πλακα πλακα γιατι ειναι αντμιν ο αθειστ ειπαμε? να γινω κι εγω?
Printable View
πλακα πλακα γιατι ειναι αντμιν ο αθειστ ειπαμε? να γινω κι εγω?
και σε αυτη τη μορφή έχει ακόμα πολλές χρήσειςQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
Καταγγέλω οτι δεν ισχύουν τα παραπάνω κα8ώς έχετε αλλάξει το νικ του χρήστη dead in magazines σε μια μαλακία και μετα τούμπαλιν παρότι δεύτερος πιο κα8υστερημένος user του φόρουμ σε ισοβα8μία με τον χρήστη νταρκντόμινο και ενώ είχε συνολικές δημοσιεύσεις που δεν άγγιζαν τις 100. Αυτοί είστε. Επίσης να γίνει το update σε phpbb3. Αυτοί είστε.Quote:
Originally Posted by tamagothi
Τέλος ο Ά8εηστ είναι άντμιν; Αυτοί κι αν είστε.
λοιπόν, εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα. πίστευα πως και του πωστονλένε το άλλαξε κάποιος απ' τους άλλους αντμίν που ταν φιλαράκια και μάλιστα είχα εκνευριστεί. χθες κατάλαβα ότι ο άθεϊστ έπαιζε κάποιο ρόλο, επειδή έκανε σχετικό ποστ. αντμίν δεν είναι, μάλλον έχει παςς λόγω περιοδικού και δεν έπρεπε να ανακατευτεί γενικότερα.
αν κυκλοφορεί κάνας άλλος αντμίν εδωμέσα, ας βάλει μια φωνή.
αν όχι, τότε χρειαζόμαστε αντμίνς. ικονο και μιτσ ψηθείτε, πιστεύω πως είστε και οι 2 καλές επιλογές.
όσο για το καλαμπόκι, http://www.youtube.com/watch?v=EaGSDfJWCQw
Η Χ ήρθε για να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα μας :!: να φύγει αμέσως από το αγαπημένο μας φόρουμ :!:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by ikonoklast
μμμ, δν είμαι. αττίλα ;)
γενικά, ό,τι είπε ίφι και σόλο.
Ναι αλλά τελικά του ιντέγκραλ το νικ ποιός το άλλαξε;;;;
Να αποδω8εί δικαιοσύνη!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
kalytera tha htan na apodothei ban ston dim
γιατί ρε πούστη μου τα σκυλιά περιμένουν το βραδυ για να βγάλουν τα απωθημένα τους στο γαύγισμα;
giati to prwi den gamisan.
e kai alloi den gamisan, alla den ourliazoun vradiatika
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Φιλαρακο, εμενα να με αφησεις εξω απο το φλερτ που προσπαθεις να κανεις.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Ειναι θεος, απαντησε μετα απο 13 λεπτα. Ουτε μηχανισμο που αυτοματως τον ειδοποιει στο κινητο αν εχει γραφτει κατι για το λοστ να ειχε. Προσκυνω, χωρις πλακα. Και συμφωνω βεβαια.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Κανετε σαν παιδακια για το ποσα ποστ εχει ο καθενας. Δηλαδη ελεος. Οτι ειπε ο Ubu Roi, μιλησε πιο σωστα απο ολους σας.
Εγώ μίλησα πιο σωστά.