γαμώ το σπίτι τους, έχασα την ταυτότητα μου και πήρα τηλ. στην αστυνομία και το μόνο που δε μου ζήτησαν για να βγάλω άλλη είναι ο candiru. σταδιάλα.
Printable View
γαμώ το σπίτι τους, έχασα την ταυτότητα μου και πήρα τηλ. στην αστυνομία και το μόνο που δε μου ζήτησαν για να βγάλω άλλη είναι ο candiru. σταδιάλα.
Οπως το βλεπω εγω, μακαρι να σου ζηταγαν τον καντιρου.
Εδω και πόση ώρα περιμένω το χέσιμο, με υπομονή καφε και τσιγάρο και το μπουρδέλο θέλει να με πετύχει όταν θα κανω τις δουλειές μου έξω.... τι να πεις, καποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα θες....
άστα να πάνε, όχι μόνο δύσκολα μπαίνει ο κώλος σε πρόγραμμα, αλλά αποπρογραμματίζεται και εύκολα :x
Τρία ζήτω για το Ελληνικό Δημόσιο!!!
Πήγα στο ΚΕΠ για πιστοποιητικό γέννησης και μου είπαν ότι για να το βγάλω πρέπει να πάρω στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πολιτών. Στην ερώτηση "γιατί να πάρω τηλέφωνο αφού είμαι ήδη στο κεπ" μου απάντησαν ότι δε γίνεται από δω και γίνεται μόνο τηλεφωνικά.
Γαμάνε :thumbsup:
δεν τους έπερνες εκείνη την αώρα από το κινητό κα να μιλάς με τον υπάλληλο δίπλα σου μέσω τηλεφώνου;Quote:
Originally Posted by .
πλακα πλακα θα αξιζε
ή να βγεις να παρεις απο το καρτοτηλεφωνο ξερω γω
βάζοντας την ταυτότητα σου στη σχισμή...Quote:
Originally Posted by Abruzzi
:dfinger:
Κάηκε ο εξωτερικός σκληρός μου. Πάει η ντιεσελ δισκοθήκη μου. :(
One of these days...
Kai emena parabiase ena mhxanaki to stop kai epese panw mou (sto autokinhto) kai mou ekane 2 bouliagmata na! 8elei kai baksimw h meria gamw! Eutuxws pou o pitsirikas den epa8e tipota! Kai den eixe kai diplwma gamw! Kanenas allos gkantemhs shmera twra pou gurizei? :x
Χάνω το στεγαστικό επίδομα για ένα (1) μάθημα. Υπέροχα. Κατά τ' άλλα, απολογισμός εξεταστικής 4/5, με 8 μαθήματα βάρος μπαίνω 3ο έτος. Καλούτσικα.
ασταδιαλα επιτελους, έχει κι άλλα μέρη με κακομοιρηδες ο πλανητηςQuote:
Originally Posted by Kuolema
shmera giortazei h manoula!! :D
na se xairetai panathema se