den eipa oti einai adynato, apla einai dyskolo, eidikotera otan exeis sindiasei iposinidita to tsigaro me alles asxoliesQuote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Printable View
den eipa oti einai adynato, apla einai dyskolo, eidikotera otan exeis sindiasei iposinidita to tsigaro me alles asxoliesQuote:
Originally Posted by ~ladykiller~
ne kale.. den to lew gia sena.
itan mia geniki kinoniki kritiki :)
Quote:
Originally Posted by locust
Καλό κουράγιο επίσης φίλος.. :)
molis gyrisa spiti apo to prwi. kalh fash
Ζεστό μπάνιο, ζεστό μαμ και αραλιιιιιιιιιιιιιιιικι..!! Καλή ξεκούραση μαν..
mpa gia eksw eimai na piw kamia koka kola kai meta ypno. mpanaki to prwi molis ksipnisw kai prin ksouristw :!:
Ιου.. μου είναι αδύνατο να πέσω να κοιμηθώ αν είμαι έστω και λίγο βρώμικος.. :|
Anywayz.. have fun boy..
γαμώ το φελέκι. εδώ και και καναδυο-τρεις μέρες έχω πόνο στο μέτωπο και στα αριστερό μάτι. πριν πολλά χρόνια (καμιά 10ετία) είχε εκδηλωθεί ιγμορίτιδα, αλλά το τελευταίο διάστημα ούτε κάνα κρυολόγημα είχα, ούτε η συνηθισμένη ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή αλλεργία με έπιασε, ούτε χλέπες πετάω, ενώ πριν κανα δυο χρόνια, μαζί με την εγχείριση διαφράγματος (η οποίο απέτυχε, οπότε εξακολουθώ να αναπνέω κυρίως από το στόμα) καθαρίστηκαν και τα ιγμόρεια ή κάτι τέτοιο. παίζει να 'ναι πάλι κάτι τέτοιο; =\\
ela re den eimai oute kai ligo vromikos, pou na lerothw, sto grafeio mou kathomoun olh th meraQuote:
Originally Posted by Deniz
αν οδηγεις μηχανακι/καβαλας μηχανακι ,ναι.Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
καθε χρονο κανω 1-2 θεραπειες με αντιβιωτικα.
μπα. ούτε καν ποδήλατο. συνήθως τα πόδια μου καβαλάω. αν συνεχίσει καναδυο μέρες ακόμα, θα κάνω καμιά επίσκεψη σε γιατρό :|
An skupseis to kefalh sou kai to shkwseis noiw8eis ena baros sto metwpo? An nai mallon pas gia igmoritida. Kale rinikes plhseis me 8alassino nero kai phgaine se kana giatro kalou kakou na bgaleis kammia aktinografia.
χμ, αυτό δε συμβαίνει (ακόμη τουλάχιστον). περισσότερο με την απότομη κίνηση του κεφαλιού νιώθω την ενόχληση και με την αντίστοιχη των ματιών. θυμάμαι πάντως όταν είχε εκδηλωθεί, έσκυβα να δέσω τα κορδόνια μου κι νόμιζα θα μου χυθούν τα μάτια :shock: (κάτι σαν αυτό το εμότικον δλδ)
φυσιολογικο ορο και συριγκα θελει.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
To 8alassino nero exei kalutera apotelesmata.