Quote:
Originally Posted by
freak brother
Quote:
Originally Posted by
Captain Howdy
Γιατί Αεροπορία πόσο νομίζεις ότι τους πάει? Στην καλύτερη και στην χειρότερη 4 μέσα μια έξω. Και είναι ΚΑΙ 12μηνο και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ αδεια απολύσεως κτλ κτλ. Με την κανονική ότι έχεις και καμιά ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ. Γι αυτό λοιπόν, τράβα 9μηνο, 12 μήνες πια είναι πολλοι.. :-D:-D
εγω ειχα κολλητο στο γνα που απολυεται τωρα... και χειροτερα απο 1-1 που τον πηγε για συνολο 1 μηνα... και μιλαμε για περιπολα με το αμαξι και το οπλο στο πορτ παγκαζ .. δεν τον πηγε . για να μη μιλησω για παραμεθωριους προβλεπε σκηνακια αναφορες φρουρες κλπ που δεν παιζουν .
Καλά ρε, δε μιλάμε για ΓΝΑ και ΓΕΑ. Είναι οι πλέον βυσματικές μονάδες. Ειδικά στο ΓΕΑ, τους πάει στην χειρότερη 2 μέσα μια έξω και άν. Εκεί ρε είναι όλα τα υπέρτατα βύσματα και δεν παίζει σκατά θητεία. Μιλάω για γύρω γύρω. Τατόι είναι ΠΙΚΡΑ. Δεν παλεύεται. Συνήθως στις μονάδες της Αθήνας (πλην ΓΝΑ ΓΕΑ) πήζουν όλοι. Κάποιοι, σειρά μου, τους έστειλαν με απόσπαση για την πυρασφάλεια σε Μυτιλήνη, Κεφαλλονιά κλπ κλπ και έκανα ζωάρα, ήταν 10 μέρες μέσα ξύσιμο και 10 σπίτι τους, όλο το καλοκαίρι. Είναι το που θα πέσεις.
Αλλά σίγουρα σχοινάκια και μαλακίες δεν έχει. Έχει μια χαζοβολή εκεί άντε να κάνεις και καμία στην μονάδα και κάτι έγινε. Αλλά αναφορές προσκλητήρια φρουράς και αναγνωρίσεις στις σκοπιές παίζουν κανονικά ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ. Άσε έχουμε και κάτι φρούτα ΕΠΟΠ μόνιμους ΑΚΕΦ εκεί μέσα που μας ζάλιζαν τα @@. Εγώ έχω κάνει 2 διαβιώσεις στο Κατσιμίδι, μια για την Ικάρων και μια για την ΣΤΥΑ. Ήταν βέβαια καλόκαίρι αλλά αρνήθηκα να κοιμηθώ σε σχοινάκια, την έπεσα στο φορείο του ασθενοφόρο (ήμουν οδηγός ασθενοφόρου) και ήταν σχετικά καλά. Τα παλικάρια που έκαναν διαβίωση τον χειμώνα, δάγκωναν από την μέση και κάτω τα πάντα. Γενικώς, έχει μαλακίες και η ΠΑ ανάλογα με την μονάδα, ιδιαίτερα εαν αυτή είναι πτέρυγα μάχης ή χωσιματική μονάδα, καλή ώρα, Τατόι.