Δεν εχω ιδεα πως ειναι να εισαι με φιλους σου εξω και να μιλας για ενα παιχνιδι στον υπολογιστη με τις ωρες? Εξηγησε μου, τι ειναι αυτο ακριβως. Εκτος κι αν εννοεις οτι κραζω το WOW, κατι που δεν ισχυει.Quote:
Originally Posted by locust
Printable View
Δεν εχω ιδεα πως ειναι να εισαι με φιλους σου εξω και να μιλας για ενα παιχνιδι στον υπολογιστη με τις ωρες? Εξηγησε μου, τι ειναι αυτο ακριβως. Εκτος κι αν εννοεις οτι κραζω το WOW, κατι που δεν ισχυει.Quote:
Originally Posted by locust
re fantazzzma einai pio normal diladi na eisai me tous filous sou gia kafe kai na plakoneste gia to podosfairo, h an eiste oloi idia omada na milate gia afthn? Poia h diafora an to ena einai ston ypologisth kai to allo rl?
nai sto wow anaferomouna oti den exeis idea, pistepse me an asxoliosouna tha katalavenes oti exeis xilia pragmata na peis me tous filous sou otan vgeneis eksw
Quote:
Originally Posted by Atheist
σορυζ μωρη παλιοκυρία αλλά παραείσται τραγικοί εδώ στας αθήνας με το μείζων θέμα των μπαρζ..χάλια ποτό στα μισά μαγαζά,λίγο ποτό,μηδέν κέρασμα,κακός πάγος,κ τιμές για το διάολο...ε αι σιχτήρ χρυσό μου..
α,κ για να βρεις μπιφίτερ πρέπει να κάμεισ δέηση εις τον κύριο
Βασικα παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ωρα που ασχολεισαι με ενα καμμενο θεμα και το ποσο καμμενο ειναι αυτο. Βαριεμαι να το εξηγησω παραπανω, αλλα κι εγω εχει τυχει να συζητησω εξω με φιλους μου για καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη, αλλα ποτε σε φαση "θυμασαι τοτε που ειχαμε κανει το εξης και ο ταδε ειχε σκοτωσει τον δεινα?". Εννοειται πως αν μιλησεις και 2 ωρες για ποδοσφαιρο εισαι καμμενος. Και βεβαια ο καθενας εχει την ελευθερια να μιλησει για οτι θελει και οσο θελει, απλα εγω το βλεπω λιγο χαμενο χρονο. Οπως και τον χρονο στο φορουμ βεβαια. :rofl:
ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕQuote:
Originally Posted by irreligious
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΕΔΩ
ποια σαλονίκη βρε σβουνιά,είμαι επαρχιώτης τρου βλάχος κ όχι μπουγάτσας...εμείς εδώ πίνουμε δωδεκάμισυ καφάσα μπύρες κ χάνουμε τον εγωισμό μας
:pink:Quote:
Originally Posted by irreligious
Είναι απλό το θέμα. Καφέ πας για να περάσεις καλά, να συζητήσεις με φίλους, κλπ. Και ένα πολύ μεγάλο μέρος των συζητήσεων στις περισσότερες παρέες αφορούν εξιστορήσεις κοινών εμπειριών. Αν τυγχαίνει αυτές να αφορούν το WoW, αυτό είναι συγκυριακό.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Κι εν πάση περιπτώσει, τι σας κόφτει, αφού περνάνε καλά όταν μιλάνε για WoW σε μια καφετέρια; Αυτός δεν είναι ο σκοπός, να διασκεδάσεις, όταν βγαίνεις έξω;
Είναι νορμάλ ένα κρυολόγημα και μια βουλωμένη μύτη να μου προκαλεί πόνο στο μάτι..? :|
Edit.. πως άλλαξε έτσι απότομα ο καιρός..? Χθες με σορτσάκι και φανελάκι, σήμερα φόρμα και φούτερ.. :cold:
wow
Με αυτά τα αρχικά ξέρω μόνο το αμερικάνικο επιφώνημα και την μακαρίτισα Wendy O Williams. πάλι καντιρού ντεν γκανταλαμπένει :?
world of warcraft.
παιχνίδι. όχι σαν κότσια ή πετροπόλεμο ή ποδόσφαιρο με μπάλα από πανιά.
ζεστη εχειQuote:
Originally Posted by Deniz
Άντε ρε που έχει εκεί κρύο, εδώ χτες (κ σήμερα) το βράδυ είχε 4-5 βαθμούς το πολύ.
fisikaQuote:
Originally Posted by Deniz
Για όλη αυτή την ιστορία περι wow:
Το παρανοικό δεν είναι να έχεις κοινές εμπειρίες από το ένα multi player και να τις συζητάς. Αν και δεν έχω παίξει ποτέ, το ίδιο θα έκανα όταν θα έβγαινα με την παρέα που θα παίζαμε, αν παίζαμε...
Το παρανοικό και κάργα σοφιστικό είναι να συγκρίνεις ένα online game με ένα άθλημα, βασιζόμενος στις ντοπαμίνες που αυτό παρέχει. Δηλαδη οκ συγκρίνεις έναν ελέφαντα με μια γατα επειδή έχουν 4 πόδια και ουρά...
Συγκεντρωθείτε....