gia auto doulevw spiti.. giati edw epitrepete to kapnisma se olous tous xorous.
Printable View
gia auto doulevw spiti.. giati edw epitrepete to kapnisma se olous tous xorous.
e an mporousa na parw ta idia fraga doulevontas sto spiti tha to ekana, den einai mono to kapnisma, einai oti mporeis na gyrnas me to sovrako kai tis sagionares, den xreiazete na ksirizese kai alla tetoia omorfa, alla ntaks etsi einai h zwh , ipomonh
nysta kataramenh
exei ta kala ths h doulia sto spiti.
3ipnas o,ti ora 8es, douleveis o,ti ora 8es, ise opos 8es opos les, ftiaxneis ton xoro sou opos 8es klp.
apla sto telos vgeneis ligaki agorafovikos...
as poume gia mena ine komataki diskolo na vrw doulia kapou pou 8a iparxoun kai alloi sinadelfoi.
Ανοιχτή online διαδικτυακή συζήτηση για το Περιβάλλον οργανώνει η Κομισιόν, 15.10.2007 - Τα blogs στην Ευρωβουλή!!
Συνομιλία με τον επίτροπο Περιβάλλοντος της ΕΕ, Σταύρο Δήμα
Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Ευρωπαίο επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα θα έχουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου οι χρήστες του Διαδικτύου, μέσα από μία ανοιχτή για το κοινό συνομιλία. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο ιστολόγιο του Επιτρόπου από τις 14.00 έως 17.00, στην αγγλική, τη γαλλική, τη γερμανική και την ελληνική γλώσσα.
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η 15η Οκτωβρίου είναι η πρώτη διεθνής Ημέρα Δράσης των Ιστολογίων (Blog Action Day), που αφιερώνεται στο περιβάλλον, με στόχο τη μαζικότερη συμμετοχή στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Μέχρι στιγμής, συμμετοχή στη διαδικτυακή έχουν δηλώσει πάνω από 10.800 ιστολόγια, δηλαδή περισσότεροι από 8,5 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.
«Η διεθνής ημέρα δράσης Blog Action Day αποτελεί εξαίρετη πρωτοβουλία, η οποία θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στη συμβολή των πολιτών της Ευρώπης και των άλλων ηπείρων στην εξεύρεση λύσεων. Αυτός είναι ο στόχος και του δικού μου ιστολογίου. Προσβλέπω σε μια ζωηρή διαδικτυακή συνομιλία με μεγάλη συμμετοχή» δήλωσε ο Σταύρος Δήμας.
Newsroom ΔΟΛ
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by locust
Exw na kapnisw 2 mhnes.
σερνεται και κανενος αλλου ή μονο η δικια μου ?
Σάπιζα χτες με ένα φίλο coffee time και στο διπλανό τραπέζι ήταν μία παρέα 5-6 20-25άρηδων μαντραχαλάδων που επί 45 λεπτά που ήμουν εκεί μιλούσαν ΜΟΝΟ για το wow. Η πλάκα είναι ότι μιλούσαν γι αυτό ωσάν εμπειρίες από την πραγματική τους ζωή, πχ "θυμάσαι τότε που μασταν στη γέφυρα και έσκασε ο μαλάκας, α ρε να μουν εκεί 1 λεπτό νωρίτερα και θα σ'είχα φουλάρει". Κακή φάση, αν ένα πράγμα είναι χειρότερο από το να είσαι coffee time στις 4 είναι το να είσαι coffee time στις 4 και να μιλάς για τις πλασματικές εμπειρίες σου.
μου είχε τύχει το ίδιο, αλλά με κορίτσα. ακόμη πιο τραγικό :|
den to exete zisei opote dikaiologeiste
ποτε δε καταλαβα τι το ωραιο βρισκουν στο wow
epeidi den to exeis peksei giafto. Paizw paixnidia se pc apo to 88, exw na peksw wow apo to pasxa, alla eksakolouthei na einai gia mena (kai pollous allous) to kalytero paixnidi ever
Ναι αλλά είναι κάψιμο και κάτι πρέπει να γίνει προφανώς, είτε αυτό είναι ενημέρωση είτε κάποιου είδους περιορισμός στα netcafe.
giati? ti fasistilikia einai afta twra?
Μίλησα.
Και στην τελική εσένα δε θα σε εμποδίσει κανείς, 27 είσαι και κάνεις ό,τι σκατά γουστάρεις, το κράτος όμως οφείλει να προνοήσει για ένα πιτσιρίκι που για κάποιο λόγο οι δικοί του δεν αφοσιώθηκαν στην ενημέρωσή του και σαπίζει μέχρι το πρωί στα e-global. Ελάχιστη γνώση έχω πάνω στις σχετικές έρευνες αλλά ξέρω πως πρόκειται για εθισμό ανάλογο των τυχερών παιχνιδιών και είναι ψιλοκοινώς αποδεκτό ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία νεαρή ηλικία.