Εκφραζοντας μαλακισμενη ανασφαλη σκεψη μετα απο υπεραναλυση σε γκευ φιλο μου, μου απαντησε: "Calm down Nancy". FML
Printable View
Εκφραζοντας μαλακισμενη ανασφαλη σκεψη μετα απο υπεραναλυση σε γκευ φιλο μου, μου απαντησε: "Calm down Nancy". FML
στο ίδιο ύφος με κοιλιάσαμπρέλα της προηγούμενης σελίδας:
ώρα κάπου 13:00, σ'ένα στενό δρόμο της χαλκίδας μέσα στην ζέστη, πηγαίνω με το αυτοκίνητο να πάρω τον πατέρα μου γιατί είναι κουρασμένος να γυρίσει με τα πόδια σπίτι
μια ευτραφής κυρία γύρω στα 70, κοτσονάτη θα έλεγα, λουλουδένιο φουστάνι και γυαλί D&G περπατάει στον δρόμο. περνάω δίπλα της και ξάφνου ακούω μια στριγκιά φωνή (σαν αυτή της γειτόνισσας που σου σπάει τ'αρχίδια, αλλά εγώ δεν την είχα ποτέ γειτόνισσα) να λέει: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Ε... ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΕΣ;
Γελάω για λίγο, οπότε της απαντάω ευγενικά: Αν πηγαίνατε από το πεζοδρόμιο δεν θα χρειαζόταν καν να κορνάρω!
Για να πάρω την απάντηση: Α ΝΑΙ;... (περνάνε 3") ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ.
:|
fail απάντηση, η σωστή γραμμή είναι "θα άλλαζα αμάξι, τι να κάνω".
loipon
se diasthma 2 vdomadwn to polu
efuge to ftero apo to amaxi
zhmia gurw sta 200 eurw
spasan thn kleidaria. zhmia kana 100ariko
xtes ta eftuse h mpataria apo th zesth. zhmia kana 70ari (giati de vriskw thn apodeixh (mallon thn edwse o pateras mou sto logisth kai gamhse ta) kai h mpataria einai to polu ena 6amhno)
kala pame. toulaxiston tritwse
telika arxidia den einai mpataria. dunamo.
e na mh plerwsw parapanw? ti sto dialo..gamw to dia
καινουργιος στειτ οφ δι αρτ ανεμιστηρας 80 ευρο με τηλεκοντρολ... την δευτερη μερα λειτουργιας του ανοιγω ψηλο συρταρι... μπαμ μπουμ σπανε τα 2 πτερυγια τρωω το ενα στο ποδι... νεκρος ο ανεμιστηρας... ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ.
εντιτ - την ζεστοτερη μερα του χρονου ολα αυτα.
80 ευρώ και δεν είχε προστατευτικό περίβλημα;
Τσερνομπυλ ποσα εκατομμυρια και δεν ειχε, θα χε ο ανεμιστηρας?
Προφανως εννοει αυτον που κρεμιεται απ τα ταβανια.
3/3 ρητορικες ερωτησεις, σε παω :thumbsup:
καθυστερήσεις στις παραδόσεις φακών από τις εταιρίες aka γκρίνια από πελάτες
τρύπιο τεπόζιτο στο μηχανάκι(τουτέστιν 2-3 μέρες χωρίς όχημα)
έλλειψη χρημάτων
ημισπασμένο κινητό μετά από σημερινή πτώση
και σαν να μην έφταναν όλα αυτά λόξυγκας,ναι ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΞΥΓΚΑΣ.
:/
να πιεις 9 γουλιές νερό συνεχόμενα και φεύγει
εμενα δουλευε με 7. προτιμησε το δικο μου πακετο, ειμαι πιο οικονομικος.