Τι "Πωλείται" ρε διάσπαση; Γενικά, μαγαζιά Μεσολογγίου σκατά.
Printable View
Τι "Πωλείται" ρε διάσπαση; Γενικά, μαγαζιά Μεσολογγίου σκατά.
Quote:
Originally Posted by Khalkji
κοίτα μωρή αδερφή,όλα αυτά τα βρωμοφοιτητικά που λες τα σιχαίνομαι...απο την άλλη όμως εγνώρισα μια σπανιόλα μουνίτσα κ μου αρέγει πολύ...σε όλα συμφωνώ,αλλά άσε ησυχο το μπουζ θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί
εδιτ-δεν εννοώ το μαγαζί :oops:
κοίτα να σπείρεις καναν ελληνόσπορο να τον πάει στα ξένα.
Εγώ εννοώ το μαγαζί
δεν ξέρω,μου φαίνονται ολίγον βρωμιαραίες αυτές..θα την εκάμω μπάνιο,θα την ποτίσω κ μετά θα την πάω στο χωράφι να την βατέψω
ρε κάλκι να πούμε, θέλεις τόσο να αποσυνδεθείς απ' όλη αυτή την "εναλλακτική κουλτούρα" που κράζεις και μεσολογγίου τώρα; δεν το βρίσκεις λίγο επιτηδευμένο αυτό ενώ είσαι ακριβώς αυτό που κράζεις; αυτή η αντίδραση μου θυμίζει τους κρυφογκέι που επειδή νιώθουν ενοχές γι' αυτό βγαίνουν και μιλάνε για κουσούρια και ανωμαλίες της φύσης.
δεν κράζω τη μεσολογγίου. κράζω τα μαγαζιά της. και παραμένω περήφανο εναλλακτικό κοράκι και μάθε που βρίσκεσαι, ο κόσμος στον οποίον αναφέρομαι δεν είναι ο "εναλλακτικός", γκρίνγκο. αρίμπα!
kala se e8repse o xasan tosa xronia...
α, δηλαδή είσαι οκ με όσους αράζουν στο πεζούλι της μεσολογγίου αλλα όχι με εκείνους που αράζουν στα μαγαζιά; ή εννοούσες κάτι άλλο λέγοντας "κράζω μαγαζιά, όχι μεσολογγίου". ό,τι κι αν εννοούσες ό,τι είπα ισχύει.
επίσης ποιοί είναι αυτοί που εννοείς, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει σημασία, εγώ εκείνο όπου κράζεις μεσολογγίου σχολίασα, όχι τα άλλα περί τζιβών και ποδηλάτου.
τα μαγαζιά κράζω.
λοιπόν γνώρισα χθες εδώ έναν από τη βενεζουέλα και στην αρχή μου είπαν ότι είναι ανηψιός του Chavez και τους πίστεψα και σκεφτόμουν τι ωραία που θα έρθω να το πω στην tamagothi αλλά μετά μου είπαν ότι κάνουν πλάκα αλλά οι υπόλοιποι λατινοαμερικάνοι που ήταν εκεί ήταν εκνευρισμένοι με αυτόν τον τύπο γιατί όντως η κυβέρνηση του Chavez τον χρηματοδοτεί με 50.000 λίρες το χρόνο (νομίζω, τώρα που το ξαναβλέπω μου ακούγεται τραγικό το ποσό και δεν ξέρω μήπως οι μπύρες παρενέβησαν κάπου στα μηδενικά) και μου έλεγαν "εδώ άνθρωποι στη χώρα του πεινάνε και αυτός πίνει stella artois με τα λεφτά της κυβέρνησης". αυτά, θα το ερευνήσω και περισσότερο τις επόμενες μέρες που θα είμαι πιο νηφάλια.
αστική προβοκάτσια ήταν.
κάλκι, οκ, πάσο, αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τα μαγαζιά.
:pink:Quote:
Originally Posted by Weiss
προφανώς το παιδί είναι από φτωχή οικογένεια και το χρηματοδοτεί η κυβέρνηση ώστε να γίνει επιστήμονας και να προσφέρει στην πατρίδα, διότι η παιδεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα (το είδα στο αλό πρεσιδέντε). οι άλλοι, προφανέστατα, είναι εχθροί του λαού και πάω στοίχημα πως έβλεπαν και RCTV. αν γνωρίσεις πάντως κάναν συγγενή/γνωστό του τσάβες, του μοράλες (δύσκολο, θα ζουν σε σπηλιές λογικά) ή του κορρέα που ναι κι ωραίο παιδί, μη με ξεχάσεις! :oops:
(να προσέχεις τους βενεζουελανούς, ακούγονται κάτι περίεργα για τα καλαμπόκια τους.)
και σιγά την μπύρα τη Stella την Artois.
Giati kale, mia xara einai!
Η Stella η Paulaner ειναι ακομα πιο μιαμ ομως!!