Δε θα πάρω ποτέ πτυχίο γαμώ το χριστούλη!
Printable View
Δε θα πάρω ποτέ πτυχίο γαμώ το χριστούλη!
ζητω η εξεταστικη.
Μετάφραση - Απόδοση - Σχολιασμός: ESOTERICA.grQuote:
Originally Posted by Candiru
Τι να πουμε και εμεις!Quote:
Originally Posted by stam and the witches
ksevrakothike to prosopo mou
Bold Italian
Ουφ, έληξα το διάβασμα. 2 μέρες τώρα χτύπησα 10ωρα και ύπνος<5h. Δίνω στις 9:00 αύριο ελπίζω να το περάσω το κωλομάθημα. Και φυσικά δίνω και την παρασκευή στις 9:00 σταθερά. Ρε πούστη, πότε θα καταφέρω να βάλω ένα κωλοπρόγραμμα στο διάβασμα μου για να μην νοιώθω ότι όποτε δίνω εξεταστική απλά δεν ζω. Πραγματικά, ήθελα να πάω μια βόλτα στην παραλία να ξεσκάσω σήμερα και δεν προλάβαινα. σκατά.
καλή επιτυχία αρχηγέ.
Τι γαμάτοι εξωγήινοι. Τόσο έξυπνοι, τόσο τεχνολογικά μπροστά, κάνανε ολόκληρο γαλαξιακό ταξίδι, ξεπεράσανε ενεργειακά όρια και τελικά... τρακάρανε πάνω στον πλανήτη Γη.Quote:
Originally Posted by Candiru
Τι να πεις, αυτά έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα στις διαγαλαξιακές οδούς, ανευθυνότητα και αναισθησία...
σκατα στα μουτρα σου φυτητισκεQuote:
Originally Posted by Atheist
Καβλεονώρα Μελέτη
Τα σχόλια ρε μαλάκα - ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο:
Quote:
Σιγουρα υπαρχουν εσωγηινοι και ουφο!!! Ναι δεν εκανα λαθος στην λεξη γιατι πιστευω οτι δεν ειναι (εξω)γηινοι αλλα (εσω)γηινοι και το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι απλα ειναι ταξιδιωτες απο το μελλον και οτι ειναι μεταλλαξη ανθρωπων που με τα χρονια και τους πολεμους με χημικα εγιναν ετσι. Συμφωνα με τον john Titor και την θεωρια του ειναι ταξιδιωτες απο το μελλον σαν και αυτον! Ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβατε για αυτο καντε copy και paste το παρακατω link
και θα καταλαβετε
www.johntitor.com
Quote:
ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΟ. ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ, ΟΜΟΙΩΜΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ. Η ΕΞΟΚΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ Η ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 'ΑΛΛΟΙ' ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΙΚΟΙΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 'ΑΛΛΟΙ' ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Quote:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ Θ
ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
Quote:
Για να γίνουν επίσης κατανοητά κάποια νέα δεδομένα κάντε μια αναζήτηση για το αεροδρόμιο Ντένβερ της Αμερικής και νομίζω θα κατανοήσετε αρκετά...
post pix! :PQuote:
Originally Posted by Abruzzi