τεστ
Printable View
τεστ
"Αστερούλα, υπονοείς ό,τι κάνω πάντα του κεφαλιού μου και δεν μετράω τη γνώμη σας; Ντροπή σου! Τι με πέρασες καλά; Για τον Μάο Τσε Τουγκ που τόσο συμπαθεί η κουλ Αλέξης;"
http://askardamikti.blogspot.com/200...g-post_08.html
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
cancer την φονισσα την εχεις διαβασει?
Απο (β) ---> αντικαθιστας στο (α) ---> ατοπο.
οπερ εδειχθη
μπράβο φίξξξερ, είσαι καταπληκτικός!
κριμα που δε το προλαβα...μας γαμησε η ειδησις για το bypass:(Quote:
Σε 72 ώρες:
Η αναπνοή αρχίζει να λειτουργεί ομαλότερα.
Αυξάνεται η χωρητικότητα των πνευμόνων.
χαχα στο κουοτ διαβασα το τσιαντακι... (επηρεασμενος απο το τσ λου) παιδια υπαρχουν μεγαλα τσακαλια κλεφτε μην ακουτε φιξερς.
βανάκι από γραφείο τελετών "Μαργαρίτης", με σπρέι Κ πάνω στο ργ. δεν είχα κινητό μαζί μου να το βγάλω φωτό. :touched:
λοιπόν έχω εδώ και δυο-τρεις μέρες υποθερμία [35.3-35.7] ενώ το περισσότερο που έχω ανεβάσει είναι 36.2. :rip:
τι παίρνω? πέρα από καινούριο θερμόμετρο που πείρα.
πείτε, έχω και το πάρτυ έκπληξη της αδερφής μου αύριο και έχω δουλειές!
"Margariths" pare.
http://thisman.org/
:fear: :alien: :nj:
Μώστε τον είδες;
Jack McFarland
I HAD A DREAM ABOUT THIS GUY LAST NIGHT. HE TOLD ME I WAS GOING TO BE CHANGED TODAY. I WOKE UP AND I FELT TINGLING IN MANY PLACES. I FELT TOUCHED AND TODAY I FIND MYSELF THINKING HOM0S3XUAL. ALSO, I FOUND MY CAT SKINNED LIVE IN THE LIVING ROOM.
όχι αλλα λεω να τον δω απόψε.
Κομπρεσέρ από δύο μεριές. Και οι ωτοασπίδες δεν πιάνουν μία :/
double penetrator \m/_
in other news, kotopita ftw.
και η ερώτηση της εβδομάδας είναι:
τι θα γίνει αν ο πινόκιο πει: θα μεγαλώσει η μύτη μου?
πολύ καλημέρα σας
λοιπον ok εχτες ηπια κωλους στη δουλεια, εφαγα και μια σπανακοπιτα κι απο τις 3 που ξυπνησα εχω πιει χωρις υπερβολη 9-10 ποτηρια νερο και δεν εχω παει για κατουρημα ακομα! ειμαι ενα αγγουρι! αγκουρερο για σας και μονο σημερα, δεξι εξτρεμ στο μπουζουκι!
ποιος νοήμον άνθρωπος πιστεύει πως αν κλείσεις την μύτη σε αυτόν που ροχαλίζει ή όλο το βράδυ του κάνεις "σουτ" κ "σουτ", θα σταματήσει!?
:fear:
Το μυστικό είναι μια κλωτσιά, αλλά όχι πολύ δυνατή γιατί θα ξυπνήσει και θα σε βρίσει (και μετά θα ξαναροχαλίζει).
ποια κλοτσιά μωρέ;
το μόνο που μπορεί να συμβεί με αυτό είναι να ξυπνήσω για λίγο, λογικά να σταματήσω να ροχαλίζω κ μετά να ξαναρχίσω.
και τέλος πάντων εγώ την ενοχλώ που πιάνει κουβέντα στον ύπνο της;
αν έχει πρόβλημα να πάει να κοιμηθεί σπίτι της η καριόλα! :dfinger:
καποιος να ερθει να κλεισει την τηλεοραση γιατι δειχνει power rangers και βαριεμαι να παω μεχρι τον καναπε για να παρω το "κουμπιουτερακι"
Είχατε και στην Κύπρο "κομπιουτεράκια"?
Λεντικιουλέ πάρε αυτά για τη μύτη που φόραγαν παλιά ο Γεωργάτος και ο Ανατολάκης, που ανοίγουν το διάφραγμα!
χρονια μου πολλα ρε αντιθεοι αναρχοκουμουνιστε:headbang:
Επίσης μου.
xronia sas polla kai se olous osous giortazoun edw! :beerz: