δεν έχω λόγια για τον τιτάνιο σουρεαλισμό αυτού του βίντεο.
Printable View
Ανεξάρτητη Θράκη λέει, μέχρι το Μόναχο ήταν λέει...
http://www.dailymotion.com/video/xlnfoz_yy-yyyyyyyyyy-yyyyy-yyyyyyyy-y-yyyyyyyy-yyyyyyyyyyyyyyy_news#from=embediframe
Μια ανεξάρτητη Θράκη που ν' ανήκει στους μουσουλμάνους της όμως θα ήταν μια πολύ καλή φάση.
και μια πελοπόννησος που να ανήκει στους γορτύνιους.
μια ανεξαρτητη (ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ) που θ ανηκει σε μενα, αν ειναι ευκολο.
enitharmon, βγήκε διάψευση σήμερα. Όλα καλά, false alarm: Τελικά ο μικρός δε λιποθύμισε από ασιτία, λιποθύμισε επειδή αυτοκτόνησε ο άνεργος πατέρας του.
Ξέρετε ποιός, ξέρετε που. Πραγματικά εξαιρετικός.Quote:
Σαν πολύ αίμα δεν κυκλοφορεί στον δημόσιο διάλογο; «Θα χυθεί αίμα αν απελευθερωθούν τα ταξί», απειλεί ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος, «θα χυθεί αίμα στους δρόμους αν προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των σκουπιδιών», απειλεί και ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Αθήνας, Βασίλης Πολυμερόπουλος. Το πρόβλημα, βέβαια, με τους συνδικαλιστές είναι ότι ασχολούνται με όλα τα υγρά του σώματος πλην ενός. Δεν υπήρξε ποτέ συνδικαλιστής που να μας υποσχεθεί ότι «θα χυθεί ιδρώτας».
ικονοκλαστ, συνεχισε να κάνεις το χαζό, άμα θες το συζητάμε πριβε, εδω οχι, αποφασισα να αποκτησω ζωη
αν δεν ειρωνευόσουν εμένα, δε θα με ανέφερες ονομαστικά
με αυτή την είδηση, τον τρόπο που δόθηκε και υπερασπίστηκε, χάθηκε κάπου το δάσος δε νομίζεις;
Όχι. Γιατί;
Τώρα το είδα αυτό. Δεν ξέρω στ'αλήθεια τι θεωρείτε εργατική τάξη, γιατί αν το πάμε εντελώς τεχνοκρατικά τότε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα. Από κει και πέρα, προφανώς κάπου μπαίνει η διαχωριστική γραμμή, αν ψάχνεις μόνο τους κολασμένους αυτής της γης για να ορίσεις το κίνημά σου τότε θα χεις ένα μονίμως αυτοαναιρούμενο κάτι που θα χάνεται σε circular loops. Πχ, έχεις τον Αλβανό που δουλεύει στο περίπτερο κάποιου, δουλεύει δουλεύει, μαζεύει λεφτά και το αγοράζει και βάζει έναν άλλον να δουλεύει. Αρκεί αυτό για να φάει ολικό reset το κίνημά σου; Αν ναι να τα παρατήσουμε και να σηκωθούμε να φύγουμε, εκτός αν θες να γίνεις συντονιστής σε μία κατάσταση με περαστικούς.
Καμια εικοσπενταριά χρόνια μικροαστικής λοβοτομής είναι πολλά για να εξακολουθεί να λέει κόσμος ότι «εντελώς τεχνοκρατικά» «δεν υπάρχει εργατική τάξη στην ελλάδα».