το polo του 2002;
βολεψου με το αλλο το μπλε lada το σαραβαλακι τι ητανε;
Printable View
το polo του 2002;
βολεψου με το αλλο το μπλε lada το σαραβαλακι τι ητανε;
του 2008 :)
το μπλε Νταιχάτσου επεσε θύμα αισχρής προδοσίας...
σωστό αυτό αλλα ήμουν σε τμήμα χωρίς όριο ταχύτητας. Ο λόγος που δεν μπορούσα να αλλάξω λωρίδα για να το αποφύγω ήταν οτι απο αριστερά με προσπερνούσε ενας με 200+
το όριο δε μου λέει κάτι. είναι θέμα λογικής. άσε που το πολο θα έκαιγε σαν τρελλό με 180.
αυτές είναι χώρες γαμώ τα ιπτάμενα ελάφια σας, καλύτερα είναι στην ελλάδα που σας τα τρώνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι παπάδες;
To ελαφι τι να πει δηλαδη.
"τριποδιζα χαρουμενο στο Κασσελ, θα συναντουσα την Γερτρουδη, που την εβλεπα και μου σηκωνοταν σαν τα κερατα μου. Ολα θα ταν φτιαγμενα για τους δυο μας και θα ζουσαμε τον ερωτα μας για παντα στο δασος, σεναριο για ταινια ντισνευ. η απολυτη ευτυχια μου ειχε ανοιξει τις πορτες σαν ανοιγμα δημοσιου χρεους. Ολα αυτα μεχρι που ενα πολο με αυτοκολλητο "να βγουμε απ το ευρω?" στο παρμπριζ, με πεταξε 49.67 μετρα μακρυα, επιασα το οριο για τους χειμερινους Ολυμπιακους, και καθως η ζωη μου τελειωνε το τελευταιο πραγμα που ακουσα ηταν System Shock απ το σιντι πλεηερ."
plenw ta piata paw sto dwmatio vlepw alla 2 piata. FML. olololol
Μόλις τα πλύνεις κι αυτά τα δύο μην ξεχάσεις να ποστάρεις στο MLR
Δεν ξέρω τι λέει η νομοθεσία, και τις δυο φορές πάντως ο λαγός ήταν πεντανόστιμος.
μου φαινεται λολ γιατι θεωρω οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να ξεχωρισει καποιος (δασοφυλακας ? οποια ειναι η αρμοδια αρχη τεσπα) αν εχει φαει σφαιρα το ζωντανο ή αν σου εκανε ζημια στο αμαξι (βλ ελαφι)
Eγω οταν βγαινω για κυνηγι παντως θελω να τα στουκαρω. Καραμπινες και μαλακιες.
Μετά το υπερθεϊκό μπασκετάκι, κάναμε μπανάκι και καρφί στο οακα για ροτζερ γουωτερς.
Παρκάρουμε, κλειδώνουμε αμάξι, εισιτήρια στο χέρι, και κατευθυνόμαστε προς το κλειστό.
Όσο περπατάμε προσπαθώ να δω που θα κρύψω το κινητό μπας και ψάξουνε (που τελικά παπάρια).
Φτάνουμε λοιπόν, ακούμε το "τα εισιτήριά σας", κοιτάω τον τζακδεριπππερ, και μου λέει εγώ το δικό μου έχω μόνο.
Τριπλό εγκεφαλικό, ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια και αγανακτισμένα μπινελίκια. 2 μήνες πριν αγορασμένο, και να το ΧΑΝΩ στο δρόμο από το αμάξι στο κλειστό... :( :( :(
Spoiler
3 το πρωί λαϊκός με μερτσεντε κάτω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας χαμουρεύει σκυλί ακούγοντας τέρμα το wonderfull life από τον Black. Βγαίνουμε με την κυρά μπαλκόνι και του φωνάζουμε να χαμηλώσει .... αυτός χαμπάρι, οπότε αποφασίζει η κυρά και τον βρέχει με το λάστιχο, βγαίνει να κάνει τσαμπουκά και μιλάει "άσχημα", τον ενημερώνω ότι "Κατεβαίνω να σε γαμήσω" και μόλις με βλέπει με το σώβρακο αναφωνεί "κοίτα κάτι χάλια"
FML