ε, το ειδα μετα. απλα ειναι τοσο φανερο οτι ο Νικοπολιδης βρισκει μπαλα με το χερι και ο Εντερ πεφτει πανω του (οχι σκοπιμα παντως) που οκ, τι να λεμε για πεναλτυ
Printable View
ε, το ειδα μετα. απλα ειναι τοσο φανερο οτι ο Νικοπολιδης βρισκει μπαλα με το χερι και ο Εντερ πεφτει πανω του (οχι σκοπιμα παντως) που οκ, τι να λεμε για πεναλτυ
Ναι, είχα την εντύπωση προφανώς ότι δε βρίσκει μπάλα, μάλλον επειδή το μόνο ριπλέη που είδα ήταν από πίσω από τον παίκτη και η λήψη δεν είχε τη μπάλα να φεύγει! Το οφσάηντ του στολτιδη όμως καθαρό.
Έντιτ: Είστε πάντως λίγο χαζούληδες με τον άλλο ΕΡίτη, αν πιστεύετε ότι έχοντας δει καθαρά τη φάση θα έλεγα αυτό πέναλτυ ε. Αν μη τι άλλο πολλές φάσεις έχω επισημάνει που δε συμφέρουν την ομάδα μου.
ε δες τη φαση, κανε το ποστ.
και για το τοπ-5, ηταν δικη μου ιδεα ενηγουεη. χαχα
το πεναλτι του ευθυμιαδη ητανε?
Το τοπ έγινε πριν κάνω το ποστ φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.
Φυσικα δειχνει, δε τα λεμε για πλακα!
το πεναλτυ του Ευθυμιαδη φυσικα και ητανε μιας που ο ΚΥΠΡΙΟΣ παει και πεφτει σα το βοδι, στον Βενετιδη.
βεβαια οι οπαδαρες παο (και ο προεδραρας ε) τον δειρανε γιατι "εδινε αναποδα πλαγιο!!!!!!!!"
εκει στη νοβα χασανε τα ριπλει παλι τα παλιοπαιδα......
ο σπικερ του ματς ελεγε στη μεταδοση "να ξαναδουμε τη φαση του πεναλντι"
Μόνο η ΠΑΝΑΘΑ αυτά. Άντε, φροντίστε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ και να μας βολεύει και η ισοπαλία.
Αν δεν ήμασταν τόσο χάλια και εμείς θα έλεγα ότι ο τίτλος έχει κριθεί (υπέρ μας) αλλά σίγουρα θα τις κάνουμε κι εμείς τις μαλακιάρες μας οπότε μην ανησυχείτε και πολύ, λογικά ο ΤΥΠΑΡΑΣ θα το σηκώσει φέτος.
~~~> . <~~~
μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλατε και ριπλέι για αυτή τη φάση, δλδ το έλεγα και στο καφενείο όταν παππούδες που έπιναν μπλακ λέιμπελ σε κοντό ποτήρι με καλαμάκι (τρου στόρυ) ζητούσαν άλλα 53432 ριπλέιζ, ήταν τόσο προφανές ότι το χέρι του νικοπολίδη ακουμπά και διώχνει μπάλα που δεν έχω λόγια πια.
και επειδή λέγαμε πριν λίγες εβδομάδες για την εμετική νετ για το οσφπ-αεκ, ο (κωλόγαυρος) Δράκος όλο για "φάση του πέναλτυ" έλεγε. αυτό, σε συνδυασμό με τα χαμένα ριπλέι πριν περισσότερες εβδομάδες απλά αποδεικνύει το προφανές, ότι τα κανάλια μας, αφού λειτουργούν σε ένα σύστημα εμετικό, εμετικές μεταδόσεις θα κάνουν, προστατεύοντας με αυτό τον άθλιο τρόπο το προϊόν τους, τον ολυμπιακό στη μία περίπτωση και τον παναθηναϊκό στην άλλη. φυσικά χτυπάει περισσότερο στο μάτι όταν γίνεται από το κρατικό κανάλι που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, εμείς ο απλός λαός και όλα αυτά, αλλά παραμένει γεγονός ότι δεν είναι ζήτημα της μιας πλευράς. όπως σοφά είχε πει σεβάσμιο πρόσωπο της χέβυ μέταλ σκηνής μας "αν το ποτάμι έχει σκατά, θα λερώσει και τις δυο του όχθες".
παναδωμπαλάρα τώρα, ελπίζω σε χιλιάδες ριπλέι και αναλύσεις στις αποφάσεις του ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΠΕΡΚΕΡΕΝΣΑ.
Όπα ρε τιτανοτεράστιε, κάποιοι χαζεύανε στο ι αρ την ώρα του ματς, δεν έχουμε όλοι λεφτά να τρέχουμε σε καφενεία για να το βλέπουμε σε χάι ντεφινίσιον (άσε που ο γαυρος έπαιζε, πόσο να καούμε πια). Αν είχα δει καθαρά τη φάση δε θα έκανα την ερώτηση. Πάντως το οφσάηντ του στολτιδη δε θυμάμαι να το έδειξε ριπλέηζ (εκτός αν μου διέφυγε και αυτό). Εκτός από εγκάθετοι, οι ΑΡΔ είναι και άμπαλοι.
το έδειξε και το οφφσάιντ ψηλέ, ίσως όχι από σαρανταεξι διαφορετικές κάμερες αλλά το έδειξε
και το θυμάμαι δλδ γιατί δεν το πρόσεξα στην εξέλιξη της φάσης αλλά στο ριπλέι
σόρρυ =(
Δεν το είδα καν, τώρα που βρήκα τις αμφισβητούμενες για να δω το "μπέναλτυ" το είδα - δεν ήταν και εύκολο να το προσέξει κάποιος στη ροή της φάσης με την κάμερα από πίσω. Ο επόπτης όμως αδικαιολόγητος.
Προφανώς το έδειξε (αφού υπήρξε ριπλέη με γραμμή), αυτό που εννοώ είναι ότι δεν το τόνισαν όσο την άλλη φάση, παρόλο που ήταν ξεκάθαρη - ή ίσως επεδή ήταν ξεκάθαρη, θέλανε να βρούν και δεύτερη. Για τους ΑΡΔ ήταν το ποστ.
Οντόνιαν κοντεύεις τα 100 ποστ σολάρισμα σχολιάζοντας φάσεις για να καταλήγεις κάθε φορά σε "α, καλά , δεν το είδα, σιγά μη βλέπω γαύρο", μαζέψου.
Να τι έλεγα παραπάνω. Απλά δε με διαβάζετε, ή διαβάζετε ο,τι θέλετε.
Πόσες φορές το έκανα αυτό; Ειλικρινά σε προκαλώ να βρεις άλλες 2 φέτος. Εγώ πρόχειρα δε θυμάμαι καμιά. Αυτή τη φορά έγινε γιατί δεν είχα δει τα ρηπλέηζ, συνήθως (από ματς του γαυρου) βλέπω ΜΟΝΟ αυτά, τα χάηλάητς δηλαδή.
Είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που (ακόμα και μετά από κάποιο διάστημα) επιστρέφω για να παραδεχτώ λάθη που ενδεχομένως έκανα σε εκτιμήσεις, αλλά ΚΑΙ αυτό θεωρείται μειονέκτημα. Μπορώ να βρω εκατόνοχτασόσες μαλακίες να έχουν ειπωθεί από επιστήμονες και μη μέσα στη χρονιά, οι οποίες έμειναν ασχολίαστες γιατί πέρασαν 2 σελίδες πίσω όταν αποδείχτηκε πόσο μαλακίες είναι.
Α και ναι, σπάνια βλέπω σοβαρά γαυρο, μπορεί να παίζει στρίμιν όσο κάνω κάτι άλλο, ειδικά αν παίζουμε ίδια μέρα. Όπως ξανάπα, πόση σουπερλίγκα να δει κάποιος σε μια μερα;