δε ξερω τι λετε, αλλλα εγώ μολις έφαγα μοσχάρι σελινάτο κ εχω βαρύνει τοσο όστε να μη τη παλέψω αλλες 2 ωρες στη δουλεια.
Printable View
δε ξερω τι λετε, αλλλα εγώ μολις έφαγα μοσχάρι σελινάτο κ εχω βαρύνει τοσο όστε να μη τη παλέψω αλλες 2 ωρες στη δουλεια.
θέλω κ γώ δουλειά που να μπορώ να τρώω μοσχάρι σελινάτο
skata. pao ergastirio.
den to trww twra, alla dokimasa apo to fagaki pou molis eftia3a ke pragmatika me 8aumasa gia alli mia ofra.
mpravo mou.
ftou mou.
ftou mou!!!
Εβερεστ λευκη μπαγκετα, τυρι, γαλοπουλα, καπνιστο χοιρινο, ντοματα, αυγο (το πιπερι πανω στο αυγο, μαγεια) και το συστατικο κλειδι, τυρι PHILADELPHIA. Απολαυση.
ena apisteuto gluko me zele anana,giaourti kai rodakino komposta.
molis efaga ena bolaki profiterol andria!!!!!!!
nia nia nia nia! :midfinger: :spin: :tease:
μαρμελάδα από μάνγκο (μισό βαζάκι στο καθισιό)
Αυτό χωρίς πλάκα μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι με διαφορά το πιο αυθεντικά και αγνά gay ποστ που έχει ποσταριστεί στο ER από την εποχή που ο Dragonlord λεγόταν Milagkros.Quote:
Originally Posted by Candiru
μαρμελάδα passion fruit & guanava, η πιο μεθυστική γεύση έβερ, νάναι καλά τα φερ τρέηντ
Ρε καντιρού, μου θυμίζεις τους Μαρίνς απο το Starcraft, στο cutscene video που πάνε να ανατινάξουν ένα compromised scinence vessel με πυρινικά και έχουν την βόμβα μέσα σε ένα ψυγείο με πάγο, οπώτε, ανοίγοντας το ψυγείο περιμένεις να δείς το υπερόπλο, και δίπλα στο nuke βλέπεις και 5 μπύρες και ακούγεται η φωνή μέσα απο το vox-com: Thank god for cold fusion...Quote:
Originally Posted by Candiru
Quote:
Originally Posted by .
ΚΕ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ?Quote:
Originally Posted by lab
Tην σπεσιαλιτέ μου.
Τσιγαρίζεις κρεμμύδι,μανιτάρια, πιπεριέ, σκόρδο και αν θέλεις λίγο λουκάνικο, όταν γίνουν πετάς μια κούπα ρύζι στο τηγάνι, το "τηγανίζεις" για κάνα λεπτό να ρουφήξει το λίγο λάδι που 'χει μείνει και τα ζουμιά από τα άλλα, σβήνεις με κόκκινο κρασί και το βράζεις στις κανονικές αναλογίες στο τηγάνι. Γαμάει.
Σοκολατακια Leonidas. Koλαση, δεν μπορω να σταματησω.