ΓΈΜΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΣΠΕΡΜΑ
Spoiler
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΟΙΛΕΡ
Spoiler
Printable View
ΓΈΜΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΣΠΕΡΜΑ
Spoiler
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΟΙΛΕΡ
Spoiler
Εγώ μια απορία έχω: Όλοι όσοι λένε για το σημερινό ότι ήταν επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από μια μέτρια σεζόν, τι φάση; Δλδ όντως περιμένουν να γίνεται τέτοιος χαμός σε κάθε επεισόδιο; Ακόμη κι αν δεν το απαιτεί η ροή της ιστορίας ή το buildup που γίνεται; Ή μήπως δεν έχουν ενδιαφέρον τα άλλα storylines που τρέχουν παράλληλα; Μόνο μάχες και ξύλο και αίμα ακόμη και χωρίς λόγο και όλα καλά; Δλδ να είχαμε έναν red wedding ή μια μάχη στο Blackwater κάθε βδομάδα ξέρω γω; Τι νόημα θα έβγαινε τότε; Η αναμονή και το buildup δίνουν όλο το βάρος σε κάθε γεγονός νομίζω.
Ψαχτείτε λίγο ξέρω γω.
Είναι πολύ απλό: το storyline, η τροπή του και η αφήγηση του μας φαίνεται λίγο για τον πούτσο, το βλέπουμε για τα σπαθιά, τη φαντασία και τις μάχες :!:
Μιλώντας από την πλευρά σας πάντα φαντάζομαι. Γιατί από δω όλα αυτά μια χαρά φαίνονται.
Το καλύτερο επεισόδιο της 5ης σεζόν χωρίς αμφιβολία. Τώρα όσο κόλλημα έχουν φάει αυτοί που διαβάζουν τα βιβλία και κάνουν σύγκριση με τη σειρά . Δεν θα δουν τη σειρά από την οπτική γωνιά σαν τηλεθέαση σαν ερμηνείες σαν παραγωγή (που δεν ξανάγινε). και θα κολλάνε μόνο στις ομοιότητες με τα βιβλία.Δεν βλέπετε την καλύτερη παραγωγή από όλες τις πλευρές στην ιστορία της τηλεόρασης ? Πείτε μου ρε μάγκες σε πια κινηματογραφικη ταινία τέτοιου είδους (εκτός του άρχοντα) τα τελευταία 10 χρόνια υπήρξε τέτοιο επος
η πούτσα είναι μεγάλη
Εκθειάζεις την ίδια παραγωγή που έχει κάνει αυτό.... (ο τίτλος φυσικά είναι λάθος, μη ψαρώνετε)
https://www.youtube.com/watch?v=F96dirSNd3k
και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες δες και αυτό.
Αυτό το θρεντ είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή στο φόρουμ.
awww :cry:
Εν αρχή ην ο ονιμπότσο, πλέον έχετε πάρει εργολαβία με τον Πάρασαητ τα απαντητικά ποστς σε οποιαδήποτε αντίθετη άποψη. Το πρόβλημα σας δεν είναι τα σπόιλερς, δεν είναι ούτε οι συγκρίσεις μεταξύ βιβλίων/σειράς. Και μόνο που υπάρχει κόσμος που έχει διαβάσει τα βιβλία και εκφράζει αντίθετη γνώμη, για τον χ,ψ οιοδήποτε γαμημένο λόγο, ξεκινάτε μούτζες και πόλεμο. Μετά όμως ακολουθούν αυτά τα ποστς
παίρνετε απαντήσεις και ξανα τα ίδια. Κι επειδή πλέον χαζολογάω er για να κάνω λίγη πλάκα και δεν αντέχω την ξινίλα σας, από δω και πέρα μόνο θεατής.Quote:
Εγώ μια απορία έχω: Όλοι όσοι λένε για το σημερινό ότι ήταν επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από μια μέτρια σεζόν, τι φάση; Δλδ όντως περιμένουν να γίνεται τέτοιος χαμός σε κάθε επεισόδιο; Ακόμη κι αν δεν το απαιτεί η ροή της ιστορίας ή το buildup που γίνεται; Ή μήπως δεν έχουν ενδιαφέρον τα άλλα storylines που τρέχουν παράλληλα; Μόνο μάχες και ξύλο και αίμα ακόμη και χωρίς λόγο και όλα καλά; Δλδ να είχαμε έναν red wedding ή μια μάχη στο Blackwater κάθε βδομάδα ξέρω γω; Τι νόημα θα έβγαινε τότε; Η αναμονή και το buildup δίνουν όλο το βάρος σε κάθε γεγονός νομίζω. Ψαχτείτε λίγο ξέρω γω.