Ki egw gauros eimai alla mhn ksanagrapseis kati tetoio. Se parakalw.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Printable View
Ki egw gauros eimai alla mhn ksanagrapseis kati tetoio. Se parakalw.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Κρατηστε το το quote... και θα δειτε.
re FANTASMA me tin kammia re.xwris plaka.
:oops:Quote:
Originally Posted by Abruzzi
:shock:Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Βγαίνουν champions league οι ομάδες του ερασιτεχνικού Ιταλίας;;
«Αετός» στην ΑΕΚ
Παίκτης της ΑΕΚ είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Εμανουέλ Χεσούς Μπονφίμ Εβαρίστο Μανού.
TI PAIXTOURA EINAI AYTI RE?
Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τρίπολη ο Ζαουάντ Ζαϊρί από τη διοίκηση του Αστέρα.
Ο Μαροκινός πρώην παίκτης της Σοσό τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τα χρώματα του Αστέρα και συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πολύ την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και αυτήν του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Ζαϊρί πρόβαρε και τη νέα φανέλα του.
Ο «μάγος της ντρίπλας», όπως τον έχουν ονομάσει, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη. Μέχρι τότε θα έχει χρόνο στη διάθεσή του να μάθει τους συμπαίκτες του και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Πάουλο Κάμπος.
Ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος ήταν αυτός που πήρε πρώτος το λόγο κατά την παρουσίαση λέγοντας για τη μεταγραφή του Ζαιρί... "Έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σήμερα έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, που μετά την εισήγηση του προπονητή κ. Κάμπος, κατορθώσαμε να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας μας. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς με την ενίσχυσή μας αυτή θα κατακτήσουμε νέους ορίζοντες, νέες επιτυχίες, που σε πρώτη φάση θα είναι η καλή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και η άνετη παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Στη συνέχεια, θέλουμε να γίνει πράξη το όραμα των ιδιοκτητών της ομάδας που σημαίνει ένα πολύ καλύτερο αύριο για τον Αστέρα".
Στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο προπονητής του Αστέρα Πάολο Κάμπος που καλωσόρισε τον Ζαιρί στην Τρίπολη ευχόμενος να προσφέρει αυτά που μπορεί στην ομάδα... "Θέλω να καλωσορίσω το Ζαιρί στον Αστέρα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με πολύ καλό βιογραφικό σε μεγάλα σωματεία της Ευρώπης. Πιστεύω πώς θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας, που κατόρθωσαν να φέρουν το Ζαιρί στην ομάδα μας, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κάραμα που βρήκε τη λύση για να έρθει ο παίκτης στον Αστέρα. Είναι πολύ δύσκολο, παίκτες με αυτή την ποιότητα και σε αυτό το χρονικό σημείο να έρθουν στην Τρίπολη. Του εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δουλειά και καλή πορεία με τη φανέλα του Αστέρα. Ήρθε σε ένα σωματείο που είναι μεν νέο, αλλά που έχει σκοπό να γίνει μεγάλο".
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: "Ήρθα στην Ελλάδα και τον Αστέρα, αφού συζήτησα με τους υπευθύνους και μοιράστηκα το όραμά τους. Για αυτό το όραμα ήρθα στον Αστέρα, για να το κάνω πράξη με την απόδοσή μου. Θέλω να πιστεύω πώς θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου, με την εμπειρία και το παιχνίδι μου. Θα κάνω στο γήπεδο ότι μου ζητηθεί και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".
Το βιογραφικό του
00-01 Γκενιόν 28-4
01-02 Σοσό 13-0
02-03 Σοσό 16-0
03-04 Σοσό 17-3
04-05 Σοσό 31-2
05-06 (1) Σοσό 10-0
05-06 (2) Αλ Ιτιχάντ 0-0
06-07 (1) Μποαβίστα 6-0
06-07 (2) Ναντ 8-0
Διεθνής: 27-6
Ντεμπούτο: 02/09/2000
Τελευταία εμφάνιση: 14/01/2006
:shock:
Αυτος η ναρκωτικα παιρνει η χρημα ξεπλενει η πουτανες διακινει. Δεν εξηγειται αλλιως.
Paizei kai ta tria mazi,me epikratestero to deutero...
Auto akougetai toulaxiston pio polu sth mikrh mas polh... :)
oi poly empistes akres anaferoun luciano ston olympiako to xeimwna
Το 'χει γράψει η Γάτα εδώ και ένα μήνα. Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται αξιόπιστη πηγή (εκτός κι αν το λένε πλέον κι άλλοι). :P
emeis 8a paroume kanena amuntiko xaf kai ena center back?
e?
Ποιοι είμαστε εμείς;
:moutza:Quote:
oi poly empistes akres anaferoun luciano ston olympiako to xeimwna
ananeosi!!!!
(mi me peite gia vriza,tha stenaxoretho :D )