ενώ τώρα δεν είσαι.
Printable View
ενώ τώρα δεν είσαι.
tin exw sto pio makroskteno tis alla tin exw kollisei anamesa sti ntoulapa kai sto tavani.tha post pix meta
ara ektos tou oti eisai skatompatsos sto forum(plakitsa e) eisai kai kolofuto tou kerataQuote:
Originally Posted by Dragonlord
e vevaia re malaka 5 xronia ono spoudes?
flwre
re lonely planet itan gia kamenies
kai an phgaines mono sto drum ta foithtika sou xronia e ok paso de sxoliazw peretairw
i opws skata grafetai
auta
exw oistro xoxoxox
Μετά από 5 χρόνια τα παράτησα γιατί είμαι ΤΡΟΥ και ΤΙΜΙΟΣ τύπος και όχι φολς καμένος όπως εσύ που θα κάνεις 15 χρόνια αλλά θα γίνεις φέρελπις νέος (οκ όχι και τόσο νέος) με πτυχίο.
Εκτός από ντραμ πήγαινα και μέμφις!
qa xtuphsa fleva sorry filos den hxera...Quote:
re memphis paparies epaize olo gothic kai paradise lost
drum den eixe gomenes
protimousa na trww xulopites opote alwniza egw. porwsou karnavali
χαχ σιγά τη φλέβα, απλά στα 5 όταν είδα ότι δε θα τη βγάλω τα παράτησα κι έπιασα δουλειά. μέμφις τις πέμπτες και μετά τις τετάρτες (ή το ανάποδο) έπαιζε μέταλ, κασέτα βέβαια αλλά μέταλ. savatage blind guardian και manowar ήταν default. Μετά μπήκε και μια goth metal μέρα, ίσως να λες για τότε. Drum λέμε το παλιό ε, εκεί που ήταν μετά η gleymore, όχι στο stone. Καυτό ατσάλι>γκόμενες.
nai r eeki lew re egw hmoun apo 97 mexri 2006 me ta xilia zoria de teleiwsa 2007 kai malaki pou viastikaQuote:
to kauto atsali einai oi gomenes re otan akous manowar einai sa na gamas filos
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΜΙΝ :lick:Quote:
Κάποτε ο αντμίν έβαζε καυτά ατσάλια συνεχόμενα. Μετά χάλασε. :P
Και φυσικά έβαζε παραπάνω Manowar από Savatage.
:D
Manowar ήταν στάνταρ, δε γινόταν πρόγραμμα χωρίς. Η αλήθεια είναι ότι από τους τελευταίους μήνες που παίζαμε δε θυμάμαι και πολλά, γιατί γινόμουν ψιλολιώμα από τις 1:30-2. Ωραίο πράμα να πίνεις τσάμπα.
την αποπανω φωτογραφια την εχω δει πανω απο 50 φορες.
για το μεμφις του πυργου ξερει κανεις λεπτομερειες?
Heavy metal μια φορά δεν παίζει. Από το απαράδεκτο Melrose μια φορά καλύτερο(ακόμα και στα πάρτυ τότε με το Μαρούδα).
Ακόμα και παλιά που ήταν ο Μίμης, @@.
Σαν παλιά επί Κούρσα να βάζει ότι του πηγαίνεις δεν υπάρχει. Είχαν ακουστεί πράγματα απίστευτα τότε, για τα δεδομένα του Πύργου.
Καλύτερα κι από Βούτσικα στην παλιά μπυραρία.
Ωραίες εποχές. :touched:
για πες και κανα σοβαρο μαγαζι τωρα.
εγω περα απο μεμφις , μελροουζ και ελληνικο δεν παω πουθενα αλλου.
και το τελευταιο παλια ηταν σοβαρο τωρα το ανακαινισανε και σκανε μονο πιτσιρικια και δεν την παλευω με ολα αυτα
Ε τι σοβαρό μαγαζί περιμένεις να βρεις;
Ελληνικό από τότε που ανακαινίστηκε παίζει να έχω πάει 4 φορές όλες κι όλες(και όλες απογεύματα). Ενώ παλιότερα, ειδικά χειμώνες και όχι σε περιόδους διακοπών, ήμασταν εκεί η παρέα μου και 3-4 50χρονοι και βλέπαμε Seagal στην τηλεόραση πίνοντας μπύρες(πολλές και φτηνές). Ωραίες εποχές. Μια φορά είχε βάλει μάλιστα τυχαία σε ένα σουφλέ(σικ) του winamp του κάτι Saxon, Priest και τέτοια. Κατά λάθος προφανώς. Βέβαια και μια άλλη φορά είχε βάλει συνεχόμενα κάτι Ντεφάκτο και Θεοτοκάτο και Εφ-ολικόν και όλα εκείνα τα ροφλ πράγματα που διαφήμιζαν κάποτε Star και Alter και είχαμε ψοφήσει στα γέλια. :dfinger:
Μέμφις και μέλροουζ @@ σοβαρά μαγαζιά είναι. Προτιμώ να πάω να πιω μπύρες(γιατί δεν ρισκάρεις οτιδήποτε άλλο εκεί μέσα) στον Βούτσικα πλέον, παρά να πάω να βαρεθώ τη ζωή μου σε αυτά και να τα χρυσοπληρώσω(λέμε τώρα). Ειδικά Melrose έχει γίνει τελείως για τον πέο(σικ πτ2) πλέον.
EDIT: Δε μιλάμε καν για τον μακαρίτη τον Πλάτωνα πλέον btw.