ισχύει.
Printable View
ισχύει.
oi ipalliloi sta gkountis exoun entoli apo ti dieuthinsi na paradidoun to tsizmpergker se xrono maximum pente lepta
αναλογα τη κινηση
ka8os ka8ariza to piercing, etre3e to alatonero sto mati mou.
tipota pia de 8a einai idio :shock:
Allh fora ka8arize to me fusiologiko oro.
les e?
den to 'xa skeftei.. kai exei 3era8ei aimataki kai eixa komataki ena agxos.
O fusiologikos oros exei 0,9% xlwriouxo natrio dhladh alataki, opote kanei th douleia tou.
mipws mporeis na mou peis pws tha 3eperasw kai to provlimataki tou ponokefalou pou mallon mou dimiourgithike apo to -proanafer8en- piercing?
aa kai kati akoma.
lipantika poulane sta farmakeia i i dikia mou farmakopoios einai apla pouritani?
KY lipantika exoun ola ta farmakia pou sebontai ton eauto tous. Twra gia ton ponokefalo paizei analoga me to eidos tou ponokefalou. Dokimase prwta ta klassika pausipona Panadol Extra (anabrazon) Depon Maximum kai ama den boh8hsoun 8a pame se pio drastika metra.
arxisa me aspirinoyles
perasa sto panadol
kai synexisa me dyo sfinakia rakomelou
Tou gamhses th mana tote! Dokimase ponstan h' sthn xeiroterh kana gantil afou omws perasei h epirroia twn rakomelwn.
xmou... mallon tha xtypisw allo ena rakomelaki stin ygeia sou kai otan anevw sta patria edafi tha erthw na pswnisw ta lipantika tis xronias :P
μπράβο μαλάκα, το παυσίπονο με το κλασσικότερο σάηντ εφέκτ σου_γαμάω_το_στομάχι με αλκόολ.
Φαρμακολογία.
Κάνα μεσουλιντ με βότκα; ψήνει;
λεντηκιλερ βρες ιμπουπροφεν.
depon maximum ρε
υπαρχει και το ιμοντιουμ