telospantwn
Printable View
telospantwn
κανένα offence, τα σπασε με το ψηλό.. οι από πάνω αφήστε τα κραξίματα και πάμε:
είναι ο καγκουρομπαρμαν στο μπαρ, μακρυμάλλης, μουσάτος, κλπ και αράζει.
Εμφανίζεται γκομενάρα και ρωτάει " Να σε ρωτήσω, κοκτέιλ φτιάχνεις; " και αρχίζει να του χαϊδεύει τα μαλλιά.
Ο μπαρμαν ξεροκαταπίνει και απαντάει πως ναι.. συνεχίζει η τύπισσα "μμμ ξέρεις να φτιάχνεις και long island; " χαιδεϋοντας πλέον και το μούσι..
ο τύπος έχει αρχίσει και γουστάρει και απαντάει "μα και βέβαια.. ό, τι θέλετε" κοιτάζοντάς τη στα μάτια.
"ααχ..πες μου ότι φτιαχνεις και cosmopolitan..", ενώ και με τα 2 χέρια χαϊδεύει μούσι και μαλλιά..
"μα και βέβαια απαντάει ο τύπος"..
"Και χαρτί γιατί δεν έχουν οι τουαλέτες; ε; "
Αγγελία στην Χρυσή Ευκαιρία:
Αν είσαι όμορφη με ωραίες καμπύλες, χυμώδης, λίγο εύσωμη, αισιόδοξη, χαρούμενη, ειλικρινής, λαμπερή, τρυφερή σαν το μαρούλι :touched:, χρυσή καρδιά, γλυκό χαμόγελο, έξω καρδιά, πάρε με τηλέφωνο γιατί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω μια ωραία κοπέλα ελεύθερη, έως 28 ετών, για σοβαρή σχέση με προοπτική το γάμο. Είμαι νέος, όμορφος, ψηλός, γλύπτης, αγιογράφος - ζωγράφος στο επάγγελμα, χριστιανός ορθόδοξος. Τηλέφωνο επικοινωνίας , όχι μηνύματα, όχι απόκρυψη αριθμού, κάτοχος what's up, σοβαρές προτάσεις παρακαλώ
Είναι λοιπόν ένας τύπος ο οποίος μία ζωή κουβαλάει ποτά σε κάβα. Κάποια στιγμή και ενώ έχει κάνει γερό κομποδεμα, αποφασίζει να πάει να κάνει την δική του επιχείρηση η οποία φυσικά θα ήταν κάβα. Ψάχνει λοιπόν ενα μέρος που να μην υπάρχει άλλη κάβα και βρίσκει ένα απομονομένο χωριουδάκι στούς πρόποδες του Βεζούβιου. Πάει εκεί και ξεκινάει να χτίζει την κάβα των ονεείρων του. Οι χωρικοί του λέγανε ομως πως κάθε σεπτέμβρη σκάει το ηφαίστειο και τα καίει όλα, και πως ο κόπος του θα πήγαινε στράφι. Ετσι ο τύπος έπρεπε να βρεί μία λύση. Οπότε σκάβει ένα γιόμα κάτω απο την κάβα για να περάσει η λάβα κάτω απο το κτήριο του χώρίς να του κάψει τίποτα. Έτσι και έγινε. Σκάει το ηφαίστειο, περνάει η λάβα απο το γιόμα, και η κάβα μένει ανέγκιχτη. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;
Spoiler
αλήθεια , αν δεν παίρνεις μέρος σε κάποια ανθρωπολογική έρευνα και είσαι πάνω από 14 τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το βρει κάποιος έστω χαριτωμένο.
Αμα δεν πεφτουν πολλα φασκελα σε τετοια ανεκδοτα να σας πω και γω ενα που σκεφτηκα στο θρονο προχτες και μου εχει κολλησει ασχημα:
Μια μερα που λετε εξαφανιστηκε ο Samuel l Jackson. Ψαχνανε παντου, φιλοι συγγενεις κλπ κανεις δεν ηξερε τιποτα, αφαντος ο τυπος. Τελος παντων λενε πως θα τον βρουμε, να βαλουμε ντετεκτιβ. Ψαξανε λοιπον και βρηκανε τον καλυτερο του κοσμου που (φυσικα, ελληνικο ηλιθιο λογοπαιγνιο ερχεται, πως αλλιως; ) ηταν ο ελληνας Γιωργος Ντετεκτιβιδης. Ψαχνει λοιπον ο τυπος, μελετα τα στοιχεια και φτανει στα ερειπια της πολης του Μπαντ, στη γερμανια. Εκει βρισκει τον Samuel σε ενα χαμοσπιτο, με μια πενσα να κοβει ενα ενα τα συρματακια απο μια ποντικοπαγιδα (απο αυτες που ειναι σαν κλουβια) και να παραμιλαει ασυναρτησιες τυπου "πρεπει να τη μαδησω" και αλλα τετοια. Αμεσως βγαζει το κινητο του και στελνει ειδοποιηση:
Spoiler
Did you hear the creator of McAfee is wanted for murder? I heard the trial will last around 30 days.
Έχει παραγίνει η ιστορία σε αυτό το θρεντ:
http://i66.photobucket.com/albums/h2.../wallpaper.jpg
Mου ήρθε πριν λίγο
Πώς ξέρεις οτι η μπαντα σου άρχησε να τα καταφέρνει;
Spoiler
ΚΟΥΡΑΣΙΣ
ΘΡΑΣ
-Ο αδερφός μου έπιασε δουλειά σε κάποιον τύπο που φτιάχνει κάτι σοκολάτες.δεν θυμάμαι ακριβώς...
-Toblerone?
-Εμ τι? τσάμπα δουλεύει?
-Κοιμησου βρε παιδάκι μου πια.
-Κάτσε ρε μάνα είναι στο σημείο που ο Φροντο παει με το δαχτυλίδι στην Μορντορ.
-Εσυ να δω ποτέ θα παντρευτεις.
-Ο αδερφός μου έπιασε δουλειά σε κάποιον τύπο που φτιάχνει κάτι σοκολάτες.Δε θυμάμαι ακριβώς...
-Toblerone?
-Εμ τι?Τσάμπα δουλεύει?
facemuthafuckinpalm ρε μαλάκα
- Γιατί χωρίσατε;
- Δεν ταιριάζαμε τελικά, εγώ είμαι ιχθύς και αυτή πουτάνα
Γιατί οι τυφλοί λούζονται με Ultrex;
μην το πεις..
-Θα σου σκίσω τα πέταλα.
-Μπορείς να γίνεις λίγο πιο ρομαντικός;
-Θα σου σκίσω τα ροδοπέταλα
-Πέθανε ο Μήτσος ρε..
-έλα ρε συ, από τι πέθανε;
-έφαγε πολύ σπανάκι.
-πωωωωπάει ρε φίλε ο άνθρωπος
Is your atomic number 67? Because you are such a Ho.
Κι ένα στα καπάκια..
Αντρας, γυναίκα και παιδί μπαίνουν στο παγωτατζίδικο.
Ο τύπος στην πωλήτρια: Καλησπέρα σας, θέλω ένα παγωτό με σοκολάτα
Η γυναίκα του -εγώ θέλω ένα με βανίλια
Ο τύπος σκάει σφαλιάρα στον μικρό -εσύ τι θα πάρεις, ρε κεφάλα;
Η πωλήτρια βλέπει τη φάση και ρωτάει: -καλέ, γιατί το χτυπάτε το παιδί και το λέτε κεφάλα;;
Ο τύπος ξεφυσάει και λέει -κυρία μου ένας άντρας στη ζωή θέλει τρία πράγματα για να είναι ευτυχισμένος.
Πρώτον: Ένα γαμάτο αυτοκίνητο. Τη βλέπεις αυτή την αυτοκινητάρα έξω; Δικιά μου είναι.
Δεύτερον: μια σπιταρόνα. Την βλέπεις εκείνη την άσπρη σπιταρόνα πάνω στο λόφο; Δικιά μου είναι.
Και το τρίτο πράμα που θέλει ένας άντρας στη ζωή του : ένα σφιχτό μουνάκι. Ε το είχα κι αυτό...μέχρι που βγήκε ο κεφάλας..
Ο παππούς μου δυσκολεύεται να περπατήσει και του πήραμε ένα πι..τώρα τον φωνάξουμε αππου..
-Συγγνώμη αφεντικό, αλλά έχουμε να πάρουμε μισθό 4 μήνες...
-Δεκτή η συγγνώμη...
Πόση τρυφερότητα μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο..
...Ένα χάδι...
...Μια μικρή κουβέντα..
..Το μάζεμα των μαλλιών στην πίπα....
ΤΙ ΜΑΛΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
Ξαναδιάβασε.
-Μαμαα στο σχολείο με φωνάζουν transexual:(
-Στον πούτσο σου Μαρία μου!
- Συγνώμη κύριε, είστε γυναικολόγος;
- Όχι, αλλά μια ματιά μπορώ να τη ρίξω.