:beerz:
Printable View
Θα τον βαρέσεις με την μαντάμ μποβαρύ;
ΦΛΩΜΠΕΡ=ενα λιιιιγο πιο δυνατο αεροβολο νεε μου
η τεχνη ειναι μονο για αναπαραγωγικα θεματα...γαμησhα κλπ
παντως σοβαρα τωρα αν και ειμαι υπερντροπαλος δειλοτατος χουυλιγκαν του διαδικτυου, ειμαι στα προθυρα να τον κανω ΣΑΚΟΥΛΕΣ KAI NA TON MOIRASV SE DIAFORA MANTRIA
stirizw minmin
Η ιδέα, και ότι συνεπάγεται, να του πετάξει την Μαντάμ Μποβαρύ πάντως με ψήνει τρελά. Θα ψάχνει κέρατα στο κεφάλι ο κανίβαλος!
Θυμιος Καρακατσανης R.I.P.
http://4.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBU...1600/_1_~2.JPG
R.I.P.
enas apo tous ligous pou den htan karagiozhs
λεβενταροςQuote:
Τον θυμάμαι να διακωμωδεί την ασθένεια στους όρχεις του...
Όταν του έγινε αφαίρεση των όρχεων,τα έστειλαν για εξετάσεις και εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής...Τότε είπε το θεικό..."...Όλοι στέλνουν τα παιδιά τους στο πανεπηστήμιο,και εγώ έστειλα τ' @ρχίδια μου..."
ο καρακατσανης, μπκε στο τηγανι, κιεσπασε τα αυγα. γιατι καρακατσανη μπηκες στο τρηγανι κιεσπασες ταυγα? φαε τωρα μια καρπαζια.
τι μου θυμησες ρε μοστε. θεος
Τον ποτίζεις στο χώμα και όχι από πάνω στα φύλλα. Θέλει καθημερινό πότισμα αν μπορείς αλλά όχι να τον κάνεις μπάνιο γιατί θα καεί. Καλό μέτρο για να δεις πόσο πότισμα θέλει είναι να τσεκάρεις το πιάτο του από κάτω, να μην στάζει νερό εκεί αφότου ποτίσεις, να στραγγίζεται δηλαδής όλο το νερό μέσα στη γλάστρα. Γενικά ποτίζουμε με σύνεση. Και του αρέσει πολύ ο ήλιος, μην τον κρύβεις. Αυτά.
απ'οτι κατάλαβες το κόλπο είναι: νερό και ήλιος, αν τα ακολουθήσεις αυτά δε μασάς τίποτα
κ να του κόβεις αυτά που βγάζει στις κορυφές γιατί αν βγει λουλούδι το ξέχασες.