To αληθινα μεγαλο παιχνιδι ομως ειναι ο τελικος σερβιας-βραζιλιας
Printable View
To αληθινα μεγαλο παιχνιδι ομως ειναι ο τελικος σερβιας-βραζιλιας
ξερουμε σε ποια καναλια θα δειξουν τα ευρωπαϊκα ματς του Παο, Ολυμπιακου, ΠΑΟΚ τις επομενες ημερες?
Για Ολυμπιακό Παναθηναικό δεν έχουν δωθεί κάπου ακόμα, παίζεται μεταξύ connx tv και nova αλλά απ'ότι διαβάζω είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να μην τα δείξει τελικά πουθενά. Για Πάοκ δεν ξέρω
παοκ νόβα, και τσιριλο λόβα!!
συμπερασμα
ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΥΠΡΟ
http://www.sport24.gr/html/ent/674/ent.306674.asp
παμε να "υποδεχτουμε" τον καργιολη!!! μεχρι στιγμης θα μαι γω και Μπαλαφας!
http://www.metrosport.gr/archives/26536
για πες τωρα ΒΛΑΚΑ θρασερ..ειναι ΑΛΑΝΑΡΑ?ειναι το ΠΟΥΛΕΝ σου?ειναι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ?
προκαταβολικα,οτι και να απαντησεις,παρε αφθονες....
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
sixameni k kargiola tou kerata omos i spaniola me to tatou sto vizi e
οντως νταφφυ.
χρειαζεται μια εγχειρηση,να βγαλει το σκουληκι απο μεσα του,και αυτο πρεπει να γινει αμεσα.
αριανακι πονεμενο παραμενει ο βιτολακος
οχι αλλος σεφτελης δωστε του συνταξη
Ωραία η Σαλονίκη ρε παίδες, αλλά το καλοκαίρι πώς παλεύετε την υγρασία;
Τρεις είναι.
Το Αθηναικό κατεστημένο ξαναχτυπά.
ΡΕ επειδη ειδα κατι για conn-x tv τι ειν τουτα για τα ματς του παοκ? γρηγορη adsl στο κασσανδρο, γενικα το κατεχουν τα καφετεριας εδω?????
αντε παει κι ερχεται για δω, οταν θα μαι αστυπαλαια τι???
Νομίζω δεν αρκεί απλά adsl, αλλά χρειάζεται να δίνεις ένα αντίτιμο (15 τον μήνα αν θυμάμαι καλά), να έχεις 8-24mbps και να βρίσκεσαι στα μέρη που υποστηρίζεται. Καφετέρια δύσκολα να το έχει
Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Μπέρνι
Spoiler
:rofl::rofl:
ΕΕΕΕΕΕ! τι ειναι αυτα ρε!! ειναι και καλοκαρι θα χουμε απωλειες στον Κασσανδρο! κονεξ? τι ειναι αυτο χαπι για το ελκος?
ρε σοβαρα να ακουω λυσεις!! σε νετ καφε θα τη βγαλουμε?
τι connx tv γαμώ την τρέλα μου.
e apoti katalava mono meso internet me p2p i kamnia 6-7 retsines o kathenas gia na ksexastoume k radiofonika apo kolka
ε σορυ ρε loader αλλα γαμω την παναγια Ε! ο,τι μαθετε ενημερωνετε!! ειναι και τα 2ματς φανταζομαι ε? και βασικα αυτα τα 2 μονο ε?? πωωω...
e to entos edras den nomizo na min ginei to koumanto me nova
sta radia pantos ta orks panikovlimena.o enas elege tin ora tou agona tha pxio 2 mpoukalia tzoni apti stenaxorgia o allos zagora den katalava oute leksi mpipies koneks ti nafta tha peso apto mpalkoni zagora o allos rotouse ama prolavenei na anevei norvigia gia to mats k na figei.a!k enas rotikse ama prepei na valei internets!taraxi
rantevou sto intersport sti kamara loipon!aisxos
xaaxxa 2-0 leei.
tilerepaidimou
Γελάει ο κόσμος
θα γέλαγα κι εγώ μαζί (αν και τριφύλλι) αν ο Βύντρα κάρφωνε το αυτογκόλ στην τελευταία φάση
Λέτο στη θέση Γκάμπριελ...
άντε να δούμε
Βασικά λεφτά , μεταγραφές , όνειρα , και πάλι με Βύντρα Σαριέγκι πίσω... πως να μην γελάει ο κόσμος ....
2 AΠΟ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ :dfinger::dfinger:
μπαη δε γουεη, αν και θα το ξερετε, το Παοκ - Βαλερενγκα, στη Νοβα.
να πως μπορει ενας γαυρος να σε κανει ευτυχισμενο!!
αστυπαλαια εχουμε κανα συνδεσμο, χεχεχ!!
αχαχαχα
lene gia alpha tv kiprou
pinatere efthigrammisou
Hotbird 8 (13°E), 2008-03-01
Nova: Το Alpha TV Cyprus στους DVB-S 11938.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4 SID:7120 PID:523/760 Αγγλικά,761 Ελληνικά (Irdeto 2).
xexex! με γιασεμακη γιασουμμη σε σχολιασμο??
μιλαμε αυριο!!
http://img40.imageshack.us/img40/2833/spartap.jpg
γελαει ο κοσμος με τις εκδρομες σας ρε βαζελες.
ουτε 60 ατομα μετρημενοι δεν εισασταν.
αυτος ειναι ο τεραστιος λαος λοιπον....ο ταξιδιαρης,ο τρελος,με τα εκατομμυρια οπαδων σε ολο τον κοσμο...χαχαχαχα
αν αυριο δειτε στο Οσλο κανενα διχιλιαρο,μην γουρλωσετε τα ματια σας.
αδερφε πάνκη μην τα λες αυτα παραέξω ρε συ.... μια φωτό αντικατωπτρίζει την παρουσία των οπαδών μιας ομάδας στα εκτός έδρας όλα αυτά τα χρόνια στην ευρώπη; Εξάλλου, το δεκαχίλιαρο μέσα στο wembley το 1999 εναντίον της άρσεναλ για την φάση των ομίλων, δεν νομίζω να το έχετε δει ποτέ ζωγραφιστο (ασπρόμαυρο...)
edit: κι αν το 1999 είναι 10 χρόνια πίσω, σου θυμίζω πέρυσι τους 4.000 μέσα στο Μιλάνο :)
προσπαθησε να βρεις στοιχεια για τα παρακατω,υπαρχουν.
μια τυχαια εκδρομη=γκρασχοπερς 20002,7000 κοσμος.
α ναι,και γερμανια,1985 με μπαγερν μοναχου ηταν η μεγαλυτερη οπαδικη παρουσια ελληνων στο εξωτερικο.14 χιλιαρικα.
εσεις μην τα λετε παραεξω και παραμυθιαζετε τον κοσμο.
αλλα ας μιλησουμε για χθες.ειναι δυνατον να εχεις κανει ενα καρο πανακριβες μεταγραφες,να μην εχεις (πλεον) κοντρα με την διοικηση σου,και να εχεις ΤΕΤΟΙΑ παρουσια?
για γελια.
καλα για τον "ματωμενη πετσα" δεν εχω τιποτα να πω.οπου τον συμφερει μας τα γυρναει για τον πας γιαννενα.