βασικά ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω. είναι σωλήνες, αν δεν ήταν κουφιοι θα ήταν κάτι άλλο. όχι;
Printable View
βασικά ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω. είναι σωλήνες, αν δεν ήταν κουφιοι θα ήταν κάτι άλλο. όχι;
γκρέητ πόιντ
αυλός λέγεται
Ε μετέφρασέ το σωληνώσεις και είσαι οκ λογικά.
Δε μιλάω για υδραυλικά μωρε.. περιγραφή κυματοδηγου προσπαθω να γράψω, και τώρα που το σκέφτομαι η λέξη αγωγός αρμόζει καλύτερα.
Κούφιος αγωγός it is. Αν σας έρθει καμιά έμπνευση για το κούφιος, πείτε.
Ε σοζ, ναυπηγός εδώ, οι λανθασμένοι συνειρμοί είναι αναμενόμενοι. :D
το hollow ίσως μπορείς να το μεταφράσεις "κοίλος". Το "κοίλος αγωγός" δλδ είναι όρος που υπάρχει, στα ηλεκτρολογικά σίγουρα.
γαμω τον χριστο και την μπαναγια τους με τα κομπρεσερ απο τις 7 τους γαμιεται ατελειωτα και δεν μπορω να τους πω και τιποτα και γαμω την ζωη μου και εχω πονοκεφαλο και γραφω και προοδο σημερα και θα εχει και κινηση στο δρομο και δεν λειτουργει το σιντι στο αμαξι και γαμω την ζωη μου και γαμω τους συντακτικους και τους γραμματικους κανονες α και καλημερα
σου φτιαχνουν και εσενα το πεζοδρομιο? εχει καμια βδομαδα κοπηκε το ρευμα 2-3 φορες και το νερο 1 φορα (οσο ειχα πλυντηριο). δε με φτανει ολο αυτο καποιος ανακαινιζει το σπιτι του απο την αλλη και γαμησετα. τουλαχιστον μπορω να εχω τσιτα τη μουσικη και να μην κανει κανενας παραπονο γιατι αν την κλεισω ακουγεται μονο τρτρτρτρτρτρτρτρτρτρτρτρ και το υγρο ομορφο ρομαντικο σλατζ και ντροουν ακουγεται πιο ευκολα απο αυτο οποιος και να εισαι.
δεν θελω πεζοδρομιο! θελω χωματοδρομο εξω απο το σπιτι μου γινεται???????εεεε γαμω το κερατο τους???
τελος παντων σταματαω να ειμαι γκρινιαροπουτσα και παω για σχολη
Ωτοασπίδες είναι η απάντηση. Σώζουν ζωές.
Άσχετο: να τα κόψω κοντό καρέ; Ένι; Tamagothi; Amnesiac;
άμα θες να σε στησω στα τεσσερα και να σε βαραω
άμα το κάνεις τραβα και μια ισιωτικη ομως
γιατι η γυναικα αμνηζιακ ειναι τεραστια καριολα κι αμα της πει να το κοψει, θα κανει το ακριβως αντιθετο
Για πες μπιζάριος εσύ που είσαι άντρας :-p
Θα σου πει το απόγευμα, τώρα το κορίτσι μου είναι στον δρόμο κι έρχεται να φάμε.
ξέρει κανείς κάνα μαγαζί στο κέντρο κατά προτίμηση ή προς τα πάνω πατήσια-περισσός-ν.ηράκλειο εκεί γύρω που να έχουν καπέλα αποφοίτησης?
α! κ στο περίπου αν ξέρει κανείς κ πόσο κοστίζουν... :-?
Γεια σας κ.τ.λ.
ladykiller κανε ενα απο χαρτόνι, ντυστο με υφασμα και κόλλησε κάτι βαρύ στον τρούλο να της κάθεται!δε θα καταλαβει κανεις τιποτα
να τα κοψεις καρε ναι!
το σχολιο ζηλιας του κατωτερου ανθρωπου "χτικιου" το αγνοουμε.
βικοτνι πουστη παλι μασαμπουκιασα δεγκουνιεμαι.
Ξέχασα ζαμπον & τυρί μια μέρα εκτός ψυγείου, παίζει να πεθάνω με τα τοστάκια που ψήνω τώρα?
Τυρί όχι και τόσο, αλλά με το ζαμπόν... κακή ιδέα.
τέτοια εποχή δύσκολο να χάλασαν τόσο γρήγορα. εκτός αν είσαι αθήνα
σιγά
Εγώ θα το πέταγα. Λογικά δε θα πάθεις κάτι, αλλά έξω απ' το ψυγείο τόσες ώρες... ugh!
μα πέταξα όσο έμεινε.
αλλά πρόλαβα και έβαλα και στο τοστ, καλή μου όρεξη!
Προσπαθω απεγνωσμενα να ηχογραφησω και οι γειτονες μου φωναζουν και τσακωνονται. φμλ, ξερωγω, τωρα βρηκανε? σαν να μενω διπλα στον Λιτση ειμαι.
Alan's psychedelic neighbour fight. :pink:
Αν φωναξω να κανουν ησυχια θα ειμαι πολυ μαλακας ε?