η πλειοψηφία των κνιτών έτσι κι αλλιώς πάνε σπίτια τους.
Printable View
η πλειοψηφία των κνιτών έτσι κι αλλιώς πάνε σπίτια τους.
Γνωστοί καναπεδάκηδες.
Για να σας ενημερώσουμε λίγο πάντως , στας Αθήνας εκείνον τον καιρό , οι κομματικές νεολαίες είχαν φάει τρελό πούλο από σχολεία , και κινητοποιήσεις.
Σε κάθε συνέλευση στο πολυτεχνείο τότε , σχολεία , βαμμένα κομματικά (βλέπε Πολυκλαδικό Πειραιά φόλα πασόκοι , πολυκλαδικό Αμπελοκήπων κνιτάκια, κλπ) έτρωγαν βαρβάτα γιούχα (σπανίως να πω την αλήθεια καρπαζιές).
ήταν κατά την γνώμη μου από τα πιο αγνές και αυθόρμητες κινητοποιήσεις μαθητών που έχουν γίνει στην Ελλάδα.
...τέσπα ωραία χρόνια , ευτυχώς δεν έμειναν εκεί , και συνέχισαν να βγαίνουν μαθητές με πολιτικοκοινωνική άποψη μέχρι όσο "παρακολουθούσα". Μετά δεν έχω ιδέα.
εσύ βούλγαρος δεν είσαι; πού τα ξέρεις όλα για κάθε σχολείο; τι συνελεύσεις κάνανε στο πολυτεχνείο, είχαν συντονιστικά το '90; =\
χεχ , είχα την τιμή να με αποκαλέσει γνωστή φυλλάδα νεολαίας κόμματος "τραμπούκο" επειδή δεν άφηνα να μπουν στο σχολείο μου (Πολυκλαδικό Αιγάλεω) "κομματόσκυλα εξωσχολικοί" ...
δραγκονλορντ έχεις λάθος, δεν γίνεται να μιλας για ενωτικό σχήμα αριστεράς και να έχεις πρόβλημα με την πολυσυλλεκτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό πάει να πει ενωτικό σχήμα αριστεράς, μαζί στη κάλπη και χώρια στο κρεββάτι. Τώρα πραγματικά το βρίσκω αστείο να μιλάω με πολιτικούς όρους για γκρουπούσκουλα του 0.5% και χωρίς πολιτική ατζέντα. Το οάκκε μπορεί να είναι τέτοιου μεγέθους, αλλά έχει πολιτική τοποθέτηση, πέρα από το ποπ κόρν του αντικαπιταλίστα αγάμητου.
Αυθεντικές μαθητικές κινητοποιήσεις δεν θεωρώ ότι υπάρχουν, και ως τέτοιες τις βλέπουν μόνο όσοι θέλουν. Οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι όπως πάντα, τα επαναστατημένα 15χρονα καταλήγουν κανονικότατα στις αγκάλες της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ αρχικά και στη θεσούλα η κατι στη συνέχεια. Όσοι έζησαν τέτοιες ας το σκεφτούνε. Οι υπόλοιποι ας γυρίσουν στα ιδιωτικά τους και στους φραγκατους φίλους τους.
Η ψήφος διαμαρτυρίας επίσης έχει πολύ πεπερασμένη πολιτική ουσία, το αν γουστάρεις ή οχι καλύτερα δείχτο αλλιώς.
Πάμε τώρα στα εαακ, και τις υπόλοιπες υποτιθέμενες ομάδες που συμπληρώνουν τον χώρο, και που το παίζουν καθαρά χέρια και κομιντέρν και τέτοια, και που όποτε προκύψει στις σχολές συνεργάζονται με όλη την γκάμα από μάυρους μέχρι πασόκ, σαν πολιτικές πόρνες που είναι. Ας πούμε για τις καρεκλίτσες και τους φραπέδες που ανταλάζουν μεταξύ τους στα διήμερα, πρωτού αγκαλιαστούνε τραγουδόντας "... γειά σου κίνα με τη σωστή γραμμή". Σαν πολιτικές ΠΟΥΤΑΝΕΣ που είναι.
Φασιστάκι ικόνοκλαστ δεν παίζει να ασχοληθώ παραπάνω με την πάρτη σου, μάθε πρώτα να μιλάς.
μπάμπης μπακάλης, εναντίον όλων.
το αστείο είναι ότι όντως στηρίζει οακκε και λέει ασυναρτηρίες. παίζει να κατηγορήσει κάποιον για τροτσκιστή και σταλινικό. πράγμα θορυβητικό αν όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο, όπως πηγές με ενημερώνουν.
ikonoklast kai λοιποί εαακίτες μπράβο,
http://www.forumspile.com/Win-Retard_Prize.jpg
μπάμπη για το στάλιν ποια η άποψη σου?
πάρτε κι έναν μπουγιούκα για πρωινό.
Αυτό από το οποίο πάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου είναι κολλητικό. Δημοσιογράφος μόλις είπε πως "Ο πρόεδρος του πασοκ, γιώργος παπανδρέου, παρευρέθηκε σήμερα σε συνέδριο του καρκίνου κατά του μαστού".
Πω ελλεείνα άτομα, εγώ είχα συνηθίσει να κράζω τα εακ και να σκάνε όλοι ελα ρε δεν είναι έτσι εσύ είσαι αντιδραστικό στοιχείο και έτσι. Εδώ είστε απλά τρόλλς και ουρακοτάγκοι.
Κατα τα άλλα, το να είναι κάποιος σταλινικός επι του παρόντος και όχι σε θεολογική συζήτηση σημαίνει να είναι υπέρ της καταστολής και προπαγάνδας στον χώρο της αριστεράς, υπέρ της πολιτικής καθαρότητας και της προγραφής, άρα τεχνικά κάποιος μπορεί να είναι τροτσκιστής για να λέει ότι είναι, ή ότι πιστεύει όχι στην εξαγωγή της επανάστασης και λοιπά αστεία, αλλά κατα βάση να είναι ενας γαμημένος ερυθροφασίστας. Αυτή λοιπόν είναι η γνώμη μου για τον στάλιν και τον τρότσκι αλλά και τους άλλους φωστήρες. Ε, και μια συγκρότηση της υποτιθέμενης αριστεράς που περιλαμβάνει τους ανωτέρω τύπους, δεν έχει κανένα νόημα γιατι δεν πρόκειται για συγκρότηση της αριστεράς, αλλά του πανμογγολικού μετώπου υπέρ της καθυστέρησης. Και γι αυτό δεν γουστάρω και σύριζα. Τώρα ειδικά που έφυγε και η ομάδα ρόζα..
Mpampis Mpakalis, συγχαρητήρια. Ήταν η πρώτη σου δημοσίευση που διάβασα ολόκληρη! Γιατί όμως νομίζεις πως θα ενδιαφερθεί κάποιος σοβαρός άνθρωπος για τη γνώμη σου; Γιατί να διαβάζουμε ένα πράγμα με nick Mpampis Mpakalis που ποστάρει σαν troll του indymedia με το esoterica; Γιατί κόβεται κανείς να μάθει τι εννοείς εσύ ως σταλινικό; Εσένα θα σε ενδιέφερε τι θεωρώ εγώ "πατριώτη", "σορικό", "πραγματικό χριστιανό", "μαοϊκό"; Γιατί έτσι ρε φιλαράκι;
ποιους σταλινικούς ρε μπάμπη, για τον ΣΤΑΛΙΝ σε ρωτάω βρε αγόρι μου.
Τι να σου πω ρε ψηλε, γιατί γράφεις στα φόρουμς? Ε στα πλαίσια της κουβέντας βρίσκω λογικό να γράφω τι πιστεύω και να μου λένε και οι άλλοι τα αντίστοιχα. Έτσι ξέρω.
Τώρα για το στάλιν πραγματικά τι περιμένεις να ακούσεις? Ως τι να τον γουστάρω, ως σφαγέα των λαών, ώς νικήτη του ναζισμού, ως οργανωτή της υπερδύναμης, ή ως διαλεκτική οντότητα?
ως νικητή του ναζισμού και οργανωτή της υπερδύναμης.
Λάθη επί λαθών
Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Καβάλας κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ανακοίνωσαν υποψήφιο βουλευτή και μια μέρα μετά τον αντικατέστησαν. Ανακοίνωσαν λάθος όνομα άλλου υποψήφιου βουλευτή. Ο άνθρωπος λέγεται Καρπαδάκης και όχι Καρπακίδης που έλεγε η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.
τελικά είσαι για δεν είσαι ρε Καντιρίνιο ;
να πω άμα είναι τη ΜΑΜΑΚΑ μου που ψηφάει Καβάλα να σε ρίξει ένα ψήφο
Spoiler
ροφλ.
λάθος ήταν ντε...
χαχαχαχαχα! καλά που ανοίγω ER και ενημερώνομαι! Είχα δηλώσει "μπαλαντέρ" και μετά το ξέχασα τελείως! Εδώ πρωτοέμαθα ότι με βάλαν υποψήφιο στην καβάλα και τώρα μαθαίνω ότι με γράψαν λάθος και στο όνομα και στην "ειδίκευση".
Πώς προέκυψε όμως η ειδίκευση δεν ξέρω, μια εργασία είχα κάνει για την ποιότητα του πόσιμου νερού στα αυθαίρετα της χαλκιδικής και μια παρουσίασή της σε μια οικολογική οργάνωση προ αμνημονεύτων χρόνων και μετά δεν ξανασχολήθηκα καν με αναλύσεις, κλπ.
:moutza:
ρόμπα.
ο,τι ειπε ο αποπανω (ειπα να πω ο κουκουες, αλλα παιζει να εισεπραττα κι εγω μια μουτζα ολη δικια μου)
καντιρε, τρελη οργανωση το κομμα σας ε. φερνουν τα πανω κατω
Αυτά είναι προβλήματα ΟΛΩΝ των μρικρών κομμάτων. Σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας υπάρχει πρόβλημα. Στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε άλλες πόλεις της επαρχίας, όπου υπάρχει ισχυρό οικολογικό κίνημα δεν υπάρχει πρόβλημα (πχ Χανιά, Κοζάνη, Λαμία). Το παράδοξο είναι πως σε Δράμα και Σέρρες τα πάνε πολύ καλά, υπάρχει πολύ καλή συμμετοχή και ισχυρες τοπικές κινήσεις
Κάντιρε γτπ.
Κατα τ'άλλα
https://www.bwin.com/gr/betsnew.aspx...=1679145&BOFTD
δεν πάμε καλά.
E καντίρου δεν συμβαίνει σε ΄΄ολα τα μικρά κόμματα αυτο, μην προσπαθείς να το εκμηδενίσεις, αλλά κατα τα άλλα δεν έχει και τρελή σημασία, καλή επιτυχία.
Καντίρου στη βουλή ρε φίλε
η αποφαση παρθηκε.
μετα την πρωτη φορα που ψηφισα στα 18 μου τον ΜΕΓΙΣΤΟ βασιλη λεβεντη,μετα απο 11 χρονια εκλογικης αποχης θα στηριξω τους μοναδικους,αληθινους οικολογους και οχι τους γιαλαντζι φλωρους που διαδιδουν οτι τους βαζουν ζαχαρη στην μοτοσυκλετα.Ειναι και σκουληκια γαμω την μανα τους οι περισσοτεροι.
http://2.bp.blogspot.com/_xXKB40jPBI...E%97%CE%A3.jpg
*υγ-αν ψηφιζα σοβαρα,θα ψηφιζα μονο ανταρσυα.
ο μόνος τρου οικΩλόγος πράγματι:roll::roll::roll:
ρίχτο ΑΝΤΑΡΣΥΑ να πιάσει τουλάχιστον τόπο, ή μην πας καθόλου
τουλαχιστον αυτος προβαρει και τιποτα καλους γυναικειους κωλους.
οι δικοι σου προβαρουν τον δικο τους στα 4 στην καλυτερη περιπτωση.
Ρε ειναι τρου ο ανθρωπος λεμε.
Μπα?στηριζεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ?αν παω να ψηφισω σοβαρα και συνειδητα ειπα οτι θα το ριξω εκει,αλλα επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα μου εχουν γυρισει τα μυαλα αναποδα θα στηριξω τους ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ.
reject γάμα τον κάθε βλάκα φλώρο εναλλακτικό αριστερό φοιτητάμπουρα και τους τσοπάνηδες του.
εγώ αν ψήφιζα θα το έριχνα ΕΕΚ 1ον για τον μαλλιά που με κάνει και γελάω , 2ον συνδυασμός μελαχρινής (:pink:) και AC/DC, 3ον γιατί τελειώνει με "για τον ελευθεριακό κομμουνισμό":rofl:
ρίχτο τότε εδώ:
Spoiler
καντιρου για αυτον τι εχεις να πεις?οτι ειναι ξεμωραμενος?οτι ειναι πουληταρι?τι?για πες,θα μου φανει πολυ ενδιαφερουσα η αποψη σου.
επειδη εχεις κοννε με τρεμοπουλα,ψηστον να τον φερεις σε επαφη με εμενα ωστε να κανει τα κουμαντα του-χρειαζομαι μια υποτροφια για αμερικα μεσω σωρος ωστε να παω και να τσεκαρω ολη την χαρντκορ πανκ σκηνη εκει,απο το να βλεπω εδω τους πιτσα χατ τρικ.
να αγοραζω και ανεξαρτητα πανκ δισκακια με τις ευλογιες των πρωκτοπορων της παγκοσμιοποιησης,και τι αλλο....
αυτά που είπε ο Βαλαωρίτης είναι παπαγαλία η λασπολογία που δέχθηκαν οι ΟΠ και προσωπικά ο Τρεμόπουλος. Εννοείται ότι στα γεράματα με την άνοιά του τον πλησίασαν τα ανατρεπτικά στοιχεία και του τα σφύριξαν αυτά στο αυτί. Εδώ δεν υπάρχουν χρήματα για να βγουν κάποια φυλλάδια και να γίνει μια καλή παρουσίαση και μιλάνε για Σόρος Μόρος και το κακό συναπάντημα. Φέρε κάτι πιο πειστικό