Spoiler
Printable View
Spoiler
Eχω μεγαλο νεο.
http://www.yupi.gr/gossip/c9469/Efh_8wdh.html
...Quote:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρχικά προσπάθησε να πέσει σ' ένα σιντριβάνι αλλά μόλις διαπίστωσε πως το βάθος δεν ήταν αρκετό για να πνιγεί επιχείρησε να αυτοκτονήσει αγγίζοντας τα καλώδια του φωτισμού.
Αννοκ έχει ελεύθερο χρόνο ε;
E, προφανως την ωρα που πεταω τη μαλακια μου εχω τελειωσει απο καποια δουλεια η κανω διαλειμμα.
ma kala dn vgaineis eksw? dn perpatas se pezodromio? dn ginetai na min sou exei tyxei na exeis argisei gia to sfragisma kai na vrexei kai na piganeis me 6i kai na petyxeis trelo didymo me ta psonia tou masouti na pigainoun san zakia kai na exoun piasei OLO to pezodromio kai na min mporeis na peraseis! MA POU ZEIS?
ps:mlka nasum otan eixa dei to video me to tragoudi tou typa sto avatar sou mou eixe kollisei i melodia kai to tragoudousa 2 meres! :S
Ήρθε και για μένα η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα στη ζωή μου. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, ζήτησα γνώμες και ύστερα από καιρό αισθάνομαι πια έτοιμος να κάνω αυτό που για πολλούς θεωρείται φυσική εξέλιξη, για κάποιους άλλους κατάντια, που σίγουρα όμως είναι ένα ακόμα βήμα προς την πνευματική ενηλικίωση.Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί μου συμφορουμίτες....
ταντάν.
Θα μαγειρέψω ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ μόνος μου :dfinger:
Σε πατάω και στη μαγειρική, έχω φτιάξει κοτόπουλο με πιπεριές! :headbang:
Αμνήζιακ τα σπας....
ρίξε και λίγη πράσινη πιπεριά μέσα αν έχεις, γαμεί.
Εγώ μόλις έκανα φακές, πάω να μασαμπουκιάσω.
Θα τα καθαρίσεις κιόλας; (χρησιμοποιώντας αγνό ΑΤΣΑΛΙ εννοείται)
Ραπαράια παπάρια, κοτόπουλο φτιάχνουν και οι ΣΤΟΝΕΡΑΔΕΣ. Στα λαδερά φαίνεται ο ΑΝΤΡΑΣ, εγώ αυτό ξέρω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τί είπες μωρή πορδή; Σου λέω δεν έχεις φάει τέτοιο κοτόπουλο!
DEATH TO THE FALSE ONES!!!