Locust εγώ ένα μπανάκι το θέλω αν έχω βγει.. λίγο ο ιδρώτας, λίγο η τσιγαρίλα.. κάτι με πιανει και δεν μπορώ να κοιμηθώ.. :)
Περαστικά στο άρρωστο sfinotouvlaki.. :lsd: :teddy:
Printable View
Locust εγώ ένα μπανάκι το θέλω αν έχω βγει.. λίγο ο ιδρώτας, λίγο η τσιγαρίλα.. κάτι με πιανει και δεν μπορώ να κοιμηθώ.. :)
Περαστικά στο άρρωστο sfinotouvlaki.. :lsd: :teddy:
χωχω, και το βλιβλιάριο δεν είναι θεωρημένο. τι χαρά :)
θα κάνω κοκτέηλ θαλασσόνερου και ορού για σίγουρα αποτελέσματα! θενξ ντενίζ.
Re su o fusiologikos oros den 8a sou kanei tipota. Ton xrhsimopoioume gia na ka8arhsoume ton blenogono ths muths prin efarmosoume kapoio aposumfwritiko spray. Pare 8alassino nero se spray (uparxoun arketa emporika skeuasmata) kai 8ewrhse to bibliario sou!
Λεβάντα για ιγμορίτιδα
Μπορεί να μην την θεραπεύει άλλα αποτελεί ένα ευχάριστο τρόπο αντιμετώπισης που προσφέρει παράλληλα σημαντική ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνοδεύουν μια κρίση ιγμορίτιδας. Βράστε δύο φλιτζάνια νερό, προσθέστε το χυμό δύο λεμονιών, πιπέρι, ένα κουταλάκι θαλασσινό αλάτι και μια χούφτα φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα λεβάντας. Στη συνέχεια, πριν κρυώσει το μείγμα, σκύτε πάνω από τη γαβάθα, σκεπάστε το κεφάλι σας με μια πετσέτα και κάντε για αρκετή ώρα εισπνοές.
συνταγη που σε ωρες αναγκης σωζει.
Γκει ποστ.
Οταν εχει τοσο φωτεινο φεγγαρι και περπαταω στη γειτονια μου που ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που θα λεγαμε "μεσα στα δαση", ειδικα αν εχει χαλασει καμια λαμπα στο δρομο παντα σκεφτομαι πως θα εβλεπαν τον κοσμο πριν 3000 χρονια που δεν ειχαν φωτα και μαλακιες. Η βραδια πρεπει να ηταν πολυ τρομακτικη και η πανσεληνος πρεπει να ηταν και γαμω τις περιστασεις για ολα αυτα για τα οποια ειναι ακομα καλη... τρομακτικες ιστοριες, οργιασμο της φαντασιας για λυκανθρωπους και αλλα παραμυθια, τρελα γαμησια κτλ.
Εκτροχιαστηκα παλι. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι θελω γκομενα.
...ΝΟΤ!!! :!: :|
kalhmera
μερααα
den tha katalavw esy pote koimasai :!:
περιεργες ωρες
Kalimera!
Einai to pio eknevristiko pragma ston kosmo, ti mera pou oloi einai kleistoi epeidi giortazei o poliouxos tis polis tous, esi na prepei na pas na kaneis to xamaliki pou emeine giati oli ti vdomada itan xalasmeni i gamogoniastra :evil:
agSDFgDhfgdh Kalhmeres.
Χρονια πολλα σε Δημητρηδες, Δημητρες, Μήτσους και Μιτσαμανους... :D
Χρόνια πολλά σολούσιον
:!: :oops: :pink:
Xronia polla se osoi giortazoun, mitsmann :pink: :pink: :pink: :pink:
xronia polla re moutra!