http://www.sport-fm.gr/article/350759
Printable View
malista.... kai ti egine twra?!
Δεν τον πλήρωσε η εφημερίδα, τι άλλο;
Έκρηξη υπερηφάνειας στους ανά τον κόσμο γαύρους?
Άλλη μια δίκαιη νίκη του παραολυμπιακού που θα στείλει αυτό το πρωτάθλημα να σταθεί ΙΣΑΞΙΑ δίπλα στα 12 πέτσινα - χάρτινα.
Συγχαρητήρια και σε όσους μπήκαν μέσα να πανηγυρίσουν μαζί με τους επόπτες τη περήφανη νίκη της ομάδας του κατεστημένου και του ελληνικού δημοσίου.
σαν τα χιονια...
τραβα τωρα στο περιπτερο,αγορασε ενα μιλκο(εκτος ψυγειου για να μην σε πιασουν τα λαιμα σου)
και διαβασε στην εφημεριδα του δημητρακη για τη φετινη αδικια και οτι πρεπει να ηταν πρωτη η παναθα με 7βαθμους
Τώρα ξύπνησε και ο μπέρνης και πήρε χαμπάρι τι ιστορία είναι ο τζόυάλεν.
τι τωρα ξυπνησα ρε τρομπα
παιξτο οπαδαρας οσο θες
Μα εσύ ρε μαλάκα ασχολείσαι με το μπάσταρδο και του απαντάς, εγώ τι σου φταίω?
Εσύ δεν λες ότι δεν ήξερες πόσο μαλάκας είναι?
Μη τσαντίζεσαι άμα σου λένε μια αλήθεια.
ε οχι και τζου αλλεν ομως
και για να ειμαι ειλικρινης, ειχα δει τα σημαδια οτι ειναι τρικαριολο ο μπουλης,αλλα τοσο ρε φιλε...με τιποτα
και να σας πω κατι. δικαιως βριζουμε προφανως αλλα αυτο να γινει μαθημα στους δικους μας ομως ε. καταδικη οποτε μας δινουν πεναλντυ μουφα, κατευθειαν. 50-50 τιποτα παραπανω. για να μη καταντησουμε γαυροι στις συνειδησεις
μπράβο στον βαλβέρδε που είχε τα αρχίδια να μην πάει στο γλέντι μετά το ματς.
σκατά στον τζιμπούρ που πουλάει τρέλλα από πάνω.
το αρχιδάκι ο τορωσίδης με τη στάση του δείχνει να έχει κάποια ψήγματα τσίπας πάνω του και να κατάλαβε τις μαλακίες που έκανε σε όλο τον αγώνα.
Ναι από ντροπή δε πήγε ο Βαλβέρδε στο γλέντι.
Πήγε κατευθείαν σπίτι με σκυμμένο το κεφάλι, λέει το ρεπορτάζ.
θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει
gia ton valverde oti eipe o Amnesiac ... an eixe arxidia den 8a elege oti itan dikaii i niki tous. kai gia na min mperdevomaste to "den mou arese auto pou egine" pou eipe pigaine gi auta pou eginan meta tin liksi ki oxi gi auta pou ginotan kata tin diarkeia eeeeee ....
gia ton tzibour les kai den kserame ti rxd einai ...
gia to torogidi siga min exei estw kai psigmata tsipas ... deigmata kai kala metameleias mpas kai glitwsei kamia apo tis polles agwnistikes pou 8a faei ...
πιτσφορκ, εφτασα στο σημειο να μουτζωσω στο αθλετικξ, μπραβοQuote:
Εφόσον οι "φίλοι" σου παραμένουν gayροι μόνο ροχάλα τους αξίζει.
τώρα που κοιμηθήκατε δυο βράδια, σταματήστε τις γελοιότητες όπως η παραπάνω, λες και άμα φωνάξετε παραπάνω θα σταματήσει ο άλλος να είναι γαυρος ή άμα γινόταν κάτι αντίστοιχο με τον παναθηναικό θα σκεφτόσασταν να αλλάξετε ομάδα.
Ο σαικοτρον τρόλλαρε ασυστολα στο άλλο θρεντ (σοβαρά ρε φρηκ, ποσο πιο καθαρα να το έλεγε στο πρώτο ποστ "της επομενης μερας"), γιατι μούτζες έφαγε κάθε ολυμπιακός ό,τι και να έλεγε, οποτε ποιο το νόημα
eni ξερω γαυρους που ειπαν αυτα που ειπε ο σαικοτρον και τα εννοουσαν 200% .
Ναι ρε μαλάκα, λες και εσύ δεν έχεις πει καφρίλες στην ζωή σου για τον βάζελο, σοκαρίστηκες. Γενικά, η δική μου άποψη εκφράζεται ως εξής (γραμμένη από φίλο γαύρο άλλου φόρουμ) στο ΑΚΕΡΑΙΟ:
Από εκεί και πέρα όμως σιγά μη σας λυπηθούμε γενικά όταν μας λούζετε μαλάκες και πούστηδες ένα τριήμερο τώρα λες και εμείς προσωπικά ακυρώσαμε το γκολ, λες και μας λένε Μαρινάκη.Quote:
Από το 1994 έως το 2009 είχα συνεχώς διαρκείας. Από το παλιό Καραισκάκη, μετά ΟΑΚΑ, μετά Ριζούπολη μετά Καραισκάκη ξανά. Το 2009 το έκοψα ελέω Κόκκαλη.... με πόνο καρδιάς γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχα ζήσει απίστευτες στιγμές... θεωρούσα αδιανόητο να μην έχω διαρκείας να ζω Ολυμπιακή ατμόσφαιρα.
Πέρυσι πήγα σε 2-3 παιχνίδα και η ατμόσφαιρα φαινόταν ήδη κάπως διαφορετική. Εδώ μας έφερε ο Σωκράτης σκεφτόμουν. Φέτος όμως που πήγα σε 4-5 ματσάκια κυρίως εκτός έδρας είδα τα χάλια.
Η σημερινή εμπειρία στο Καραισκάκη ήταν τραυματική. Εισιτήριο στην 23, ακριβώς απέναντι από την 7, με συνδέσμους κυρίως επαρχίας. Μιλάμε ότι τα παλικάρια εκεί απλά δεν έχουν πάει να δουν τον Ολυμπιακό. Εχουν πάει να κάνουν τον εμετό τους, να το παίξουν σκληροί οπαδοι, να πουλήσουν τη μαγκιά τους, ο ένας στον άλλον, και στο τέλος να φύγουν με τα παράσημα τους από άλλο ένα παιχνίδι.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακούσαμε εκπληκτικά πράγματα από τον οργανωτή που μιλάει σε μικρόφωνο για να ακούγεται. Πράγματα που δεν λέγονται σε ένα φόρουμ γιατί απλά δεν ξέρεις τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν. Απλά εκείνη την ώρα αρχίζεις να ακούς με τα ίδια σου τα αυτιά ποια είναι η γραμμή που περνάει σε 15χρονα και ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ!
Οπαδοί ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ που έχουν μεγαλώσει με πρωταθλήματα και αντί να έχουν αναπτύξει μία συνείδηση νικητή, έχουν αναπτύξει μία συνείδηση απληστίας. Οπαδοί κυρίως κακομαθημένοι γιατί εχουν μάθει να μένουν ατιμωρητοι από τη διοίκησή μας, ότι και να γίνει, όσο και να μας ξεφτιλίζουν.
Αν αυτά που έγιναν στο τέλος του αποψινου παιχνιδιού, είχαν γίνει σε βάρος μας, τώρα θα είμασταν έξαλλοι. Απλά εμείς πάντα έχουμε λόγο....
200 τσογλάνια του κερατά, 200 θρασύδειλες κουφάλες, 200 καρπαζοεισπράκτορες, μπήκαν μέσα και επιτέθηκαν όχι σε ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας αλλά σε μεμονωμένους ανθρώπους. Ανθρώπους ανυπεράσπιστους, μέσα σε μία ζούγκλα που δεν ήξερες ποιος μπορεί να κρατάει μαχαίρι ή οτιδήποτε! Ότι και να έχουν πει οι παίκτες του βάζελου, όσο και να έχουν προκαλέσει, ότι και να είναι τέλος πάντων, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ 20 ΣΕ 1? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ @ΡΧΙΔΙΩΝ???? Και τώρα, αν τα ίδια μας κάνουν στο ΟΑΚΑ, αυτοί θα είναι "οι γνωστές αδερφές" ενώ εμείς είμαστε οι μάγκες που καθαρίζουμε όποιον μας την λέει ε? ωραίο καθάρισμα αλλά ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΘΕΙΤΕ!!!
Και εκεί που περιμένεις να βγει ο πρόεδρος να καθαρίσει... να πει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός... να κόψει κώλους ρε αδερφέ... γιατί ο ΙΔΙΟΣ πριν 20 μέρες στο δείπνο με τους δημοσιογράφους είχε πει ότι δεν δέχεται να προπηλακίζονται ποδοσφαιριστές όπως έγινε με τον Μιραλάς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο ίδιος πριν μία εβδομάδα έκανε ολόκληρο θέμα με τους ψευτόμαγκες στην Τούμπα, βγαίνει λοιπόν ο ίδιος ο πρόεδρος σου και λέει κάτι γραφικά τύπου "διδάξαμε ήθος". Και στον επόμενο αγώνα στην Τούμπα που θα διδάξουν παρόμοιο ήθος οι μπουγάτσες ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ?
Και που είστε... δεν θέλω βαζελιές τύπου δεν ακουμπήσαμε παίκτη κλπ.. γιατί έπεσε ΠΟΛΥ ξύλο και έχω και βίντεο από το κινητό μου. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! και όχι 20 άτομα... 200 ατομα και βάλε!
Για τα αγωνιστικά δεν θέλω να πω κάτι αναλυτικά εκτός του ότι και μόνο που τους άφησες μετά το 1-0 να σηκώσουν κεφάλι είσαι εγκληματίας.
Από εκεί και πέρα.... μαγκιές τύπου Λέτο, Νίνη και Αλεξίας τις ακούω βερεσέ. Βλέπεις όταν έχεις χάσει το πρωτάθλημα, το Κύπελο και έχεις αρπάξει 2-13 στην Ευρώπη πρέπει να δώσεις χορταράκι στα πρόβατα να ηρεμήσουν και αφού εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα είπαν να κάνουν τους λαικούς ήρωες. Ας βγαίναν οι δικοί μας από τα αποδυτήρια να καθαρίσουν λέω εγώ μούρη με μούρη... ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ! Οχι κρυβόταν ο Τοροσίδης στο Καραισκάκη (!!!!) και είχε βγει ο Μητρόπουλος μόνος του να καθαρίσει.
Αυτά μαγκες. Οκ 2-1. Τεράστια νίκη.
ΥΓ: Γυρίζοντας με το τρένο και πάνω στην αλλαγή από ηλεκτρικό σε Μετρό στο Μοναστηράκι πέσαμε πάνω σε καμμιά 50αριά οπλισμένους βάζελους στημένους στην αποβάθρα του μετρό. Αφού έγινε της κακομοίρας μεταξύ αποβάθρας και κυλιόμενων σκαλών, το πανηγύρι μεταφέρθηκε έξω. Οι δικοί μας με τα χέρια και αυτοί με τα μαχαίρια. Κυνηγητό, αλύπητο ξύλο και από εδώ και από εκεί και σίγουρα ένα παλικάρι μαχαιρωμένο, ξαπλωμένο πάνω σε καπό περιπολικού (!!!). Επίλογος μίας ποδοσφαιρικής πανδαισίας
Α. Και ένα σύρε γαμήσου στον Οντόνιαν επί προσωπικού. Που θα μου πεις και πότε θα τηρώ το εμπάργκο ΜΟΥ. Σπάω εμπάργκα όποτε μου καβλώσει, σαν τον Βαρδινογιάννη.
:moutza: για τα δικά σου. όχι αυτά που έγραψε το παλικάρι
Ford, το πρόβλημα (όχι μόνο του Ολυμπιακού) είναι ότι αυτή η άποψη που εκφράζει ο φίλος σου σε άλλο φορουμ
ίσως είναι η άποψη της πλειοψηφίας αλλά δεν είναι η προβαλλόμενη άποψη
δηλ. μπορεί οι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού εν προκειμένω να ντρέπονται για τα χτεσινά
έξω όμως βγαινει/θα βγει η άποψη του Μαρινάκη, του Νικολακόπουλου, του Χριστόγλου,
του γαυρου και του πρωταθλητη, της Θ7 μέσω των εκπομπών της κλπ
υπαρχει τροπος να τους υπερκαλυψετε ολους αυτους?
Μια ακομα προσωπικη ιστορια....:yawn:
Δυσκολο να μην ταυτιστεις.
ωχ! ανακαλυψαμε την αμερική?
δηλ το παλικαρι ηταν οκ για τα γεγονοτα της ριζουπολης ε?
γουσταρε να παρει ξανα διαρκειας μετα... τα φετινα τον πειραξαν
το πρωταθλημα με την καλαμαρια πχ ηταν μικροτερο θεμα απο το χθεσινο για αυτον...
ολα ωραια ακουγονται οταν λα'ι'κιζει κανεις
αυτος που εχει γραψει ο ford στο κουτι που ξυπνησε το 2009 (τη ριζουπολη την βαζει στις μεγαλες στιγμες που εζησε?) πειτε του οτι αυτος ειναι ο ολυμπιακος χρονια τωρα απλα αυτος κοιμοτανε μαλλον
σε ποιο γηπεδο πηγαινε μεχρι το 09
λες και λιγες καφριλες εχουνε γινει γενικα
το μονο διαφορετικο που δεν ειχε γινει σε ντερμπι παο-οσφπ ειναι τετοιο ντου σε παιχτες μετα το τελος και κυριως η ολη παρουσια μαρινακη
παλια ο κοκκαλης ηταν αφυψηλου σε γαμαγε αλλα δεν κατεβαινε και αποδυτηρια να κανει καραγκοζιλικια μαρινακη ελεγε ενα χοχοχο και εφευγε
Φορντ λυπάμαι, αλλά παραμένεις λίγος. Εσύ, όχι αυτός που γράφει στο κουτάκι σου.
Γιατί όταν έγιναν όλα αυτά, εσύ δεν πόσταρες το κουτάκι για να πάρεις εύσημά μου, αλλά το κάνεις μέρες μετά. Τότε έγραψες ένα ποστ που το περισσότερο μιλούσε για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, σα να ήταν το σημαντικό. Ο,τι και να πεις τώρα είναι λίγο.
Όσο για το "εμπάργκο", παράρια τέτοιο είναι αν ποστάρεις όποτε θες, μια γραφικότητα.
ΥΓ: Εσύ δεν έλεγες για την ποιοτική διαφορά να πάρεις το πρωτάθλημα με +10 και με +3; Λίγο πριν τα εμπάργκα. Τώρα δεν είχε σημασία βαθμολογική ο αγώνας ε; ΟΚ.
δεν το είχα σκεφτεί έτσι, ίσως και να έχεις δίκιο.
δεν το πιασα... τον σαικοτρον τον εχω δει ξερω γω σε 10 χρονια 5 φορες , στο αθλετιξ γραφει σπανια , δεν μου φαινεται για χουλιγκανος ουτε καθυστερημενος ρε φιλε αλλα αυτο που εγραψε ηταν τοσο καθυστερημενο που ουτε για τρολλαρισμα δεν μου κανε ... τι να κανουμε? Δεν ειναι οτι τους τσουβαλιαζω ολους αλλα δεν περιμενα τετοιο ποστ ουτε για πλακα απο τον σαικοτρον , απο τον gg allin ουτε που θα το σχολιαζα αντιστοιχο ποστ.
Θα σου έρθει νταμπλάς, το ξέρω, αλλά για εμένα το σημαντικό ήταν αυτό που έγραψα: Ότι αυτοκτονήσαμε για τους 3 λόγους που ανέφερα και ότι αδικηθήκατε. Επίσης ανέφερα ότι εγώ είδα το ματς για Χ αντί για ήττα μας. Την δική σας σιχαμάρα την καταλαβαίνω αλλά δεν είναι το πρώτο μου μέλημα όταν ποστάρω στο αθλέτιξ να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ή να πάρω τα εύσημά σου, τα οποία έχω εξίσου χεσμένα με τις αξιολογήσεις σου για το πρόσωπό μου. Όχι εντελώς χεσμένα, αρκετά, για να σου πω ένα σύρε γαμήσου και συ ένα πράμα.
Για την ντροπή που νιώθω ως Ολυμπιακός, μπορεί και να την πόσταρα επιτόπου αλλά δυστυχώς για μένα όταν βλέπω shredding υβρεολογίου και υπερβολές για πέτσινα πρωταθλήματα και εκατοδύο φιλικά και άλλες τέτοιες μαλακιάρες, δεν μου βγαίνει η ανωτερότητα. Πεταμένη ανωτερότητα, μήπως όταν έγραφα για την ντροπή του ΚΑΣ και την αποπομπή Λεμονή γίνατε λιγότερο κομπλεξάρες με τους γαύρους του φόρουμ; Όχι.
Λοιπόν, το μοναδικό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να πω αυτό που θέλω να πω. Για δες.
Για την διαφορά, ναι, πέφτω έξω και είναι μεγάλη μαλακία. Μπράβο Ερνέστο.
Για το εμπάργκο, εγώ το βάζω, εγώ το βγάζω, εγώ το ξαναβάζω. Καληνύχτα.
freak
ακριβώς επειδή ήταν τόσο καθυστερημένο έπρεπε να καταλάβεις ότι έκανε πλάκα. δεν αμφιβάλω ότι υπήρχαν μαλάκες τύποι που χάρηκαν με το όλο σκηνικό και δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω ότι δεν τσουβαλιάζεις όλο τον κοσμάκη πίσω από την ταμπέλα του βάρβαρου αλλά γενικά το τσουβάλιασμα έχει πάει σύννεφο (στο φόρουμ και εκτός φόρουμ) και είναι κρίμα.
και στη τουμπα οταν σας κανουν τον κωλο πηγαδι, ή όταν σφαχτούν τα ζώα μας στον τελικό κυπέλου, εσύ να μας ενημερώσεις για τη μπαλάρα του θρύλου και για το πικ εν ρολλ σπανουλη νεστεροβιτς...
Καμία πλάκα. Σε στέλνω να γαμηθείς γιατί με φώναζες να σπάσω το εμπάργκο μου, γιατί σου ήρθε να αναφέρεις ότι σε κάποιο καιρό ο Φορντ θα θυμάται ότι να'ναι και γιατί όταν έρχομαι και γράφω απλά την άποψή μου σε έχω ως τσουτσέκι από κάτω να μου κάνεις και αξιολόγηση. Εμένα αυτά μου φτάνουν να σου πω ένα σύρε γαμήσου. Και μετά εσύ να μου ξαναπείς ότι είμαι ελάχιστος. Και μετά να σου ξαναπώ σάλτα γαμήσου. Όπως σου είπα, δεν σε έχω ΤΕΛΕΙΩΣ χεσμένο. Δεν σε έχω τόσο χεσμένο ώστε να μη θέλω να σου πω άντε γαμήσου κάθε φορά που με αναφέρεις με το γνωστό οδονιανό εμετικό υφάκι σου. Μικρότητα και των δυο μας, δεν λέω, αλλά αθλέτιξ είναι και πραγματικά, όταν διαβάζω αυτά τα ποστ σου, ε, μου έρχεται ένα πολύ αυθόρμητο "ε, σύρε γαμήσου και συ". Ενδίδω λοιπόν. Εσύ ανταποδίδεις, οι υπόλοιποι μουτζώνουν, όλα πάνε κατ'ευχήν.
Και επειδή σκοπεύω να μην ξαναγράψω κουβέντα οριστικά και αμετάκλητα στο αθλέτιξ, γαμιέται ο Μαρινάκης. Σε μία μέρα έπεσε τρία λέβελ στα μάτια μου. Ο Ολυμπιακός παίρνει δικαίως το πρωτάθλημα αλλά οφείλει να πηδήξει όλες τις ομάδες που απομένουν (εκτός του Τάκη γιατί τον αγαπάμε, 1-0 αρκεί). Αν η διαφορά δεν είναι στους +15, στον κώλο του Μαρινάκη το πρωτάθλημα.
Αυτά.
χεχε μαζευε κι ας ειν κ μουντζες
ρε φορδ τι πλακα ειναι αυτη τωρα με τα εμπαργκα κλπ?
καμια μαλακια λεμε να περασει η ωρα
κ μετα απο τετοια -γενικως αποδεκτη- αλλοιωση αποτελεσματος
λογικο ειναι να υπαρχει ενας αφηνιασμος εκ μερους των αλλων
μην γινεσαι φλωρος και ελα πες ο,τι θες να πεις
ο αλλος ο μιτς εσπασε το εμπαργκο του γιατι τον πειραξε ενα_παραληρημα_του μπερνυ :-?
να σε διορθωσω μονο, οι γαυροι θελετε ηττα απο Πανιωνιο τωρα που μπορειτε
οχι νικη με μικρο σκορ :tease: