Μπορεις σε παρακαλω να αλλαξεις ομαδα? Αν θελεις γινε Detroit Pistons ή ακομα καλυτερα Miami Heat. Ευχαριστω.
Printable View
Μπορεις σε παρακαλω να αλλαξεις ομαδα? Αν θελεις γινε Detroit Pistons ή ακομα καλυτερα Miami Heat. Ευχαριστω.
ρε φίλε δηλαδή τι γκαντεμία ειναι αυτή απο τότε που έβαλα το μάτς το γύρισε το αποτυχημένο φοίνιξ αλλά πιστεύω θα κερδίσουμε σήμερα...heat γιατί δεν ειμαι φλώρος που ειναι η ρέαλ του nba και detroit pistons με τίποτα ειναι η πιο άμπαλη ομαδα με διαφορά με πολύ ξύλο μου θυμίζει την Λιμοζ του Μάλκοβιτς
θα καθαρίσει ο jason kidd το ματσάκι όπως έχει κάνει σε πολλούς αγώνες...μην αγχώνεσαι Κωλαράκι Τορνευτό
λίγα δευτερόλεπτα μπροστά το φοίνιξ και έχουμε time out παίζουν βρώμικα αλλά θα μιλήσει ο αρχηγός στο τέλος!!!
γυρνάω 6ηώρα και βάζω να δω το τελευταίο λεπτό του ny-suns
.
http://img.bleacherreport.net/img/im...650&h=440&q=75
Απλα τεραστιος.
Απο 5:10 - 4:10 πριν το τελος: Χανει η ομαδα 90-86 και βαζει δυο βολες, κλεβει τη μπαλα, ισοφαριζει, ξανακλεβει τη μπαλα, χανει το τριποντο αλλα δινει ασιστ στον Κιντ για τριποντο μετα απο επιθετικο ρημπαουντ του Τσαντλερ, 93-90.
Και μετα, δεκα δευτερολεπτα πριν το τελος ισοφαριζει με fadeaway σε 95-95, και με 1 δευτερολεπτο για τη ληξη (μετα απο λαθος των Σανς) βαζει jump shot :touched:
Taunting Technical
Spoiler
EDIT:
Christmas Spirit...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZKp5UOewwow#!
http://www.youtube.com/watch?v=QbSy4GY02XI
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AqiwCn6zNuA#!
Γυρνάω 5ηώρα,βάζω να δω το τελευταίο λεπτό του dallas-okc.
Bλέπω live το σουτ του collison
.
Χχαχαχ ναι αλλα τελικα πουλο το Νταλας, αν και ηταν πολυ τιμιοι ε.
Εκπληκτικος ο Collison σημερα (αυτος των Νταλας φυσικα), 40 ποντους ο Ντουραντ...
Και ο Γουεστμπρουκ, αν και ανυπαρκτος στο ματς, το πηρε τελικα στην παραταση μονος του.
Φοβερο παιχνιδι παντως, μονο θεαμα.
Και τωρα βλεπω Κλιπερς να ξεφτιλιζουν τη Βοστωνη προς το παρον, ειναι μαγεια αυτη η ομαδα φετος ε.
Χαζευεις Κρις Πολ, χαζευεις και Μπλεηκ Γκριφιν που πλεον σιγα σιγα μαθαινει να σουταρει κι απο μακρια.
Πολυ δεμενο συνολο ε.
Για πειτε, καλυτερος συγχρονος point guard στο ΝΒΑ αυτην την εποχη?
Με βαση τα παντα, οχι με βαση το ευρωπαικο προτυπο ε.
Σκοραρισμα, ασιστ, skills, αμυνα, "στοφα νικητη", αρχιδια, κτλ.
Εγω λεω πως οι υποψηφιοι ειναι πολλοι.
Chris Paul
Rajon Rondo
Derrick Rose
Russell Westbrook
Kyrie Irving
Stephen Curry
Deron Williams
καποιος αλλος?
Chris Paul χαλαρά.
O Paul ίσως φέτος να είναι λίγο μπροστά από τους υπόλοιπους, αν και είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνεις μιας και ο καθένας έχει προσωπικότητα και διαφορετικό στύλ.
Μεγάλο ρόλο παίζει επίσης και η ομάδα που παίζει ο καθένας και τα συστήματα που βγάζει.
O Westbrook σε φάσεις σκαλώνει άσχημα εγκεφαλικά, πράγμα πολύ κακό για playmaker (αν και εδώ που τα λέμε είναι ο 'λιγότερο playmaker' απ όλους)
O Williams φέτος μάλλον προσπαθεί να προσαρμοστεί γιατί πέρσι ήταν όλη η ομάδα.
Ο Curry είναι δυνατός αλλά είναι σε μια ομάδα που δε διεκδικούσε τίποτε τις προηγούμενες χρόνιες, συν τους τραυματισμούς. Φέτος θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνεχίσει.
Ο Rondo πρέπει να μάθει να σουτάρει (αν κι έχει βελτιωθεί) γιατί παίζει να μην έχει για πάντα τον Rivers για προπονητή. Εκπληκτική ικανότητα να διαβάζει φάσεις, θα μπορούσε να είναι ο πληρέστερος.
Ο Rose τραυματίας καιρό, αν επιστρέψει δυνατός μάλλον θα ανέβει στην κορυφή.
Ο Irving είναι η προσωπική μου αδυναμία. Καλός σουτέρ, καλό drive, διαβάζει φάσεις, τόνους αρχίδια και δύσκολα θολώνει.
Παίζουν και άλλοι βέβαια αλλά όχι σε αυτή την κλίμακα όπως π.χ. ο πολύ βελτιωμένος Kemba Walker και ο Lillard που γαμάει.
Γενικά φέτος ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
πολλες φορες η πορεια της ομαδας επηρεαζει και την κριση μας ...δλδ αν οι Μποστον ηταν σουπερ θα λεγαμε για Ροντο
τωρα οι Κλιπερς ειναι σε φοβερη φορμα και φαινεται ο Πολ περισσοτερο
προσωπικα αγαπημενος μου διαχρονικα εναι ο Νας - οπου και να επαιζε θαβλεπα φανατικα - ποσο μαλλον στους Λεικερς
τωρα για την εποχη μας θα ελεγα Πολ γιατι ειναι πραγματικος ποιντ γκαρντ - τα κανει ολα πολυ καλα
δυνατος αμυντικα - ασσιστ φοβερος - καλο σουτ - ηρεμος - κλατς αν χρειαστει - εκει κοντα θα εβαζα και Ντερον ( επι Γιουτα εποχης ομως )
κοντα σε αυτο που λεω εγω ποιντ γκαρντ και ο Ροντο που ναι φοβερος σε ολα εκτος απο το σουτ - βολες τραγικος για ασσος.
Γουεστμπρουκ - σκορινγκ γκαρντ και οχι ποιντ γκαρντ για μενα - θελει καιρο μπροστα του για να γινει ποιντ - αν γινει και ποτε
Ροουζ φοβερος σκορινγκ γκαρντ και αυτος πολυ πιο εξυπνος απο Γουεστμπρουκ στο παιχνιδι του βεβαια - περιμενουμε να γυρισει γιατι χωρις αυτον δεν παει η ομαδα
Κερι - σουτερ κυριως αλλα μπορει να τα κανει ολα αν θελει - οταν ωριμασει ισως γινει τοπ - φετος με καλη ομαδα πρεπει να αποδειξει την αξια του
για Ιρβινγκ δεν εχω προσεξει οσο θελω οποτε θα επανελθω
Φελτον πολυ καλος φετος κ ταιριαζει στο παιχνιδι των Νικς - Λιλαρντ ρουκι της χρονιας ? σε μια ασταθη ομαδα ...
Δες Irving θα καβλώσεις, οπως το είπε ο dtbsog, τόνους αρχίδια και πολύ ώριμο παιχνίδι παρά την ηλικία του.
Εμένα προσωπική αδυναμία είναι ο Curry (:pink:) αλλά ψηφίζω Paul ως τον πιο ολοκληρωμένο αυτή τη στιγμή.
και γω Paul λεω
γενικα εχει πολλους καλους η θεση και μικρους σε ηλικια
Θα πω κι εγώ ότι φέτος ο Paul είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους.
Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Rose δεν ξέρω τι θα λέγαμε, αλλά για να φτάσει στο επίπεδο που ξέραμε νομίζω θα χρειαστεί κανα χρόνο ακόμα (στην καλύτερη).