε orgrimmar/ironforge για το auction house.
Ε αυτό. Δεν ξέρω ίσως έχει να κάνει ότι εκεί έμαθα το παιχνίδι κλπ, αλλά για μένα η αρχική περίοδος (μέχρι τέλος 2005 - μέση 2006) δεν φτάνεται με τίποτα.
Στα expansions είμαι με Abruzzi, TBC > WOTLC, πάντως το Cataclysm φαίνεται πολύ ωραίο (βασικά είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόταν), θα αναγκαστώ να ξαναβάλω prepaid.
Πείτε και γιατί σας άρεσε παραπάνω το TBC όμως. Το μεγαλύτερο κομμάτι της θετικής του εντύπωσης σας το άφησε γιατί έφερε τα super wow νέα features που είχε ανάγκη το vanilla, παρόλα αυτά ξεχνάτε τα πολλά κακά του TBC.
Vanilla > all αν είχες την τύχη να είσαι σε κάποιο guild που δε χαροπάλευε με το παλιό instance σύστημα. Αλλά ακόμα και εκεί ξεχνάμε τα πολλά αρνητικά γιατί πολύ απλά τότε δεν είχαμε ακόμα μέτρο σύγκρισης (βλ. Grand Marshall λολ.)
Vanilla wow > all indeed.
Η αίσθηση της πλήρης άγνοιας και των καθημερινών μικρών ανακαλύψεων στο game. Η παντελής έλλειψη (ή έστω σε πολύ περιορισμένο βαθμό) των helper sites, εμετικών addons έδινε σαφέστατα ένα πολύ πιο true feeling στο game.
Για να μην αναφέρω το τι τραβούσαμε εμείς που είμασταν σε competitive raiding guilds απο θέμα όχι μόνο strategy και tacts αλλά και απείρων ωρών preparation πριν το καθημερινό raid schedule.
Εχασα τα νιάτα μου μέσα στα MC, ZG, AQ και BRD χαλαρά, αλλά έχω τόσο γαμάτες αναμνήσεις απο σκηνικά εκεί και γενικά.
edit : επίσης το γεγονός πως τα epics ήταν epics τότε. απο το tbc και μετά το game έγινε τόσο casual που ο κάθε παίκτης με μισό εγκέφαλο είχε πρόσβαση σε πολύ καλά αντικέιμενα. γενικά έκλεισαν την ψαλίδα μεταξύ των hardcore gamers με τους casuals γιατί σου λέει τον καμένο τον έχουμε στο χέρι, ας προσπαθήσουμε να δελεάσουμε και τον άλλο.