ειχα βαλει σε παλαιοτερες συλλογες πητερ και οπροσσντ,οποτε τους αφησα εκτος.
μπλιτς δεν τους θεωρω οι! ακριβως,ειναι 50/50.πιο πολυ στρητ πανκ ισως?αλλα τους εχω εκθειασει πολλακις,ειναι μια απο τις αγαπημενες μου αγγλικες μπαντες.
Printable View
ειχα βαλει σε παλαιοτερες συλλογες πητερ και οπροσσντ,οποτε τους αφησα εκτος.
μπλιτς δεν τους θεωρω οι! ακριβως,ειναι 50/50.πιο πολυ στρητ πανκ ισως?αλλα τους εχω εκθειασει πολλακις,ειναι μια απο τις αγαπημενες μου αγγλικες μπαντες.
σκετη καυλα ειναι το oi
τα πολ. πιστευω του καθε γκρουπ δεν με αφορουν καθολου εκτος αν ειναι τιποτα screwdriver wannabes(οι οποιοι εκτος απο φασιστες ειναι και μουσικα τρελο σκουπιδι)
δωσε ινφο για kicker boys
ελαχιστες πληροφοριες για κικερ μονο οτι εχουν συμμετοχες σε καποιες συλλογες και εναν δισκο που κυκλοφορησε το 1988 και οτι ειναι αμερικανοι.πιο πανκ εμφανισιακα και αντιφασιστες.
οσο αφορα τους σκρουντραιβερ,εχουν εναν και μοναδικο κορυφαιο δισκο,μνημειο για το πανκ.μιλαω φυσικα για το all skrewed up που κυκλοφορησε το 1977 απο την chiswick(νο3 στο καταλογο της μετα απο motorhead,damned),πριν καν το γυρισουν στις φασιστικες μαλακιες.ο δισκος αυτος ειναι κορυφη τζιτζι,απο τα πιο ζορικα πανκ εβερ.
αγνωσται αι περισσοτεραι μπανται
μονο απο την πατριδα μας εβαλα το φαβορι
ωστε να γυρισει με την κουπα!
http://img.photobucket.com/albums/v9...sion-front.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v9...ision-back.jpg
Spoiler
όλε όλε όλε!
πς. απ'το ρουά ποστάρεις?!?
Τιμαμε!
Δεν εχει ρουα αποψε?
Εντιτ:Σουολλεν+Λαμπ=L.F.E
φευγω μωρεεεε, ουτε ο νταφυ δεν μου την λεει ετσι!
χαχαχαχ!
Τα λεμε εκει αφου πεταχτω Βαρκελωνη να πανηγυρισουμε την Κουπα!
τιμαμε! πινκζ για positiva και suns of thunder(που υπεραγαπαμε οπως και τους αλλους ουαλους, bomb the sun).
Πολυ ωραια η συλλογη!!!
Για να τιμησουμε και το σπιτι μας το 12αρι το ριχνω CHI:-P!
To ρουα τελικα το καψα χθες:oops:
Ελα μην τρομπαρετε, η συλλογη περιλαμβανει Camel of Doom και μαλιστα το ~ΣΑΙΤ~!
Ασχετα που τα Demo και Desert at Night δε λενε και πολλα, το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα κομματια στο ειδος κατ'εμε.
σάμαλι η συλλογή
όντως camen of doom απ'τα καλύτερα, το mozergush εσίπης είναι πολύ ψηλά και αυτό το cactus jumper τέλειο
εν τω μεταξύ οι cactus jumper είναι Ρώσοι έτσι...
την πρώτη φορά που τους βρήκα μπροστά μου γέλασα με το όνομα... παίζει η μισή Ρωσία και βάλε να μην έχει δει κάκτο στα μάτια της :P