σαφώς.
http://diktiospartakos.blogspot.com/2009/09/2009.html
Printable View
Ούτως ή άλλως πρέπει να υπογράψεις. Δεν υπογράφεις και τελειώνει το θέμα.
Αλλά και να πας, εύκολα γυρνάς. Προσωρινά πας I3 και είσαι πίσω Ελλάδα. Επανεξέταση ικανότητας μόλις γυρίσεις και τέλος, δεν σε ξαναστέλνουν. Ένας φίλος μου έτσι το έκανε, όταν μετάνιωσε την ΕΛΔΥΚ και δεν την πάλευε πλέον εκεί κάτω.
thnx
ε να πω και γω τη μαλακια μου.
με παιρνουν (?) και μενα... Τωρα νοεμβρη. Επειδή δεν εχω διαβασει καθόλου το θρεντ, μήπως ειπατε τίποτα για ημερομηνίες παρουσιασης?
Γενικά εχω ακούσει ότι ειναι 10 με 15 του μήνα.
Αλλα κατι πηρε τ'αυτί μου για 20 λόγω εκλογων. Πηρα στρατολογία και μου το κλεισαν στη μουρη. Ξερετε τιποτις?
Γιατί συνεχίζουν να γράφουν ναυτάκια κι αεροπόροι εδώ μέσα? Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό το οφφτόπικ?
α ναι!:dfinger:
Πρώτα ρωτάς το στρατολογικό σου γραφείο αν υπάρχει τρόπος να μπεις τον Φεβρουάριο χωρίς να παρουσιαστείς καθόλου το Νοέμβριο. Τους εξηγείς οπωσδήποτε τον λόγο. Αν δεν υπάρχει τρόπος με το που μπαίνεις τις πρώτες μέρες λες σε κάποιον αξιωματικό που ασχολείται με τα στρατολογικά ή τέσπα όποιον βρεις εκεί ότι θες αναβολή και λογικά την παίρνεις. Έχε μαζί σου κάνα χαρτί της σχοής, βεβαίωση ότι σπουδάζεις εκεί πέρα καλύτερα. Λογικά θα κάτσεις μέσα δυο τρεις μέρες αλλά αυτό όταν πας κανονικά θα σου βγει σε πολύ καλό.
Ή πας 5 μέρες πριν την κατάταξη στο φρουραρχίο της πόλης σου, το και το στον τύπο εκεί πέρα, θέλω 3μηνη αναβολή και τέλος. Για να γλιτώσεις το έμπα. Πάντως πιθανότατα μπορείς να γλιτώσεις το να μπεις Νοέμβρη, αν πας νωρίς στρατολογία.
ΥΓ: Σκέψου το ενδεχόμενο να μπεις με 1-2 μαθήματα, ίσα για τις φοιτητικές άδειες(Φλεβάρη/Ιούνη). 2 μέρες στο μάθημα παίρνεις, δεν είναι άσχημα. Και αν μείνει το εννιάμηνο, απολύεσαι Αύγουστο και δίνεις σοβαρά Σεπτέμβρη ότι έχεις, αν δεν το περάσεις Φλεβάρη/Ιούνη.