χελπ :)
τα 2 ματσάκια σήμερα, σκορ θέλω, πρέπει να κερδίσω :)
Ukraine - France
Sweden - England
Printable View
χελπ :)
τα 2 ματσάκια σήμερα, σκορ θέλω, πρέπει να κερδίσω :)
Ukraine - France
Sweden - England
το κρίμα στο λαιμό σας ρε
Ukraine - France : 1 - 2
Sweden - England : 1 - 1
Με 2-2 στο Ισπανία-Κροατία η Ιταλία παίρνει πούλο, οι στοιχηματικές δε ξέρουν τί τιμή να δώσουν και οι Ιταλοί θυμούνται το 2004.
Γκουρού, σαμάνοι του στοιχήματος, αποφανθείτε για τον τελικό.
Ο κουβανος εδω δηλωνω Ιταλία.
Ιταλία σκέφτομαι και εγώ, το θέμα ειναι μην κάτσει να χ και τα χάσουμε, όπως το πορτογαλία ισπανία.
Γνωρίζουμε αποδόσεις στον οπάπ; Στο site του δεν έχει βγάλει ακομα.
(edit: oι ερωτήσεις είναι ψιλονούμπικες, αλλά η σχέση με το στοίχημα περιορίζεται σε τελικούς champions league, mundial, euro)
ΟΠΑΠ ; οταν βγαλει . betfair δινει Ιταλια 2,56 να το σηκώσει. 3,95 να κερδίσει την Ισπανία την Κυριακή.
εγώ θα το παίξω την Ιταλια στην interwetten με 3,30!
καλη επιτυχία πάντως
Για κατάκτηση το δίνει 3.30?
Για Ισπανία πόσο δίνει η Interwetten ρε παιδιά;;;;;
Γκουρούδες του στοιχήματος, μπορεί άραγε να είναι μια πετυχημένη συνταγή το γνωστό κόλπο στο κόκκινο μαύρο στο καζίνο, το να διπλασιάζεις τη χασούρα σου στο επόμενο στοίχημα;
Συγκεκριμένα παίζοντας συνεχώς Χ σε μια ομάδα που είναι γενικά της ισοπαλίας. Και επειδή το Χ σου δίνει τα τριπλά, να μη χρειάζεται να ποντάρεις τα διπλά μετά από χασούρα, παρά μόνο στο τέταρτο σερί στοίχημα (αν στα προηγούμενα έχεις πάρει τα @@ σου) να βάλεις ελαφρώς κάτι παραπάνω από το αρχικό.
Πχ διαλέγουμε εντελώς τυχαίως τον μεγάλο 'Αρη της καρδιάς μας που πέρσι μας κέρασε πολλές ισοπαλίες με λιμά.
Ποντάρουμε 10 ευρώ στο Χ την πρώτη αγωνιστική χάνουμε
Άλλα 10 τη δεύτερη χάνουμε
Άλλα 10 την τρίτη χάνουμε (εννοείται οτι κερδίζει η Αρειανάρα)
Την τέταρτη ποντάρουμε 14 ευρουλάκια επί 3 που είναι πες το Χ παίρνουμε 42, 2 ευρώ στην τσέπη.
Αν γίνει αυτό παράλληλα με 3-4 ομάδες κάνουμε κάτι; Ντάξει ξέρω πρέπει να έχουμε μεγάλη κάβα....
Για πείτε.
τοχει εξηγησει ο Γεωργιου αυτο που λες αλλα δεν βρισκω το βιντεο
νομιζω οτι τον ειχανε παρει τηλ μετα απο κατι μερες να του τον καταρριψουν
ψαχτο και γκουγλ
http://www.betdays.com/7577.html
http://www.society.real-e-money.com/...i/14--trading-
http://www.infobeto.com/forum/f12/sy...92/index5.html
μεταξυ μας ξερεις κανενα που μακροχρονια κερδιζει απο το στοιχημα η' δεν το χουν σκεφτει οι μπουκ και να μην εχουν διασφαλιστει
θες μπατζετ και κωλοφαρδια οπως το βλεπω το συστημα
Όχι, στάνταρ ο μακροχρόνια παίχτης είναι χαμένος.
Το δεύτερο λινκ το είχα διαβάσει εδώ μέσα και στις λίγες φορές που το δοκίμασα ίσως ήμουν λίγο κερδισμένος.
Πάντως αν έχεις όπως προείπα μια σεβαστή κάβα, ε δε μπορεί, θα σου κάτσει, δε μπορώ να καταλάβω που θα στραβώσει το θέμα, σε 10 σερί παιχνίδια χωρίς Χ; Και πάλι, ο άλλος στο πρώτο λινκ λέει οτι διπλασιάζεις μετά από χασούρα, πράγμα που δε χρειάζεται γιατί παίρνεις επί τρία στο Χ.
Ο Γεωργίου υποστήριξε πολύ αυτό το σύστημα και στο ραδιόφωνο πριν και κατά τις πρώτες μέρες του Euro. Τον έπαιρναν πολλοί τηλέφωνο μέχρι και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής και τον ευχαριστούσαν. Από την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής και μετά όμως, 15 παιχνίδια σύνολο, υπήρξαν μόλις 2 ισοπαλίες. Κάνε τους υπολογισμούς σου.
Τώρα από κει και πέρα, insider's info, οι εταιρείες τα γνωρίζουν αυτά τα συστήματα και έχουν καταχωρημένους τους τρόπους παιχνιδιού του κάθε πελάτη τους, ακόμα πιο πολύ αν ο πελάτης κερδίζει. Σε αυτήν την περίπτωση μειώνουν όσο μπορούν το ποσό που μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος. Αν φυσικά παίζεις απλά σε πρακτορείο τότε δεν υπάρχει πρόβλήμα.