20 χιλιαρικα ηταν στο Μοναχο
Printable View
20 χιλιαρικα ηταν στο Μοναχο
ρε σεις, σοβαροί να είμαστε. αν ειναι να πάμε και τόσο πίσω να βάλουμε και το 71 τον κοσμο του ΠΑΟ στο Γουμπλει που είχε το μισό γήπεδο με παναθηναικους. Επίσης ο ΠΑΟ είτε σε CL είτε σε UEFA παίζει κάθε χρόνο ευρώπη. Δεν βγαίνει δυο φορές στα 5 χρόνια, για να συσπειρώνει τόσο τον κόσμο με την λόγικη "φέτος γίνεται κάτι σπάνιο, ας πάμε να μην το χάσουμε". Τέσπα. Νομίζω οτι δεν παίζει να αλλάξουμε οι μεν τα μυαλά των άλλων, οπότε δεν έχει νόημα, γιατί ότι και να πείτε, στο μυαλό μου δεν αλλάζει οτι ο Παναθηναικος έχει πολλαπλάσιους οπαδούς και μεγαλύτερες εκδρομές απο τον παοκ
μεγαλυτερες εκδρομες εντος και εκτος ελλαδος ουτε στα ονειρα σας ταιλερ.
αν δεν πιστευεις στα λεγομενα μου,ρωτα κανεναν αθλητικογραφο να σου απαντησει με αριθμους.
βασικα και μονο που μιλαω για εκδρομες με οπαδο ομαδας που εκαναν 12 χρονια να πατησουν Τουμπα (1979-1991) σπαταλαω τον χρονο μου...
Εσεις ρε Αλεξ μετρατε και τους οπαδους της Partizan για δικους σας.
:moutza:
αλλη μια 50αδα και απο εδω...και που ρε πουστη μου,στην μπρατισλαβα,2 βηματα απο εδω.
ξενερωτοι λαοι ειστε ρε και οι 2.τα χανουμια (παρολο που ως γνωστον τα σιχαινομαι περισσοτερο απο ολους,ακομα και απο τα σκουληκια) πιο μαζικες εκδρομες εχουν κανει.
η σημαια της κυπρου αφιερωμενη στον τζιτζι.
http://img16.imagehosting.gr/out.php/i825554_nb.jpg
γελαω με τις μαζικες εκδρομες που εχει κανει το δωματιακι
ρε τι περιμενεις?ειναι ιουλιος και παιζαμε και εμεις και ο ζελες με καφενεδες
για το πατσαβουρι με το κολονησο δεν σχολιαζω θα μαθω ποιος μαλακας ηταν και θα του δειξω τι εστι κεμαλ:excl:
paokg4.orgQuote:
σαν πρόβατο για άρμεγμα και κούρεμα. Σαν τοξικομανή στο τελευταίο στάδιο. Σαν πειραματόζωο. Έτσι σε αντιμετωπίζουν. Όλοι τους. Και για να δεις το αυριανό παιχνίδι της ομάδας σου, μπορεί να συρθείς μέχρι και στις γιγαντοοθόνες της παραλίας, σαν τους πανηγυριστές του 2004. Για να μη μιλήσουμε για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού. Αυτούς, θα τους θυμηθούμε στην επόμενη αύξηση ΜΚ.
Προφανώς δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει κανείς. Ή καλύτερα, σε υπολογίζουν, αλλά μόνο για να σε αδειάσουν τις τσέπες. Από το συνδρομητικό, που σε έχει στο αποκλειστικό ξεζούμισμα εδώ και πολλά χρόνια, το conn-x tv, που αποφάσισε να πειραματιστεί μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες, μέχρι και όλους αυτούς που στη θεωρία και στα λόγια αγωνίζονται και μοχθούν για τα συμφέροντά σου.
Άντε λοιπόν αύριο, πάρε τους δρόμους και τις παραλιακές, για να δεις με κυάλια, παστωμένος, την ομάδα σου. Κάνε πειράματα και κάψε τον υπολογιστή σου. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον (και) αυτά συμβαίνουν για το καλό του ΠΑΟΚ.
Την ερχόμενη φορά θα σε ζητήσουν συνδρομή για το ultr-x tv, για το klin-x tv, για το revolution-x tv. Δεν θα σε φταιει κανείς. Όσο καταπίνεις τα πάντα-όλα αδιαμαρτύρητα, έτσι θα σε συμπεριφέρονται. Και δεν θα έχουν καμιά ευθύνη. Αυτή, θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου.
Σημείωση: ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τη σχετική υπόθεση μέσα σε 24 ώρες. Εσύ κάτσε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι αύριο το απόγευμα και βολέψου αδιαμαρτύρητα με τα κάλαντα, δεν είναι δική μας η ευθύνη, οι εταιρείες αποφασίζουν, εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και να ‘χαμε να λέγαμε ΠΑΟΚτσήδες να αρμέγαμε.
μια σημειωση για τους αδερφια μου παοκτσηδες. ο Ολυμπιακος δε καθαρισε καμμια υποθεση, τα καναλια μιλαγαν απευθειας με τους σλοβακοι.
τωρα αν τσονταρε π.χ. ο Ολυμπιακος στη Νοβα, δε το ξερω, αλλα το θεωρω απιθανο.
τα φιλικα σε περιοδο διακοπων ειναι τα καλυτερα... σε κατεστραμενα καφενεια με γερους κλπ.. το πιο κουφο το ειχα δει στην σικυνο... που απο τους 100 αντρες του νησιου οι 99 ηταν αεκτζηδες.. και 1 γαυρος και τον κραζανε τοτε με την χαρτς... θεικο σκηνικο... οταν ειχε παρει πρωταθλημα η αεκ (τοτε ναι) ειχαν βαλει φωτια σε ενα μικρο νησακι απεναντι απο την σικυνο... καλτ
σειταριδης για την Ριζούπολη
"Τα έχω πει πολλές φορές για αυτό το ματς. Ηταν κανονική τρομοκρατία! Πριν από τον αγώνα έσπασαν την πόρτα των αποδυτηρίων και μπήκαν πέντε ‘φουσκωτοί’ και μας έβριζαν. Είχαμε φοβηθεί υπερβολικά. Μόνο ο φροντιστής δεν μάσησε και τους έβριζε. Μετά βγήκαμε για ζέσταμα και αντί να σουτάρουμε, είχαμε το νου μας να αποφεύγουμε τις φωτοβολίδες. Τα ευτράπελα έγιναν την επόμενη μέρα στην Παιανία, όταν ήρθαν και μας έσπαγαν τα αυτοκίνητα. Είχαν πηδήξει τη μάντρα και μας έψαχναν. Εμείς είχαμε κρυφτεί κι επειδή δεν μας βρήκαν, άρχισαν να σπάνε αμάξια. Ο Κυργιάκος είχε τρελαθεί, αλλά πού να βγούμε έξω! Κάποια στιγμή πήγε ένας κι έριξε μια κλοτσιά κι έβαλε μέσα όλη την πόρτα της Mercedes του Βαζέχα. Τότε βγήκε έξω ο Κριστόφ και άρχισε να τους βρίζει. ‘Τι σας φταίνε τα αυτοκίνητα;’ και τέτοια. Ξαφνικά σταμάτησαν και πενήντα άτομα άρχισαν να ‘βαράνε προσοχές’ μπροστά στον Βαζέχα. Είχε απίστευτο σεβασμό".
ρε πουστη , ακομα για την ριζουπολη τους ρωτανε
Ροφλ τωρα που ακουγεται οτι ο παο θελει δεξι μπακ και ο Γιουρκινηο ειναι και ελευθερος και για τη Ριζουπολη θα τονε ρωτησουν, και για τον Κοσκωτα θα τον ρωτησουν, και για το πεναλτυ του Παπουτσελη, γιατι οχι.
εγω ακομα ανεβαζω πιεση οταν διαβαζω το ονομα του παπουτσ... :-|
ουφφφ
ρε τον γιουρκα-ουτε η τζενοα τελικα θα τον υπογραψει και αρχισε το γλειψιμο παλι ο φουκαρας....
δοξα και τιμη και στον βαζελο φροντιστη που δεν μασησε και τα εβαλε με τους 5 φουσκωτους:razz:
δεν ειδα το ματς παοκ, δε μπορεσα πουθενα στο νετ να το βρω, οποτε οποιος το ειδε, λεει.
ουτε εγω το ειδα γαμω την αθηναικια connx TV...
μολις ξεΒΟΥΛΩΣΕΙ το μπεκροπολις φορουμ θα δωσο λινκ απο νορβηγεζικο grimm and frostbitten site με τα best of του αγωνα
εντιτ...http://www.tv2sporten.no./
ποοοο...τον γαμησε ο τσιριλος
το είδαμε μέσω Αλφα Κύπρου.
στο Α' παίξαμε καλή μπάλα, πανέμορφο γκολ Λίνο, ωραίο γκολ Μουσλίμοβιτς απτα πλάγια, από αυτα που συνήθως τα χάνει εύκολα, και στην ίδια φάση τραυματίστηκε. :? Ε, μετά κλασική υποχώρηση, φάγαμε την μαλακία το γκολ που όπως το είδα νομίζω ότι η τοποθέτηση του Χαλκιά ήταν λίγο οτι να'ναι, και στο Β΄δεν παίχτηκε μπάλα, το γήπεδο είχε γίνει λίμνη, μου θύμισε το πρώτο ματς με τα σκουλήκια για το κύπελλο.
ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!
(κρατάω καβάτζα αυριανό πρωτοσέλιδο Σπορ του Βορρά)
δε μπορω να δω τα λινκς του 00ι00, μου ζηταει να κανω κατι ΙΝΣΤΑΛΛΕΝ.
ε πολυ λιγη αυτη η Βαλερεγκα. θα ελεγα εντελως ακινδυνη αλλα με καποιο περιεργο τρικ που δεν πολυκαταλαβα καταφερε κ εβαλε γκλολ !
στο δευτερο οσο περνουσε η ωρα βαθαινε η λιμνη. φαση ειχε. μπορουσαμε κ αλλα γκολακια αλλα ... πφφφ....σιγα... τα κραταμε για την Τουμπα :grin:
επίσης, επιτέλους βγήκαν οι χρυσαφί μαλακίες από την φανέλα.
ποσο λαο ειχε?
εκανα το ΙΝΣΤΑΛΛΕΝ, και ειδα.
α) οι Βαλερενγκαιοι δεν θελανε να πανε να δουνε την ομαδα τους? τι διαολο?
β) δεν βγαζεις ακρη απ τις φασεις, αλλα λογικα ο παοκ ειναι 2 σκαλες πανω.
γ) Χαλκιας στο 1-2, λολ.
δ) να πω και τη μαλακιουλα μου, αυτοι κει πανω ζηταγανε πεναλτυ περιπου οπως ζητατε στην τουμπα σε καθε ματς με οσφπ.
τον γαμησε τα υπατα ρε...αλλα οκ δεν το ηθελε το παιδι
το γκολ του λινου...
TO NORVIGIKO EPOS
ok,megistoi katsapliades oi norvigezoi k xoris na tous noiazei i amina k poli.anamesa apo mesaia grammi k amina tous,kanenas den markerne.kana 2 tipoi mprosta tin psilopalevane kapos alla.polles efkairies kaname gia paok,krima pou den pirame +2 dgiafora gkol.mvp sorlen k meta to 70 pou den paixtike mpala logo vroxis k kollouse oli tin ora i mpala sto xortari o pablaras :grin:.anameikta sinaisthimata sto mousligkol
πρεπει να ειναι γυρω στους 8 χιλιαδες οπως τους υπολογιζω
ραΦτοπουλας λεει ξακοσα κομματια
(μυαλο) ξουραφι μην ξεχνας τα ρεζιλια σου με το σιξπακ λουκανιτονι
ποσοι λεγατε οτι εισασταν
e pes k gia kroatia
Τι μαλακια θεση ηταν αυτη που ειχε ο Κωθτακης στο 1-2?Ρε γαμωτο αρχιζει να με τρομαζει παλι για φετος.Κατα τα αλλα ειμαι ΠΑΡΑ πολυ αισιοδοξος
Xαχαχαχα, έχω καραψοφήσει με συνέντευξη Γιούρκα που δόθηκε αν δεν κάνω λάθος στο MAXIM.. Άπαιχτος..
Παραθέτω απόσπασμα, από συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σειταρίδη..
"Επιασα 358 km/h γυρνώντας από τη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές εβδομάδες. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αποθηκεύει τη μέγιστη ταχύτητα. Δεν κατάλαβα με πόσα πήγαινα, ούτε και πρόλαβα να κοιτάξω το κοντέρ. Μόλις συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα πήγαινα, αμέσως τράβηξα το πόδι μου από το γκάζι. Ξεκίνησε για πλάκα, όταν ένας τύπος με προσπέρασε με τη μηχανή του κάνοντας σούζα, ενώ πήγαινα με 265 χιλιόμετρα! Εκεί άρχισε μια άτυπη ‘κόντρα’, που με έκανε να ξεχαστώ".
Χαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
αυτος με τη σουζα στα 265χλμ πρεπει να ηταν ο μητρογλου με το κολοφτιαγμενο παπι του διαβολου
χαχαχαχαχα, αααααα και μετράει και η photo που πανεύκολα θα ζήλευε ακόμη και ο Gucci-Armani-Vitolo ..
http://www.contra.gr/images/seitaridis1_300709.jpg
...θυμωμένο, το ταχύτατο δεξί μπακ, αφήνει το φραπέ στην ειδική θήκη που κατασκεύασαν κατόπιν παραγγελίας του, οι τεχνικοί της Φεράρι, τοποθετεί στο CD player τις "τσούλες" της Βίσση (που είναι τραγούδι με καλύτερο ρυθμό για υψηλές ταχύτητες) και αρχίζει να πατάει θυμωμένος το γκάζι. Ο μηχανόβιος αντιλαμβάνεται την "άτυπη κόντρα" που έχει ξεκινήσει, και γκαζώνει και εκείνος, χωρίς φυσικά να πάψει να κάνει σούζα.
Τα κοντέρ των δυο οχημάτων κοντεύουν να σπάσουν και ο Γιούρκας έχει ξεχάσει γιατί ξεκίνησε όλο αυτό.. "μπορείς απόψε να βγεις, με όλες τις τσούλες της γης" ακούει από το στόμα της "απόλυτης" και το μυαλό του ταξιδεύει σε μακρινούς γαλαξίες. Η κόκκινη φεράρι, μαρσάρει αγριεμένη μέσα από νεφελώματα και ντριπλάρει λευκούς νάνους, όπως κάποτε εκείνος ντριπλάριζε γεμάτος χάρη τους αντιπάλους του. Και το πόδι του, πατάει ακόμα πιο δυνατά το γκάζι.
Κάπου εκεί, τελειώνει το τραγούδι, τελειώνει και το παραλήρημα.
Το κοντέρ γράφει 358 και κρύος ιδρώτας λούζει τον Γιούρκα.
Σιγά σιγά κόβει ταχύτητα.. Ο Μηχανόβιος δεν φαίνεται πουθενά. Ούτε μπρος, ούτε πίσω. Μάλλον θα σκοτώθηκε.
Το κινητό του χτυπάει. Είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
"Γιούρκα παιδί μου, τι κάνεις; Σε σκεφτόμουν χθες βράδυ. Είχα αγωνία για το μέλλον σου. Όταν αποφασίσεις για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσεις την καριέρα σου, μην παραλείψεις να με ενημερώσεις!"
"ΟΚ" απάντησε κοφτά ο Γιούρκας, με φωνή που θύμιζε λαιμητόμο, και έκλεισε το κινητό.
"Αυτοί οι θαυμαστές δεν σε αφήνουν ποτέ ήσυχο" σκέφτηκε και έβαλε να ακούσει Πέγκυ Ζήνα
roflolololol
A few months after his departure from Newcastle he was given the freedom of the city at the civic centre.
In his 2005 autobiography Farewell but not Goodbye, Robson said of the experience: "A number of councillors wrote to me to say they had never seen so much emotion in a ceremony of that kind. Perhaps it was because I had talked about my father, and how he went down the pit white and came up black, in an area where the two colours symbolise a city's love of football, a love that burns within me and will never fade."
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/fe..._293750159.jpg
Sir Bobby Robson 1933-2009
:-(
το διαβασα πριν λιγο.
=/
aksiagapitos
από Δευτέρα λέει τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την βαλερένγκα.
20ευρώ στην 4Α και 25 στις 7, 7Α. Λέει.
γελάει ο κόσμος.
http://3.bp.blogspot.com/_2kjisMm3M9...in+Bicycle.jpg\
να ποια "μηχανη" προσπερασε τον γιουρκα.
[κλεμμενο]