βαριεμαι παντως.
Printable View
βαριεμαι παντως.
mia vdomada iosh!
vare8ika :|
'στω ρε πίξις
τελικά τον ψηλό και τον κοντό ποιοί το τραγουδάνε, ξέρει κανείς/μιά;
ο Δημητριάδης
Quote:
Originally Posted by Candiru
Τραβα κανε μπουκοταζ στη Σελλ και αστα αυτα!
εγώ απο την άλλη άλλαξα υπολογιστή στη δουλειά κ αυτος εδω εχει ιντερνέτ κ ειμαι χαρούμενος :P
μολις στουκαραν 2 αμαξια κατω απτο σπιτι μου :|
mia sini8ia ine auta.
sto diko mou to spiti stoukernoun arketa sixna... alla mia fora ton xrono skaei as8enoforo, na tous mazepsei. :|
μέχρι τοτε στοιβάζονται ξερω γω?
emena mono prezakia pianoun kato apto spiti mou :(
Quote:
Originally Posted by kontan
Χαχανίζω πάλι. :)
Στο δικό μου το σπίτι από κάτω περνάνε μαθητές γυμνασίου και βαποράκια που κάνουν ντίλια κρυφά αφήνοντας πακετάκια κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
στο παρκάκι απέναντι από το σπίτι μου συχνάζει ο Κθούλου.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Ποιός είπε ότι η κινέζικη επανάσταση απέτυχε; Τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται τα αποτελέσματά της:
Quote:
Η ΚΙΝΑ έχει περισσότερους δισεκατομμυριούχους από κάθε άλλη χώρα πλην των ΗΠΑ, καθώς η ραγδαία αύξηση των τιμών των μετοχών και των ακινήτων συνέβαλε στην αύξηση, με γεωμετρική πρόοδο, της περιουσίας μερικών εκ των πιο πλουσίων στη χώρα, σημειώνει ο ερευνητής Ρούπερτ Χούγκεβερφ.
Ο αριθμός των Κινέζων με περιουσίες ύψους 1 δισ δολαρίων ή/και μεγαλύτερες αυξήθηκε στους 108 από 15 πέρυσι, μια αύξηση με ρυθμό πολύ ταχύτερο από ό,τι στις δυτικές χώρες, αναφέρει ο ερευνητής στον «κατάλογο των πλουσίων» στην Κίνα για το 2007, στον οποίο κατατάσσονται οι 800 πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ασιατική χώρα.
Ο μέσος όρος των περιουσιών των ανθρώπων που βρίσκονται στον κατάλογο διπλασιάσθηκε σε σχέση με πέρυσι, στα 562 εκατ. δολάρια.
«Υπάρχουν ακόμη πολλές ευκαιρίες για τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Κίνας, καθώς στρέφουν τα βλέμματα στην υπανάπτυκτη και στο μεγαλύτερό της μέρος ανεξέλεγκτη ενδοχώρα», γράφει ο Χούγκεβερφ.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η 25χρονη Γιανγκ Χουιγιάν, μετά την δωρεά 17,5 δισ δολαρίων από τον πατέρα της, ο οποίος ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων, ανέφερε η έρευνα, η οποία καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα με τον κατάλογο των Κινέζων πλουσίων που παρουσίασε το περιοδικό Forbes την Τρίτη.
Η δεύτερη πλουσιότερη στη χώρα, Ζανγκ Γιν, έπεσε μια θέση από πέρυσι παρά το ότι η περιουσία της τριπλασιάσθηκε στα 10 δισ δολάρια μετά τη ραγδαία αύξηση της τιμής των μετοχών της εταιρίας παραγωγής χάρτου Nine Dragons, το 75% της οποίας της ανήκει προσωπικά. Η Ζανγκ, η «πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο», σύμφωνα με την έρευνα, συνεχίζει να διευρύνει το χάσμα από τις πλουσιότερες γυναίκες στην Δύση - εκ των οποίων ξεχωρίζουν η τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Ουίνφρι, η ιδρύτρια του διαδικτυακού οίκου δημοπρασιών eBay Μάργκαρετ Ουίτμαν και η συγγραφέας της σειράς με πρωταγωνιστή το παιδί-μάγο Χάρι Πότερ, Τζ.Κ. Ρόλινγκ
Οι επτά από τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους στην Κίνα ασχολούνται εν μέρει ή πλήρως με τα ακίνητα, γεγονός που καταδεικνύει ότι η οικονομική δραστηριότητα στην Κίνα έχει ως κινητήρια δύναμη τις κατασκευές και τη βιομηχανία.
Ο τρίτος στον κατάλογο είναι ο Ζου Ρονγκμάο, ιδιοκτήτης της Σιμάο, μιας εταιρίας ακινήτων, με περιουσία 7,5 δισ δολαρίων. Ο τέταρτος είναι ο Χουάνγκ Γκουανγκγιού, ιδρυτής της εταιρίας οικιακών ηλεκτρικών συσκευών GOME, με πλούτο που φθάνει τα 6 δισ δολάρια.
Πηγή: Καθημερινή, 10.10.2007