Quote:
Originally Posted by
12 stars circle your brow
Εν αρχή ην ο ονιμπότσο, πλέον έχετε πάρει εργολαβία με τον Πάρασαητ τα απαντητικά ποστς σε οποιαδήποτε αντίθετη άποψη. Το πρόβλημα σας δεν είναι τα σπόιλερς, δεν είναι ούτε οι συγκρίσεις μεταξύ βιβλίων/σειράς. Και μόνο που υπάρχει κόσμος που έχει διαβάσει τα βιβλία και εκφράζει αντίθετη γνώμη, για τον χ,ψ οιοδήποτε γαμημένο λόγο, ξεκινάτε μούτζες και πόλεμο. Μετά όμως ακολουθούν αυτά τα ποστς
Quote:
Εγώ μια απορία έχω: Όλοι όσοι λένε για το σημερινό ότι ήταν επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από μια μέτρια σεζόν, τι φάση; Δλδ όντως περιμένουν να γίνεται τέτοιος χαμός σε κάθε επεισόδιο; Ακόμη κι αν δεν το απαιτεί η ροή της ιστορίας ή το buildup που γίνεται; Ή μήπως δεν έχουν ενδιαφέρον τα άλλα storylines που τρέχουν παράλληλα; Μόνο μάχες και ξύλο και αίμα ακόμη και χωρίς λόγο και όλα καλά; Δλδ να είχαμε έναν red wedding ή μια μάχη στο Blackwater κάθε βδομάδα ξέρω γω; Τι νόημα θα έβγαινε τότε; Η αναμονή και το buildup δίνουν όλο το βάρος σε κάθε γεγονός νομίζω. Ψαχτείτε λίγο ξέρω γω.
παίρνετε απαντήσεις και ξανα τα ίδια. Κι επειδή πλέον χαζολογάω er για να κάνω λίγη πλάκα και δεν αντέχω την ξινίλα σας, από δω και πέρα μόνο θεατής.
Επειδη πολυ μας τα πρηξες και κουραστηκα, ΟΛΑ οσα γραφεις ειναι ανακριβη.
1. Ολες οι αντιθετες αποψεις ειναι καλοδεχουμενες. Προσωπικα, χαλιεμαι με αρκετα πραγματα στο GoT, κι οταν χαλιεμαι, το γραφω. Δες Dorne κτλ.
2. Μας ενοχλουν ΜΟΝΟ τα σποιλερς και ΜΟΝΟ η συγκριση βιβλιων/σειρας. Το κραξιμο σειρας, δε μας ενοχλει οταν γινεται οντως για τη σειρα. Ξαναδες Dorne κτλ.
3. Δεν εχουμε παρει καμια εργολαβια, απλα ειμαστε περισσοτερο μαλακες που ασχολουμαστε. Κανε ενα κοπο και δες οτι στις τελευταιες 5 σελιδες εχουν ασχοληθει μεχρι κι ο Kasrith και ο Ulric για να αναφερουν πως τελος παντων ΣΠΕ πια με τα γαμωβιβλια.
4. Μουτζες και πολεμο. Θελεις να μετρησεις τις μουτζες που εχουμε φαει εγω κι ο Παρασαητ? Κανε μου τη χαρη. Α επισης /care μουτζες και πολεμο ρε μλκ. Λες και εισαι στο νηπιαγωγειο.
Απλα τη δικη σου αντιθετη αποψη:
αλφα) την παρουσιαζεις ως πιο "σωστη" με το φοβερο επιχειρημα οτι "ξερεις τι γινεται στην πραγματικοτητα"
βητα) την παρουσιαζεις ως πιο "γαματη" επειδη εισαι τερμα γαματος χρηστης
γαμμα) την παρουσιαζεις ως πιο "ανεξαρτητη" επειδη μας εχεις τονισει οτι δε βασιζεται στις διαφορες βιβλιων/σειρας, αλλα στο Καθαρα Ανωτατο Γουστο σου στον Κινηματογραφο και τις Τεχνες.
Και για να συνοψισω, το θρεντ το εχουμε κανει ΣΚΑΤΑ εγω κι ο Παρασαητ γιατι ασχολουμαστε, αλλα κυριως το εχετε κανει ΣΚΑΤΑ εσυ, ο Onibocho, ο Mormengil (που τουλαχιστον γραφει ξεκαθαρα οτι το προβλημα του ειναι οτι: τα βιβλια? τα χουν γαμησει τη μανα), ο Art In Haste (το παιδι γραφει τουλαχιστον σοβαρα πραγματα) και ο atom smasher που εχετε τα εξης κοινα:
(i) τι εκπληξη.... ξερεις.
(ii) κραζετε σκηνοθεσια, στορυ, μαχες, ηθοποιια, παραγωγη, και οτιδηποτε εχει να κανει με τη σειρα.
Ριξτε μουτζες αφοβα, δε με ενοχλει πλεον τιποτα σε αυτο το θρεντ, γι αυτο και καθομαι να απανταω για 100η φορα χωρις κανενα λογο και νοημα.