xalara exw faei katara apo ton candiru pou eplina to ama3i me lipsidria
prota epesa [tsakisa ke ton karpo]
meta evre3e ke mou to ekane 3ana xalia
simera tou ri3ane mpogia
:shock: nomizw, 8elw na klapsw... :shock:
Printable View
xalara exw faei katara apo ton candiru pou eplina to ama3i me lipsidria
prota epesa [tsakisa ke ton karpo]
meta evre3e ke mou to ekane 3ana xalia
simera tou ri3ane mpogia
:shock: nomizw, 8elw na klapsw... :shock:
Κλαίνε μωρέ τα παλικάρια;
πόνε μυαλού εσείς το ζητούσατε και αναγκαζόμουνQuote:
Originally Posted by Dr. Death
Δίκιο έχει, αν δε πέφτατε πάνω του σα μαλάκες να τον κράζετε για κά8ε ζωντανό νερό τώρα δε 8α γραφε καν.
Εϊμαι άρρωστος, ακούω Tom Waits και με έχουν πιάσει βραδυνές μελαγχολίες.
bliss
εγω παντως ρε μαγκα αμα μου λεγες κατι αναλογο θα ντρεπομουνα να πεταξω τετοια πατατα.Quote:
Originally Posted by Candiru
νταξ ..το χουμε παρει πρεφα οτι το μυαλο σου εχει μεινει στασιμο μετα την πρωτη φορα που τραβηξες μαλακια ,αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ωρες ωρες δε παιζει να εισαι 30φευγα ρε παπαρα..ειλικρινα... δηλαδη να απαντησεις ρε μαλακα...? να απαντησεις οτιναναι ετσι για να πεις τη μαλακια σου? οτι στο ζητουσαμε και σε αναγκαζαμε να πετας ηλιθια λινκς για οτι ακυρο ειχες στο σκατομυαλο σου?
δε γαμιεται ..νταξ πρεπει να εχεις τον τελευταιο λογο πως να το κανουμε..αντε πες την ενδελεχη παπαρια σου τωρα να ηρεμησεις
αντε μη σου ζητησω να πεταξεις κανα λινκ και αναγκαστεις να το κανεις.
Τα σπάω.
ego piga elaiko methusa i gomena den ithele na gamithoume fovotan mi ti dei kaneas sto amaxi gamo tin panagia tis agamites muxoparthenes
ai sto dialoakouo tora power of thy sword
τρου μέταλ είδηση:
Quote:
Είναι εξαιρετικά πιθανόν ότι πολλοί πολίτες δεν θα ήταν και ιδιαιτέρως ευτυχείς στο άκουσμα της διαμονής τους στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα, ίσως από συνειρμικό φόβο. Αν τους το χάριζε όμως κάποιος;
Εδώ είναι (κυριολεκτικά) όλα τα λεφτά, καθώς σύμφωνα με τον κατάλογο του αμερικανικού περιοδικού Forbes, η αξία του κάστρου εκτιμάται πάνω από τα 140 εκατομμύρια ευρώ και είναι το δεύτερο πιο ακριβό ακίνητο σε πώληση παγκοσμίως.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του κάστρου, Ντομινίκ των Αψβούργων, τον Ιουλίου του 2007 αποφάσισε την πώληση του ακινήτου και επέλεξε την αμερικανική μεσιτική εταιρία Baytree Capital Associates για να μεσολαβήσει.
Με τη σειρά του ο πρόεδρος της εταιρίας, Μάικλ Γκάρντνερ, τόνισε ότι «το κάστρο θα τεθεί προς πώληση από κατάλληλο αγοραστή και κάτω από κατάλληλες συνθήκες. Ο ιδιοκτήτης του κάστρου επιθυμεί το ακίνητο να πουληθεί σε κάποιον που θα σεβαστεί την ιστορική αξία του».
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι έχουν προκύψει μία σειρά προβλημάτων καθώς η ρουμανική κυβέρνηση έχει κρίνει παράνομη την επιστροφή του κάστρου. Ο ιδιοκτήτης υπογράμμισε ότι προτίθεται να μηνύσει το ρουμανικό κράτος και να ζητήσει αποζημίωση ύψους 150 εκατ. ευρώ.
Το κάστρο χτίστηκε το 1212 και βρίσκεται στην πόλη Μπρασόφ. Τον 15ο αιώνα πέρασε στην κατοχή του πρίγκιπα Βλαντ Τέπες της Βλαχίας, γνωστό και ως κόμη Δράκουλα.
πόνε μυαλού από κακοήθη κάλο, όταν ρίχνετε υβρεολόγιο ότι δήθεν είναι άκυη αυτή η άποψη, εγώ δεν θα μπω στον κόπο να βρω λινκ να την στηρίξω;Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Βασικά αν ξαναδείτε το ποστ που έκανα γράφω στην κορυφή ότι μου φάνηκε χοντρό αυτό....και στην τελική δεν συνέβαλα με κάποιο τρόπο στην παραπληροφόρηση κάποιων. Δεν τρέχει και κάτι αν έχεις μια πισινή και φυλάς το ποτό σου μην και σου ρίξουν κάτι μέσα....Προφανώς είναι λίγο κοντά στο να αποτελέσει κάτι σαν urband legend. Το είδα σε ένα mail, μου φάνηκε χοντρό μεν αλλά όπως τόνισα στο Post μου σημασία έχει να ξέρεις τι πίνεις... :P . Δεν είχα τον χρόνο να κάνω εκτεταμμένες έρευνες στο θέμα και απλά το έριξα εδώ που ίσως κάποιος να γνώριζε κάτι παραπάνω όπως και έγινε λίγο πολύ.....Quote:
Originally Posted by Deggial
Ο Deggial νομίζω και στο παρελθόν με είχε για ευκολόπιστο τύπο ή κάτι ανάλογο τέλος πάντων και νομίζω ότι εμμέσως μου την λέει και εδώ....
Όχι, για σένα απλά ανέφερα πως έκανες ένα λάθος, δε βαριέσαι. Τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Candiru.Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Ok Παρεξήγησις! :)Quote:
Originally Posted by Deggial
Καμμιά φορά πάντως όσο υπερβολικό και να είναι κάτι μπορούμε απλώς να αντλίσουμε από αυτό το "δίδαγμα" ότι πρέπει απλώς να προσέχουμε. Ακούγεται γενικό και ασαφές και είναι και λίγο ανώριμο ως λογική με την έννοια ότι για να πείσεις κάποιον να αποφύγει τις στοιχειώδεις απειλές του πασάρεις μια extended version και τίγκα υπερβολική για να ταρακουνήσεις λίγο στην αρχή και μετά αυτός αν και εφόσον είναι λογικός να καταλάβει ότι άκουσε μια υπερβολή αλλά έτσι του έγινε μια υπενθύμιση ότι πρέπει να έχει μια πισινή.
Βέβαια είναι μαλακία να χρείαζεσαι την απειλή του μπαμπούλα για να φυλαχτείς αλλά γενικώς οι άνθρωποι τείνουν να "αφήνονται".
Πολλά είπα.
Μόλις είδα ότι έγραψα μια τεράστια πρόταση 6 γραμμών!!!!
Όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ του προσέχουμε και του πανικοβαλόμαστε (ο σκοπός αυτού του είδους των chain mails), όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά που ποσταρίστηκε (πάλι σε αυτό το thread) το συγκεκριμένο.