οι μπουκς κανουνε παρτυ :headbang:
Printable View
οι μπουκς κανουνε παρτυ :headbang:
1-1 Άλκμααρ στο 90', 1-2 Λυών μέσα στο Άνφιλντ, Χ η Ντιναμό, διπλό η Ρουμπίν, γαμάει η φάση. μόνο εμείς σταθήκαμε στο ύπσος μας σαν φαβορί ρε μουνιά.
λολ ερχομουν να το ποσταρω
Καλός χρυσός αλλά δε στρίβει πλέον ο Ιέρο. Μαρέσκα πινκς έπρεπε να βάλει τη γκολάρα.
Μαλακία άμα δεν περάσουμε ε.
Ε έτσι νικάει ο Πειραιάς γαμωτημπουτάνα μου.
Δεν παίξαμε καμιά μπαλάρα, αλλά είδαμε τα πάντα, ευκαιριάρες, αποκρουσάρες του Μπόρατ, πεσίματα και καθυστερήσεις των Βέλγων, πίεση από τους παίχτες που πριν ένα μήνα σέρνονταν, πάθος, ηδονή στο τέλος, τι άλλο να ζητήσει κανείς. Να τα βλέπει αυτά ο ΤΙΜΟΥΡ που αναρωτιόταν γιατί απολύθηκε με 5 νίκες και μια ισοπαλία.
Φρικ είσαι τρελός γουρλής, σε θέλουμε δίπλα μας στους αγώνες του Τσαμπιολίγκ.
Το Μποκανί στην Τσέλσι τώρα~! (πριν το εκτός, δατ ιζ)
χαχαχαχαχ
δεν εχω λογια
τη γλιτωσαμε στα δοκαρια και στο τετ α τετ και το βαλαμε στο 90φευγα
ελα μωρη ιερο :headbang::maikl:
μαλακια βεβαια το 1-1 στο αλλο αλλα δε γαμιεται
:maikl:
pesimata twn velgwn?
nomizw 2 itan
tespa
logika pernate kai ayto einai kako
thelw na dw ta gkol tis rubin
και ακυρωμενο γκολ και το κορακι να σφυραει μονο τα φαουλ των βελγων
Πολύ ωραίο ματς πάντως και την άξιζε τη νίκη γενικά, κατά τα άλλα τα πατε και στο άλλο τόπικ, τέτοιος κουβάς στα υπόλοιπα δεν έχει ξαναγίνει
Afiste tis flwries. Eiste Tavla kai einai KAVLA!!!!
ante kleidwthite mesa sto spiti sas, kleiste tileoraseis, radiofwna kai min vgeite katholou ayrio. Peite oti eiste arwstoi kai min pate sxoleio h douleia.
H Nikh afth sas anikei, PONESTE eleythera...
a signwmi ksexasa kai mia tou efialth sas
http://resources.sport-fm.gr/Imagina...2330.jpg?w=400
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
αυτο το πανο τωρα γιατι το βαλατε σε αγωνα CL?
Ε, είδαμε που παίζατε Ουέφα κ είπαμε μήπως δεν πάρετε χαμπάρι, αλλά το πσυλιαστήκατε πονηροί =(
Ο μεσοεπιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις του μετά το ματς, αποθέωσε τους παίκτες, τον προπονητή και τους οπαδούς του Ολυμπιακού και επί της ουσίας…αυτοπροτάθηκε στην ομάδα του Πειραιά. «Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και θέλω να αλλάξω προορισμό. Γιατί να μην έρθω στον Ολυμπιακό που έχει φοβερούς παίκτες, κόσμο και κυρίως τον μεγάλο Ζίκο που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω;» αναρωτήθηκε ο Σέρβος σταρ της βελγικής ομάδας.
Ο Γιοβάνοβιτς εξήγησε πως η ομάδα του ηττήθηκε επειδή «εμείς έχουμε τρεις, τέσσερις παίκτες υψηλής κλάσης, ενώ ο Ολυμπιακός διαθέτει μια ολόκληρη ομάδα υψηλού επιπέδου. Αυτή ήταν η διαφορά. Πλέον χρειάζεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στην πρόκριση. Θέλουμε μόνο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια για να έχουμε ελπίδες».
Στημένο ήταν :!:
Πιθανότατα οι δηλώσεις είναι εφεύρεση των δημοσιογράφων, αλλά δε θα με χάλαγε καθόλου στον Ολυμπιακό, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βγάλουμε τη χρονιά χωρίς αριστερό χαφ.
Χώρια που ο τελευταίος παίχτης που απέρριψε το βάζελο και τον επόμενο χρόνο ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν ο Λουτσιάνο και όλοι ξέρουμε πόσο ωραία είναι.
ελα στο λιμανι μωρη παιχτουρα
γενικα πολυ καλη ομαδα απο κεντρο και μπροστα
πισω, ειδικα στα στημενα, τιποτα το σπουδαιο
κατεβηκαμε και μεις ουσιαστικα χωρις αμ χαφ ε και εγινε ροντεο το ματς
το πιο θετικο , περα απο τη νικη, ειναι οτι μετα το 70 ειχανε τις δυναμεις και να βγουνε μπροστα και να κανουν και φασεις
πολυ γελιο ο αλλος που τραβαγε ιερο να μην πανηγυρισει
δεν θα τον ενημερωσαν οτι δεν παει καλα η φαση με τον λαυρεντιαδη..
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ
περιεργο που ο γιαβανοβιτς προτιμα τον ολυμπιακο απο τον ευρωπεο panathinaikos :lol:
πουτάνα κατάρα, πάντα το τρώγαμε στις καθυστερήσεις. μαρέσκα για πάντα στο λιμάνι. ιέρο αιώνια πινξ. κάγκουρας καινούριο glx το αγόρι μου.
rafa out
Το 2ο γκολ της Λυόν είναι η τέλεια επίθεση.
ελειπε το αλανι,γι'αυτο εχασε η λιβερπουλ.....
Ryazantsev το γκολ της χρονιας
Olympiacos poured forward in the latter stages and Dudu had the ball in the net after 84 minutes but his effort was ruled out for handball.
Από ουέφα.κομ
πφ!
Ειδα τις φασεις. Χαχαχαχα καινουριο glx στο καγκουρι λεει ο αλλος χαχαχα.
Τρισμεγιστη αποκρουση στο σουτ του Μαρεσκα, τρισμεγιστος Στολτιδης.
Το περιεργο ειναι οτι ποσταρουν γαυροι κατα κυριο λογο, πρεπει να ειναι χρονια που εχει να γινει αυτο.
Παιξαμε στα ισια, κερδισαμε στα ισια.
αυτο.
APISTEUTO! h liverpool exase xwris na parembalontai mpalonia??? ma ti synwmosia......:razz:
Rubin Kazan............:pink::pink::pink::pink:
Παοκτσάκι σκάσε :midfinger::tease:
στα δικά μας, πολλά :pink: στον Ιέρο κ γενικά στην ομάδα
περισσότερα δεν μπορώ να πω, ούτε καν τα γκολ να δω δεν πρόλαβα
πολλά λεφτά οι μπουκ χτες
Έχω τρελαθεί λέμε. Εντάξει, δεν νικήσαμε και το μεγαθήριο, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και με την κατάσταση του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα, ήταν ηδονή. Και το ότι το καρφώσαμε στο 90φεύγα, το κάνει ακόμα πιο ωραίο :D
Ωραίο ματσάκι, ακόμα δεν έχω κατασταλλάξει για το τι γνώμη έχω για την ομάδα που κατέβασε ο Ζίκο αλλά το κρατούμενο είναι ότι έβλεπα μέχρι και το τελευταίο λεπτό να παλεύουμε για το γκολ της νίκης.
Εννοείται πως μιλάμε για πολύ ηδονικό γκολ, ειδικά αφού τα τσουτσέκια σέρνονταν από το 70'. Ο Στολτίδης είναι λατρεία.
δλδ τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, τι διαφορετικό;
μια χαρά ομάδα κατέβασε, εγώ γενικά εκνευρίζομαι όταν δεν κάνουν αλλαγές (σύνδρομο φμ) αλλά σκεφτόμασταν ψες "και ποιον να βάλει;" και βγάλαμε το σκασμό. μεγάλη εμφάνιση Μαρέσκα, θα μπορούσαμε να είχαμε φάει πολύ εύκολα δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει νωρίτερα το δεύτερο γκολ, σημαντικότατη νίκη, πολύτιμοι τρεις βαθμοί, όλο κλισέ και χιλιοειπωμένα πράγματα είμαι σήμερα και τίποτε καινούριο.
να και κάτι καινούριο: η διαφορά εγώ λέω πως ήταν στην εμπειρία των δυο ομάδων. τα ματς στο ΤσΛ, τα σημαντικά ματς καριέρας γενικά του Νικοπολίδη ή του Στολτίδη ή του Μέλλμπεργκ ή του Μαρέσκα δεν τα έχει η Σταντάρ ή η Αλκμάαρ ολάκερες. βάζουμε μέσα στην εξίσωση και την έδρα, ε αντίο, 6 βαθμοί σε δυο ματς που, χεχ, δεν ήμασταν συντριπτικά καλύτεροι. Κλαίγαμε με τον Σόλιντ στις Μαδρίτες και στις Λυόνς, γελάμε με το Ζίκο στα Φάληρα.
τζακδερίπερ, το πανώ το βάλαμε σε αγώνα CL γιατί παίζουμε στο CL, απορώ πως δε σου πέρασε απ'το μυαλό. και είναι "πανώ" και όχι "πανό" γιατί είναι "panneau" και όχι "panot", αυτό μου το είχε εξηγήσει ένας γλωσσολόγος σε μια σκοπιά ξημερώματα, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα, ήταν φίνα.
γελάει όμως και ο κοσμάκης με το Ράφα, η καρδούλα μου αυτές τις μέρες σπαράζει για το Ρέινα, τον λυπάμαι τον κακομοίρη αφού όταν η λατρεία Κάρραχερ δε βλέπεται και οι υπόλοιποι στόπερ της ομάδας είναι ο Σωτηράκης και δυο-τρεις ακόμη Σωτηράκηδες, απλά πιο διαφημισμένοι και με τατούζ, ό,τι και να κάνεις σαν τέρμα δεν πρόκειται να είναι αρκετό. και δεν είχε και μπαλόνια τώρα να κρυφτούμε. και έχει και Γιουνάιτεντ μεθαύριο.