Σήμερα διάβασα, για σήμερα λέω. Και διαβάζω μόνο το πρώτο ποστ κάθε σελίδας προσεχτικά γενικά, μετά το έχω από πίσω ενώ στριμάρω σουπερλίγκα.
Printable View
Σήμερα διάβασα, για σήμερα λέω. Και διαβάζω μόνο το πρώτο ποστ κάθε σελίδας προσεχτικά γενικά, μετά το έχω από πίσω ενώ στριμάρω σουπερλίγκα.
Σήμερα είπα ότι έκανα λάθος για ένα μπέναλτυ. Μετά είπα ότι οι ΑΡΔ ενώ σκίστηκαν να δείχνουν τη φάση αυτή, δεν έδειξαν τόσο ζήλο στο οφσάηντ, που ήταν όντως λάθος. Εάν έχασα κανένα ριπλέη, από αυτά που δείχνουν όταν η μπάλα βολοδέρνει στο κέντρο, ζητώ συγγνώμη από εσένα και τους ΑΡΔ που δεν βλέπω με θρησκευτική ευλάβεια τα ματς του γαυρου, όπως εσείς (με σφιγμένες τις γροθιές) τα δικά μας.
Αμέ.
Φανταστικά!
Θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε αυτόν.
Το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει κάνει τον Νίκο Νιόπλια να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να αφήσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Αθήνα, αν δει ότι δεν μπορεί να εισπράξει το 100%.
Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη και ο 45χρονος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό του. Λόγω της φημολογίας περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον «Σάλπι» αλλά και την υποδοχή που επιφυλάσσουν οι φίλοι του «δικεφάλου» στον διεθνή επιθετικό κάθε φορά που βρίσκεται στην Τούμπα ίσως επηρεάσουν την απόδοση του.
OP!
Πηγή;
Τον φαγατε τον ανθρωπο http://sport24.gr/html/ent/062/ent.345062.asp
"Ο Τάσος Κάκος δεν θα διευθύνει πιθανότατα κάποια αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές και βοηθούς Σούπερ Λιγκ ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε."
Ets
Γιατι δεν βάζουν τον Σιδηρόπουλο που είναι και συμμαθητής μου, να του ψιθυρίσω μερικά φωνήεντα ?
κασναφερης που ξερει απο τουμπα
και σιγα τον καμικαζι τον Κακο