xaxaxaxaa, den ntrepese me toso xalia omada fetos na milas? ntaks , mporei na kerdisete sto oaka , alla stin thesi sou den tha elega teties malakies
Printable View
diaxronikh tessara einai auth re geloie
Spoiler
isxiei , einai diaxroniki . mia fora mourikses kai esi 4 .
:touched:
wini the poo φουκαρα σιγα μην σπασεις κανα πληκτρο
παρε και κατι διαχρονικο αιωνια τριτε-και αν συνεχισεις ετσι τεταρτε...
υπάρχουν κι άλλα διαχρονικά:
http://www.youtube.com/watch?v=CdB04mEnz1w#t=1m55s
δε καταλαβα γιατι αρπαχτηκατε αλλα να λεει αεκτζης για το 4-0, ειναι τουλαχιστον γελοιο.
μπορω να μετρησω περιπου 2 τεσσαρες, 1 εξαρα, και 4-5 τριαρες, ετσι για πλακα.
με συγχωρνατε που διακοπτω αλλα : Στο δυσκολότερο ματς του ομίλου και ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πιθανότατα χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA αναμένεται να βγει πολύ σύντομα και οι «πράσινοι» αναμένεται να φιλοξενήσουν τη Γαλατασαράι σε... άδειο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο κίνδυνος να τιμωρηθεί με ποινή δυο αγωνιστικών είναι ορατός. Αγωνία και για Ολυμπιακό.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Παναθηναϊκό, αφού περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για την τιμωρία τους. Οι ρίψεις αντικειμένων στο ματς με την Ατλέτικο ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πολύ δύσκολα θα γλιτώσει ο σύλλογος. Μάλιστα, οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο πως πολύ σύντομα θα γνωστοποιηθεί η ποινή η οποία πιθανότατα θα κάνει λόγο για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί και με δεύτερο παιχνίδι.
Αγωνία πάντως υπάρχει και στον Ολυμπιακό, αφού τα επεισόδια με τους οπαδούς της Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν αποκλείεται να του κοστίσουν ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών.
εντιτ.
εντάξει χωρίς να πιάσουν φοβερές αποδόσεις στο σουπερ καπ , σε κάνουν να αναρωτιέσαι ... αξίζει να παίζουν Ελληνικές ομάδες στις ίδιες διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα ή τη Σαχταρ?
Όπου btw ο Ιμπραίμοβιτς ήταν τόσο αγχωμένος που αν έδινε καμιά πασσούλα ίσως είχε τελειώσει το ματασάκι πολύ νωρίτερα
κι εγώ πιστεύω ότι η Σαχτάρ δεν αξίζει να δίνει προκριματικά για το τσουλου με ομαδούλες όπως η Τιμισόαρα.
kana link gia irakli ari ?
edit:vrika!
gia fere giati enas edw endiaferetai
μαλακας ο σηφακης-επρεπε να του σκασει κουτουλιδι του πρεζακια να ψαχνει τα δοντια του ή να παρει τον νικοπολιδη τηλ να του δειξει καμια κινηση καρατε8-)
mpala de vlepoume , alla ...
http://imageshack.gr/view.php?file=z...ditxi78wl7.jpg
ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΡΣΑΒΙΝ :headbang:
η μαντσεστερ δεν υπαρχει οπως αναμενοταν
τους εχουμε για πλακα
edit: πεναλτυ κ αυτογκολ -> 2-1 :(
Άπο άλλο φόρουμ, ένα ποστ που μου άρεσε. Αφορά Ολυμπιακούς μόνο...
Quote:
Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς...
Ήδη από τον Γενάρη ήσαν φανερά ορισμένα πράγματα ενόψει μεταγραφικής σαιζόν: η ομάδα είχε κτυπητές αδυναμίες και εκκρεμότητες. Πρώτα και κύρια η εκκρεμότητα του αριστερού χαφ. Ο Λέτο που στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε ενθουσιάσει είχε πια κουράσει. 9 στις 10 απασχολούσε για μη αγωνιστικούς λόγους και έβγαζε από τα ρούχα του 9 στους 10 οπαδούς για αγωνιστικούς λόγους. Από την άλλη η καριέρα του μεγάλου Τζόλε έφθανε στο τέλος της, κι όσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αποστολή της ομάδας χωρίς τον Τζόλε, όλοι του ζητούσαμε να σταματήσει για να διαφυλάξει την υστεροφημία του.
Επίσης ήταν φανερό ότι:
Έπρεπε να αποκτηθεί σοβαρός αναπληρωματικός τερματοφύλακας, διότι ο Κόβατς αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο.
Έπρεπε να αποκτηθεί αναπληρωματικός δεξιός εξτρέμ γιατί είτε ο Όσκαρ είτε ο Τόρο δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στον ρόλο αυτό - και πως θα μπορούσαν άλλωστε.
Έπρεπε να δυναμώσει η γραμμή των κεντρικών - ανασταλτικών χαφ: Ο Ντουντού κόντεψε να αφήσει τα κόκκαλά του στο γήπεδο, ο Πατσατζόγλου έφθειρε τα νεύρα μας και την ψυχολογία του, ο Γιάννης Παπαδόπουλος καλώς ή κακώς δεν υπολογιζόταν και ο Ιέρο ήταν τραυματίας νωρίς - νωρίς.
Έπρεπε να ληφθεί πρόνοια για την αναπλήρωση του Άντζα ο οποίος σταματούσε την καριέρα του.
Έπρεπε να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή - τουλάχιστον να αυξηθεί κατά έναν ακόμη πλην του Νταρμπυσάιρ.
Έπρεπε να ξεκαθαριστεί το ζήτημα των δύο δανεικών Ρ. Μπράβο και Λεντέσμα.
Κάτι έπρεπε να γίνει με το θέμα του αριστερού μπακ, θέση που άρχιζε να θυμίζει το "Σπίτι με τα 7 αετώματα"
Τέλος να δοθούν ευκαιρίες στους νεαρούς της ομάδας.
Το σήριαλ της παραμονής ή μη του Βαλβέρδε, σήριαλ που ξεκίνησε η διοίκηση χωρίς ποτέ να καταλάβει κάποιος το γιατί, περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ένα όργιο φημών για το αν μένει ή φεύγει ο Βαλβέδε, τους λόγους για τους οποίους έμενε/έφευγε κ.ο.κ. έφερε τον μεταγραφικό σχεδιασμό (υποτίθεται) πίσω, καθόσον (πάλι υποτίθεται) διοίκηση και προπονητής θα προχωρούσαν στον σχεδιασμό της νέας σαιζόν.
Τελικά - κι επειδή η ιστορία είναι πολύ πρόσφατη δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες - ενόσω το θέμα προπονητή πλησίαζε προς την λήξη του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η διοίκηση αρχίζει να κινείται: ανακοινώνεται ο Πάρντο και ο Ζαϊρί. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Βαλβέρδε μας κουνάει το μαντήλι αφού η διοίκηση προχωράει ερήμην του σε μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες όμως παραδόξως είναι θετικές. Εν συνεχεία ανακοινώνεται ο Κετσπάγια, επιστρέφουν Λεντέσμα και Ρ. Μπράβο (μάλλον διότι δεν γινόταν αλλιώς), αγοράζεται ο Νταρμπυσάιρ, γίνονται κινήσεις για την απόκτηση υπό συγκεκιμένους όρους του Λέτο, ανακοινώνεται ο Μέλμπεργκ με τρόπο που έφερε τους βάζελους στην παράνοια, προωθούνται οι νεαροί και έκπληκτοι διαπιστώνουμε ότι οι κινήσεις έχουν ποδοσφαιρική λογική και κινούνται στο πλαίσιο ενός ορθολογικού σχεδιασμού.
Με τα πολλά απομένουν δύο - τρία κενά: το θέμα Λέτο / αριστερός χαφ - εξτρέμ, το θέμα του Μπομπό / κυνηγός και το θέμα Κάλστρομ / ακόμη ένας κεντρικός χαφ. Όλοι είπαμε ότι εφόσον μέχρι της 15-7 όλα πήγαιναν ρολόϊ, ότι λογικά θα συνέχιζαν έτσι.
Προφανώς η ιστορία της ΑΜΚ που σκάει ενδιαμέσως δεν μεταφράζεται με τον σωστό τρόπο - όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων. Θεωρητικά όλα πήγαιναν κατ' ευχήν: ΑΜΚ, εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ, είσοδος στους ομίλους του Ch.L. και μεταγραφές... Την ίδια ώρα αρχίζει μια παρανοϊκή παρέλαση ονομάτων για τις θέσεις αριστερού χαφ και κυνηγού και στα καλά καθούμενα, καθώς φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση Κάλστρομ ΜΠΑΜ! φεύγει ο Μπελούτσι και έρχεται ο Μαρέσκα...
Κανονικά θα έπρεπε να πονηρευτούμε ότι κάτι άλλο παίζεται, αλλά οι συνήθεις επικριτές της διοίκησης, έχοντας δει για πρώτη ίσως φορά μια λογική στάση της διοίκησης (η περίοδος Λεμονή ΔΕΝ ήταν μια λογική περίοδος, όποιος θυμηθεί τα περί Ρόμενταλ, Τουντσάι, Μακελελέ κ.ο.κ. ακόμη γελάει), δίνουν τόπο στην οργή.
Ο καιρός περνάει, ερχονται οι πρώτες νίκες για την πρόκριση, συνεχίζει να κυλάει ο καιρός, κι άλλος καιρός, κι άλλος, έρχονται οι αγώνες με την Σερίφ, εμείς τον χαβά μας... και ΜΠΑΜ! τελικά τελευταία μεταγραφή μας αποδεικνύεται αυτή του Μαρέσκα.
Ενδιαμέσως η λογική έχει κατά συρροή βιαστεί και σεξουαλικά εξευτελιστεί: Θα πάρουμε παικταρά αλλά όταν θέλουμε εμείς, τεράστιος παικταράς έρχεται, έρχεται τεράστιος παικταράς... τα παπάρι@ μου Θόδωρε, τσάκω τα και χόρευε... ο Χρυσικόπουλος γίνεται μασκώτ του Johnny Walker Red Label, ένας - ένας οι στόχοι μας κλείνουν σε άλλες ομάδες, η ΑΜΚ αρχίζει να αισθάνεται ζαλάδες και τελικώς πάει καλιά της, και μια δυσάρεστη υποψία αρχίζει να πλανιέται... Μια υποψία τόσο δυσάρεστη όσο και παρανοϊκή: τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και δεν καλύπτεται ένα κενό το οποίο όλοι βλέπουν να έρχεται εδώ και ...5-6 χρόνια! Την ίδια στιγμή η διοίκηση προσπαθεί να μας αποδείξει ότι άπαντες είμαστε γκουρού της ανοησίας ισχυριζόμενη ότι ο φθηνός και μεγάλος σε αξία ποδοσφαιριστής, ανώτερος του Λέτο, του Κουαρέσμα (!!!) και δεν ξέρω ποιού άλλου είναι ο Φερναντίνιο, ΑΛΣ κατά τους ποινικολόγους (αγνώστων λοιπών στοιχείων) ο οποίος κοστίζει όσο περίπου ο Λέτο (!!!) δεν τον ξέρει η μανούλα του και συν τοις άλλοις δεν θέλει να έρθει διότι προσδοκά ανάσταση νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος διά της μεταγραφής του στην Χέρτα Βερολίνου, μέσω της οποίας θα έπαιρνε κλήση για την Σελεσάο...
Που θέλω να καταλήξω; Έλα ντε...
Το κουμπί της αλέξαινας είναι τελικά η επιστροφή Λεντέσμα και ΚΥΡΙΩΣ του Ρ. Μπράβο. Επιλύεται το θέμα μεν του αριστερού μπακ, προωθείται ο Λεονάρντο στα χαφ (καλέ Χριστέ των Χριστιανών λυπήσου μας) και αποκτάται μια ακόμη εναλλακτική πλην όμως έχουμε στην καμπούρα μας το συμβόλαιο του Μπράβο. Τον Μπράβο δεν τον σουτάραμε ούτε διότι πήγαινε με ανήλικες, ούτε διότι είχε δικό του πόστο στο Γκαλέα ωσάν τον Χέμινγκγουευ στο Harry's Bar στην Βενετία. Ο Μπράβο έπρεπε να φύγει λόγω συμβολαίου - για τον ίδιο λόγο παραμένει ο Λεντέσμα, διότι που να βρεις άλλον με το ίδιο συμβόλαιο.
Τα πράγματα είναι απλά: η διοίκηση με Κετσπάγια κ.ο.κ. και υπό την προκάλυψη μιας ΑΜΚ που δεν θα γινόταν ποτέ πραγματοποίησε τον προαναγγελθέντα προ διετίας "ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟ" εις βάρος της αγωνιστικής ισχύος της ομάδας.
Η ζοχάδα είναι ότι ουδείς ζήτησε παίκτη των 70.000.000 ευρώ. Ουδείς ζήτησε Ροναλντίνιους ή άλλα παρόμοια παραδείσια πτηνά. Λύσεις ευπρεπείς για την ομάδα ζητήσαμε προκειμένου αν μη τί άλλο να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης και πιο ανταγωνιστική η ομάδα. Η απάντηση της διοίκησης ήταν ωμός και προκλητικός εμπαιγμός των φιλάθλων. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Κόκκαλης δεν υποσχέθηκε ποτέ τίποτα. Αλλά ο Θεοδωρίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ υποσχέθηκε. Ο υπεύθυνος της ΠΑΕ το ίδιο. Τα παπαγαλάκια της ΠΑΕ το ίδιο. Πολλοί είπαν ότι αν έβγαινε η ΠΑΕ και έλεγε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και ενόψει ΑΜΚ... Sorry guys, αλλά αν το έλεγαν αυτό πάλι ψέμματα θα έλεγαν. Η μαγική λέξη είναι ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΣ και ό,τι μπορεί να κρύβεται από πίσω της.
Μια μικρή αναδρομή μπορεί να αποβεί πολύ πειστική: τελικά σε τί νόμισμα αγοράστηκε το 50% του Μπελούτσι; Σε δολλάρια ή σε ευρώ; Γιατί 7,5 εκ δολλάρια είναι πάνω - κάτω 5 εκ ευρώ... όσο πουλήθηκε ο Μπελούτσι. Πόσο αγοράστηε τελικά ο "νέος Ρομπέρτο Κάρλος" Λεονάρντο; 2 εκ ή 4,5 όπως μας πληροφόρησαν αργότερα (DHI, το αποτέλεσμα μετράει για όσους καράφλιασαν τότε); Πόσο κόστισε ο Ντιόγο τελικά; Και σε ποιό νόμισμα; ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΑΙ!
Είναι όμως και κάτι ακόμη, ακόμη χειρότερο και εφιαλτικό...
Αν στόχος της ΠΑΕ ήταν η οικονομική σταθερότητα της ομάδας, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά αν είναι αυτός ο στόχος, γιατί δεν το λέει, και προτιμά τα μπινελίκια από την κοινή γνώμη; Αν είναι αυτός ο στόχος, πως είναι δυνατόν να προσφέρει (άλαλα τα χείλη των ασεβών...) 4 εκ ευρώ για τον ΑΛΣ και όχι για τον Γκουτιέρες λ.χ.; Γιατί δίνει 4 εκ ευρώ και δεν παίρνει τον Κουαρέσμα δανεικό; Γιατί δεν κρατάει τον Λέτο; Γιατί οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει. Αυτά τα περί χρεών σε τρίτους ακούγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα - ιδίως όταν δεν κατονομάζονται οι τρίτοι, των οποίων τα αρχικά μπορεί κάλλιστα να είναι λ.χ. Σ.Κ....
ΟΚ, τελικά τί συμβαίνει; Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι η δυναστεία του Ολυμπιακού πλησιάζει στο τέλος της. Όχι γιατί χάνει τα ερείσματά της σε ΕΠΟ, Σουπερλιγκ, διαιτησία. Όχι γιατί δυναμώνουν οι άλλοι. Όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά γιατί ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΣ κτύπησε τον Κόκκαλη.
Βαριά κουβέντα, το ξέρω, και πρέπει να το αιτιολογήσω: ο Κόκκαλης θεωρεί την ομάδα κτήμα του, για την ακρίβεια ότι ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα συνυφασμένος μαζί του. Επιπλέον θεωρεί ότι το πρωτάθλημα μπορεί να το κερδίζει χωρίς προπονητή, χωρίς ομάδα, χωρίς φιλάθλους. Έπειτα νομίζει ότι αρκεί ένα ΧΟ ΧΟ ΧΟ ακαι από την άλλη γραμμή ο συνομιλητής θα κλάνει δέκα τόπια μαλλί και δυο κουβέρτες Σοφλάν. Θεωρεί ότι είναι ο Βασιλιάς Ήλιος και ότι είναι ανίκητος. Σας θυμίζουν κάποιον όλα αυτά; Μήπως θυμάστε τί συνέβη στον ίδιο και την ομάδα του; Μήπως θυμάστε γιατί τους συνέβησαν όλα αυτά;
Αλεξης Σπυροπουλας
Αν σταθούμε λόγω της επικαιρότητας στον Τζιόλη και στον Μάντζιο που ξέμειναν, από τον Τζιόλη π.χ. ο Σιμάο κάτι έχει να μάθει, ο Τζιόλης από τον Σιμάο... δεν βλέπω τι.
Οταν ο Σισέ κάνει, δίχως να μπουρδουκλωθεί, μόνο μία (οποιαδήποτε) από τις ενέργειες-χάιλαϊτ του Μάντζιου στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, θα παιανίσει το άγημα!
όντως πολύ ωραίο ποστ
ειδικά αν σκεφτούμε ότι τέτοια τυπάκια πριν δυο χρόνια πανηγύριζαν μεγάλες νίκες επί της Λάρισας στο ενενηντακάμποσο και πριν δυο μήνες ψάρωσαν από τα "αν με γιουχάρουν φεύγω" και έβγαλαν το σκασμό στη φιέστα. αλλά πολύ ωραίο ποστ, μπράβο του, να το στείλουμε και στην πλατεία να τους κάνουμε τη μούρη κρέας των μπάσταρδων αφού ΤΩΡΑ το καταλάβαμε ότι γράφουν τον κόσμο σταρχίδια των.
Καμία απολύτως σχέση όμως. Πήγαινε αν δεν βαριέσαι στο thrylos-fans.net, δεν είναι τα πρόβατα του επίσημου olympiacos και του πρωκτάθλητη εκεί. Υπάρχουν και υγιώς σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί, δεν είναι όλοι παπαγαλάκια των πρωτοσέλιδων, αντιθέτως, είναι πιο πολλοί που βλέπουν τα αυτονόητα.
Ο Σπυροπουλος πρεπει να κοψει τα ναρκωτικα.
επίσης όλες οι φεράρι δεν θα ήταν τίποτα αν δεν είχαν μελετήσει ζάσταβα και γιούγκο
Παντως εμενα η αγαπημενη μου ενεργεια χαι-λαιτ του Vangelis ηταν στο τελικο κυπελλου με τη λαρισα.
ναι, δε λέω για τον ίδιο προφανώς, μιλάω γενικά για άτομα μέσα στις κερκίδες και στα φόρουμς και παντού.
και ο ίδιος μια-δυο μπαρούφες τις λέει με τη σειρά του και καλά να πάθει εδώ που τα λέμε που έβλεπε λογική στις κινήσεις της ομάδας στις αρχές του καλοκαιριού, εγώ πχ δε θεωρώ λογική επιλογή τον Τιμούρ, αλλά ούτε τον Ζαϊρί και τον Πάρντο εκτός αν ο δεύτερος τερματοφύλακας και ο πίσω_από_τον_Γκαλέτι ήταν οι βασικές μας προτεραιότητες. εκτός αν μπερδεύουμε τη λογική με τη φτήνια, που κακό πράγμα δεν είναι η φτήνια, δε λέω εγώ να αρχίσουμε να μοιράζουμε φράγκα δεξιά κι αριστερά μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε και μπορούμε και σκορπάμε, αλλά.
αλλά το ζήτημα εγώ λέω ότι είναι αλλού. τα τελευταία χρόνια, ας πούμε χοντρικά τον καιρό του νέου καραϊσκάκη, αναγνωρίζω σαν πραγματικά καλή σαιζόν μόνο τη χρονιά του Λεμονή. που και δυο διπλά είδαμε στην ευρώπη (περιττό να αναλύσω φαντάζομαι πόση σημασία είχαν αυτά τα δυο διπλά ε), και στους 16 του τσλ παίξαμε, και δυο-τρεις μεγάλες ομάδες είδαμε στο φάληρο, και μια ωραία τεσσάρα ρίξαμε στον παθαναϊκό και γενικά πέρασα φίνα εγώ ο νάθινμαν με την ομάδα. και τον διώχνουμε τον τάκαρο και δεν ακούγεται κιχ ρε φίλε. και όλοι μαζί, πανηγύριζαν το πρωτάθλημα του σεγκούρα σα να μη συμβαίνει τπτ. σα να μην έκανε πλάκα ο κωλοφάκιν ο κωστένογλου ρε μλκ μέρες νωρίτερα. καλά τα λέγαμε και σιχτιρίζαμε με τα πληκτρολόγια εμείς αλλά το γήπεδο γεμάτο ήταν, με ζήτω και μπράβο και απ'όλα. και είναι δλδ, δεν άλλαξε τπτ.
οι υγιώς σκεπτόμενοι ολυμπιακοί, έτσι τουλάχιστον όπως τους αντιλαμβάνομαι εγώ, χωρίς να εννοώ ότι όποιος δε συμφωνεί είναι αυτομάτως και βλάκας/πρόβατο/ρουφιάνος, δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνουν. εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι δεν έπρεπε να συμμετέχουν στα πάρτυ τους, στις φιέστες τους. δε θα έπρεπε να βλέπουν λογική στην κοροϊδία. δε θα έπρεπε να συνειδητοποιούν ορισμένα πράγματα τώρα αλλά πολύ νωρίτερα. ωραία τα λέμε τώρα για ισοσκελισμούς και ανοίγματα και τέτοια κόλπα αλλά πχ η ιστορία με τα μέλη ξεχάστηκε πολύ γρήγορα. και αν τα λεφτά από τα μέλη συντηρούσαν τους ερασιτέχνες, τώρα που οι ανανεώσεις των μελών δεν είναι ούτε το 10% του αρχικού συνόλου, δε θα κατεβάζουμε ομάδες στο κολύμπι και το στίβο;
σκάω γιατί όλο και κάποιος εξυπνάκιας βάζελος θα πεταχτεί και θα πει τη μαλακία του και γιατί γράφω και μια εργασία στο παράλληλο και γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΚΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. θα υπάρξει και ιδρυτική διακύρηξη σε λίγο καιρό.
(την απουσία λογικής επί Λεμονή δεν έπιασα πως ακριβώς την εννοούσε ο τύπος, αλλά μικρή σημασία έχει)
oti leei to post sas ta leme xronia
είναι που γενικά δε σας δίνουμε σημασία, μην το παίρνεις προσωπικά και 'σύ.
Όπου λογική, βάλε "ρεαλιστική", ειδικά για μαθημένους σε Σώκο. Για το θέμα του Τάκαρου απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε. Το θέμα της φιέστας ήταν τεράστιο και το ξενέρωμα ότι Ο,ΤΙ και να κάνει ο κωλόγερος, η φιέστα θα πάει ρολόι. Βγήκαν κάποιοι να φωνάξουν το όνομα του Λεμονή, δεν το πήρε το σύνθημα η κερκίδα και μείνανε με το πουλί στο χέρι. Τα αρδάκια φροντίσανε να τα κάνουνε όλα γαργάρα. 35 χιλιάδες πρόβατα τα βρίσκεις άνετα, είμαστε πολύς-πολύς κόσμος.
Μπόνους για τις κρύες νύχτες του χειμώνα:
Το τόπικ του Λεμονή στο συγκεκριμένο φόρουμ...
http://www.thrylos-fans.net/forum/showthread.php?t=3076
Μουν: "Στον ΠΑΟΚ θα… γουστάρω ποδόσφαιρο"
[...]Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.
Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο[...]
o theoi!
στην αρχή πονάγανε μυαλά μας
μετά τα ματιά μας
και τώρα πλέον και τα αφτιά μας
DAFFY καλώς σας ήρθε ρε, έχει κάτι ψυχολογικά προβλήματα αυτήν την εποχή γι'αυτό ειναι λίγο down αγωνιστικά, αλλά στο δεύτερο γύρο θα παίξει μπαλάρα να μου το θυμηθείς
χαχ
Έχει κακή ψυχολογία τώρα, δικαστήρια για το τροχαίο το Νοέμβρη και μετά 2 μήνες με την εθνική του.
Τον έρμο.