Θλιβερός.
Printable View
Θλιβερός.
γτπ
Κανονικά έπρεπε να του απαντήσουν ότι ανταλλάζουν τις πληροφορίες με την ταυτότητα του πρασινοφρουρού της αχαΐας
Δεν ξέρω ρε συ KoiliaSamprela,μπορεί να κάνω λάθος,αλλά ο τιγράκος δεν εγκατέλειψε το πλοίο στην πρώτη στραβή;
Και μάλιστα,όταν παιζόταν η ίδια η ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ΑΕΚ,αυτός δεν λάκισε και έπαιζε με τις λέξεις,προσπαθώντας να πετάξει το μπαλάκι σε τρίτους επενδυτές,αλλά παραλληλα να προσπαθεί να κάνει να δουλέψει όλη αυτή η μανούρα γύρω από το όνομά του υπέρ του;
Διόρθωσε αν κάνω λάθος ε.
redeemer δεν διαβαζεις πολύ προσεκτικά τα ποστ ε? :-o
εναντίον του τίγρη έγραψε ο κοιλιάς
Οχι,κατάλαβα μια χαρά τι λες.Απλά αυτα που σου λέω ότι έκανε ο Μελισσανίδης δεν τα έχουν κάνει (μεχρι τώρα τουλάχιστον) οι Πατεροβγενόπουλοι,οπότε πέρα από τα μεγέθη υπάρχουν και αλλές διαφορές,that's all.
Elaborate please.
ως τώρα ΚΟΥΛΟΥΡΙ η ομάδα... κρίμα.
Ανάμεσα στις διάφορες μαλακίες που έχω διαβάσει στα αθλητικά sites και forum,όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους σέρνεται η ομάδα,ξεχώρισα αυτό:"Η ομάδα δεν πάει καλά επειδή ήρθανε τα φιλαράκια του Σισέ."
Τελικά Ντουμίτρου Μίτου και Ρούντολφ Σκάτσελ μας αξίζουν.-
Δεν πάτε καλά επειδή πήγατε και πήρατε γυμναστή της ΑΕΚ :P
Εντυπωσιακό!Quote:
Ανάμεσα στις διάφορες μαλακίες που έχω διαβάσει στα αθλητικά sites και forum,όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους σέρνεται η ομάδα,ξεχώρισα αυτό:"Η ομάδα δεν πάει καλά επειδή ήρθανε τα φιλαράκια του Σισέ."
Τελικά Ντουμίτρου Μίτου και Ρούντολφ Σκάτσελ μας αξίζουν.-
Αν και το πιο εντυπωσιακό για μένα είναι πώς κάτι τυπάκια τύπου Κατσουράνη δεν κοκκινίζουν από ντροπή βλέποντας τον τεράστιο ΑΘΛΗΤΗ Σισέ να τα δίνει όλα για αυτή την ομάδα; Και δε μιλάω για τα γκολ αλλά για το πάθος του μέσα στο γήπεδο, το πείσμα του να ξεπεράσει τον τραυματισμό σε λιγότερο από το μισό αναμενόμενο χρόνο, την καύλα του να μοιραστεί τη χαρά και την περηφάνεια του για την περσινή επιτυχία χτυπώντας τατουάζ, το σεβασμό για τον αντίπαλο και την προστασία της ομάδας μέσω των δηλώσεων.
Με ποιο σκεπτικό ο γαμημένος πατρινός παει 2 μέρες μετα την πεντάρα και γκεστάρει στο ΡΟΔΑ, ΤΣΑΝΤΑ & ΚΟΠΑΝΑ; Δεν ντρέπεται; Δεν ξέρει ότι η ουέφα δίνει φόρα-παρτίδα όλα τα στατιστικά;
Το θέμα είναι ότι πέρσι έγινε η χάρη σε δημοσιογράφους, προπονηταράδες αλλά κυρίως στα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα για να ψωλάρουν 6 μήνες και να αναφέρονται -δημόσια- στον προπονητή τους με το μικρό του όνομα. Φοβάμαι ότι με ενδεχόμενη απόλυση Νιόπλια βάζουμε φρέσκο νερό στο μύλο τους, από την άλλη κι αυτός μόνος του καταστρέφει τα πάντα με τα αποτελέσματα που φέρνει.
ΥΓ1. Δηλαδή η Καβάλα ποιον γυμναστή έχει;
ΥΓ2. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΕΝΧΕΛΑΑΡ!
ο ενχελααρ τι έκανε πέρσυ? αμυντικός χάφ/πλάτανος τύπου τζιώλη, με μέτρια παρουσία.
επίσης, ο μόνος λόγος που έμεινε ο τεν τεν μέχρι το δεκέμβρη, ήταν τα 8 γκολ του κατσουράνη. άλλο αν ο τελευταίος την έχει δει μπλαζέ τελευταία και θέλει λίγο καρότο κ λίγο μαστίγιο.
μην τα ισοπεδώνουμε όλα ούτε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. ο περσινός προπονητής κρίθηκε ύστερα από 18 μήνες. ας κριθεί και η φετινή ομάδα εν καιρώ. σύμφωνοι ότι κ εγώ είμαι απογοητευμένος από το νιόπλια, την ώρα που όταν είχε δουλεμένη την ομάδα πέρσυ έδειξε να περνάει μια φιλοσοφία που της ταιριάζει (ποδόσφαιρο κυριαρχίας και πρέσινγκ).
Ναι αμέ, αλλά ο ΠΑΟ πέρσι έκανε καθαρό ξεκίνημα παρόλο που δεν είχε τον Σισέ στη φόρμα που είναι τώρα και με τον Κατσουράνη να είναι ο πιο χρήσιμος παίκτης. Παρόλαφτά ο Ολλανδός κρίθηκε ακατάλληλος γιατί "έχασε τα αποδυτήρια" και γιατί "δεν παίζαμε μπάλα" έχοντας μια ομάδα με πολύ περισσότερα νέα γρανάζια από τώρα, λιγότερο χρόνο για προετοιμασία και φυσικά παίρνοντας αποτελέσματα. Τελικά στο τέλος της χρονιάς αποδείχθηκε ότι βαθμολογικά ο "ακατάλληλος" Ολλανδός μας έδωσε το πρωτάθλημα και τα αποδυτήρια ενοχλήθηκαν γιατί έπρεπε να δουλέψουν και να αλλάξουν νοοτροπία. Τον στείλανε και φέρανε τον "γνώστη" Νιόπλια που μαθαίνει στην πλάτη του ΠΑΟ. Μακάρι να μην το πληρώσουμε και να προλάβει να μάθει όσα πρέπει και να μείνει στον ΠΑΟ 10 χρόνια. Αλλά η κρίση των 2 προπονητών πάντα θα είναι με 2 μέτρα και σταθμά - όσο μένει ο Νίκος (!) τόσο βλέπω ότι τα καλά της περσινής ομάδας (κατοχή μπάλας κλπ) τα έμαθαν πριν από αυτόν.
Επί Χενκ διαβάζαμε καθημερινά στις εφημερίδες τα κατορθώματα των υπεργαλαξιακών παικτών που έδιωξε από την Πανάθα. Για πείτε μου ποιος γύρισε από αυτούς. Αντίθετα ήρθε ένας αναπληρωματικός του Ηρακλή που δε μπορεί να παίξει βασικός ούτε με την Καβάλα. Ο Λέτο έκανε "ατομιστίες" (χεχ) πάντα, αλλά το πιο πειθαρχημένο του παιχνίδι το είχε με Τεν Κάτε κλπ. Αλλά δεν παίζαμε μπάλα, όπως επί πεσειρο.
Θεωρώ ότι οποιαδήποτε σύγκριση Χενκ με Νιόπλια είναι ατυχέστατη και ανούσια.Την περσινή χρονιά ο ένας δούλεψε σαν προπονητής ενώ ο άλλος σαν διαχειριστής.Η ομάδα ήταν σωστά δουλεμένη και στρωμένη για να χτυπήσει πρωτάθλημα από τον Χενκ.Επίσης είδαμε μετά από χρόνια να γυρνάει αποτελέσματα και οι παίχτες να αποδίδουν το 110% της αξίας τους.Είναι τουλάχιστον χαζό να μην αναγνωρίζεις την σφραγίδα του Ολλανδού.Από εκεί και πέρα,ίσως το ότι ήταν απότομος,ίσως η υπερβολική αυστηρότητα που έδειχνε,ίσως το ότι γάμησε την ψυχολογία ορισμένων,όλα αυτά λειτουργήσανε εις βάρος του.Από τον Σπυρόπουλο να λέει "Εμένα μάγκα μου θα με σέβεσαι"-σε άνθρωπο 55 χρόνων-μετά από τη μαλακία που έκανε με Ατλέτικο έως τον Κατσουράνη να δηλώνει "Ο προπονητήshhhhh μαshhh έχ αφήshhhh κουshhhούρια".Έκανε μπαμ ότι η κατάσταση ήταν χαοτική.Το πρωτάθλημα θα έκανε φτερά.Μόνη λύση ήταν η απόλυση του και η έλευση ενός ανθρώπου που πονάει την ομάδα,που θα έκανε τα χατίρια στους πειρατές του γλυκού νερού,που θα έστηνε την ομάδα ως έχει για να μη ρισκάρει το παραμικρό.
Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.Ο Νιόπλιας είναι από την αρχή.Το στήσιμο της ομάδας το αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου μόνος του.Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει δείξει το παραμικρό.Τα έγραψα και στο άλλο τόπικ.Αυτό που εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξαναζήσω είναι η επανάληψη της χρονιάς '97 με Ρότσα.
Για τον Κατσουράνη που λέτε,στον πρώτο γύρο με δικά του γκολ μας έδωσε τρίποντα.Αυτός ήταν και ο ρόλος του άλλωστε,για αυτό πληρώνεται,για να παίζει σωστά την θέση του box-to-box.Όμως κάθε γκολ που έβαλε το πήρε πίσω και με το παραπάνω με την προκλητική αδιαφορία του,που όπως έγραψα και αλλού σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει χρόνο.Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό ήταν δουλειά Χενκ και δεν με αφορά,αλλά στην παρούσα φάση αυτός ο παπάρας είναι ότι πιο άοσμο και άχρωμο έχει να επιδείξει το ρόστερ.Όσο το γρηγορότερο το καταλάβουν εκεί στην Παιανία τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Το ξαναλέω,αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας ποδοσφαιρικός Ζοτς.Να βουλώσουν τα αυτιά τους στις μαλακίες που ακούγονται από τους διάφορους υπεραναλυτές Γκατζετάκηδες και ας φροντίσουν να βρεθεί το συντομότερο δυνατό.
Για τον ΤΙΤΑΝΑ King Djib θα κάνω quote το παρακάτω.
Μισή τρίχα από τα αρχίδια του να είχανε..
σωστός σε γενικές γραμμές, αλλά κ η "αγιοποίηση" μετά θάνατον του τεν τεν είναι υπερβολική. σε 18 μήνες μπορεί να βρει κανείς μετρημένα στα δάχτυλα ματς όπου η ομάδα απέδωσε, ενώ αμέσως μόλις έφυγε είδαμε ένα βάζελο να παίζει μπάλλα ανεξαρτήτως αποτελέσματος - ναι, βασισμένο πάνω στη δική του δουλειά. τι σημαίνει αυτό? μήπως ότι ήταν μαλακοπίτουρας? δουλειά του προπονητή δεν είναι μόνο να στήνει την ομάδα ή να τη γυμνάζει - όπως κ το αφεντικό σε μία δουλειά, πρέπει να σου φέρεται σωστά πάνω από όλα. το μουρίνιο - που είναι δύσκολος χαρακτήρας - δεν τον είδα ποτέ να μαλώνει με παίκτη και να τον "τελειώνει". και είχε/έχει να διαχειριστεί 10 φορές πιο εγωιστές και ακριβοπληρωμένους παίκτες από το σπυρόπουλο που συνήθως δε βγάζει άχνα.
και αυτό με το ρότσα είναι λίγο μαλακία από τη στιγμή που πήρε πρωτάθλημα 2 χρονιές σερί και τη 2η φορά έφτασε στους 4 του πρωταθλητριών. εκτός αν ο όσιμ έκανε μαγικά και η ομάδα τράβηξε για 2,5 χρόνια αφού έφυγε - ο οποίος όσιμ παρεπιπτώντως δε στηρίχτηκε κ λίγο εδώ που τα λέμε: 2,5 χρόνια στην ομάδα και κατάφερε να την κάνει να παίζει μπαλλάρα στα μικρά ματς και να χάνει όλα τα ντέρμπυ.
α, και επίσης είναι λίγο κωλοτούμπα να λέτε ότι το ματς με τη σταντάρ και την καβάλα τα έχασε ο νιόπλιας, αλλά το πρωτάθλημα το πήραμε με τη δουλειά του κλαριτζή. ;)
και στην τελική, για τους "παικταράδες" που έδιωξε ο ολλανδός και τώρα πατώνουν (άσχετο αν ο ιβ πήγε πολύ καλά στον 1ο γύρο της μπουντεσλίγκα και ο μάτος φέτος πετάει, ο οποίος έκανε προετοιμασία μετά από 2 χρόνια), ο μέγας διδάσκαλος σε ποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα κατέληξε? umm salal what?
2ο ποστ γιατί το άργησα και postcount+++
Sorry αλλά αυτό (μαζί και με το άλλο που είπες πως ο ΠΑΟ πρεπει να παιζει μονοτερμα καβαλες κτλ) είναι λίγο μπούρδα ε.Quote:
Το ξαναλέω,αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας ποδοσφαιρικός Ζοτς.Να βουλώσουν τα αυτιά τους στις μαλακίες που ακούγονται από τους διάφορους υπεραναλυτές Γκατζετάκηδες και ας φροντίσουν να βρεθεί το συντομότερο δυνατό.
O Ζοτς πριν έρθει στον ΠΑΟ ήταν ήδη μέσα στους τοπ της Ευρώπης, με ευρωπαϊκους τίτλους και όλα. Το αντίστοιχο άτομο στο ποδόσφαιρο, είτε λέγεται Μουρίνιο, είτε λέγεται Αντσελότι, Φαν Χααλ, Σβεν Γκοραν Ερικσσον ( -->σορρυ<-- δεν κρατήθηκα) κτλ. κοστίζει το 10πλάσιο από τον Ζοτς γιατί το ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς κοστίζει 10 φορές πάνω από το Μπάσκετ. Δεδομένου ότι αυτή η αναλογία δεν υφίσταται και στο μέγεθος τσέπης των παραγόντων των 2 αθλημάτων, καταλαβαίνεις πως είναι μη ρεαλιστικό. Αν σκεφτείς και την καταντια του ελληνικού πρωταθληματος σαν εικονα κτλ τότε καταντάει ουτοπικό.
Το καλύτερο που έχει γίνει και θα μπορούσε να γίνει είναι κάποια περίπτωση σε στυλ Εκτορ Ραουλ Κουπερ, που είναι αμφιλεγόμενο τι αποτελέσματα θα φέρει και ακόμα πιο αμφιλεγόμενο όσον αφορά τον "Ζοτς της μπάλας".
Μάλλον κατάλαβες λάθος αυτό που ήθελα να πω ή δεν διαβάζεις όλα μου τα ποστ.
Όταν λέω να έρθει ο ποδοσφαιρικός Ζοτς δεν εννοώ τον Ερνστ Χάπελ του Αλέφα,αλλά να παραδειγματιστεί ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ από την τότε κίνηση του μπασκετικού.Να ξεκολλήσουμε δηλαδή από τα στερεότυπα που επιβάλλουν την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και νοοτροπίας και να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει κουμάντο αυτός σε όλους τους τομείς.Ταυτόχρονα να τον προστατεύει η ίδια η ομάδα και να "βουλώνει" τα αυτιά της στα εμπαθή σχόλια και στις κακεντρεχείς κριτικές του κάθε παντογνώστη.Αυτή η κίνηση βέβαια θα γίνει με ρίσκο αλλά εν τέλη ίσως να αξίζει τον κόπο.Καλοί προπονητές υπάρχουν παντού.Εκτός και αν θέλεις να παραμείνεις στην γενικότερη ελληνική μετριότητα,πράγμα το οποίο μπορεί να στο εγγυηθεί ο κάθε Νικόλας Νιόπλιας.
Εξάλλου ο Ζοτς ήρθε τότε για να αντικαταστήσει τον Σούμποτιτς,ο οποίος στις εγχώριες διοργανώσεις τα πήγε περίφημα.Ο σκοπός ήταν η εκτόξευση και η γιγάντωση του σωματίου.Μέσω αυτού και το όνομα του Ζοτς εκτοξεύθηκε παράλληλα με την ομάδα.Και οι προπονητές που ανέφερες δεν θεωρήθηκαν από την αρχή της καριέρας τους μεγάλοι,αλλά χτίσανε το όνομα τους μαζί με τις εκάστοτε ομάδες τους.Το θέμα είναι ότι όλοι τους στηρίχθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους δείξανε έργο.
Mια χαρα διαβάζω τα ποστ, θενξ :!:
Ναι ρε συ, αλλά να μια τέτοια απόπειρα ήταν και ο Τεν Κατε ε. Επίσης κατα την γνώμη μου η 2η παραγραφος σου είναι άκυρη από την άποψη πως ο Ζοτς είχε ήδη και ευρωπαϊκα πριν έρθει στον παο αλλά μετά λες για το πως κάποιοι γιγαντώθηκαν και θα ήθελες κι εσύ να συμβεί το ίδιο με καποιον προπονητη και στον παο. Αφ'ενός όπως βλέπεις είναι ανόμοια, αφ'ετερου το να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Για ευνόητους λόγους.
Επίσης το να ζητάς να μην ξέρει την ελληνική πραγματικότητα αλλά να έχει και τη στήριξη του κόσμου είναι και αυτό...κάπως. Δες εδώ, τόσα θρεντ για να σφάζεστε οι πρασινοι με τους κόκκινους, τασος-γκολφω-λετσοβο. Τον Μουρινιο να φέρετε, στο 2ο χαμενο ντερμπι έχει φύγει με αναμνηστικό δώρο εξώφυλλο-μαιμου Πρασινης. Ακόμα και με τον Τεν Κατε που τον προστάτεψε η διοίκηση όπως λες, είδες κι εσύ τι έγινε όταν επιτέλους έφυγε.
Ζητάς να σου βγει λίρα εκατό, πολλοί το ζητουν. Από τον Μαρινακη που έδωσε λευκη επιταγη σε βαλβερδες, μεχρι τουρκικες ομάδες των τελευταίων ετών που έχουν φέρει τα κέρατα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν το πετυχαίνουν. Ο Ζοτς όταν σας ήρθε ήταν ήδη λιρα εκατό* και με τα λεφτά που δίνεις για έναν από τους κορυφαίους προπονητές στο μπάσκετ, στη μπάλα παίρνεις έναν βαλβερδε.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως, γενικά, δεν το βλέπω ρεαλιστικό και στη τελική μόνο θα απογοητεύεσαι.
*: http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljko_Obradovi%C4%87
Είχε ήδη 3 ευρωλίγκες με διαφορετικές ομάδες, 2 σαπορτα, χρυσο παγκοσμιο, ασημενιο ολυμπιακο. Ε σορρυ αλλα δεν περιμενε τον ΠΑΟ για να εκτοξευτει. Ετοιμος για τιτλο ήρθε.
Δίκιο έχεις,δεν αντιλέγω.Μπορεί να ακούγομαι και ρομαντικός,δεν ξέρω.Εσύ,άμα ήσουν Παναθηναικός,τι θα πρότεινες;
Όσον αφορά τον Ζοτς,φυσικά και ήρθε ως λίρα εκατό,αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος επιβεβαίωσε με το καλημέρα τη φήμη που τον ακολουθούσε.Δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια,αλλά πέρασε όλη του τη φιλοσοφία στην ομάδα.Ο άνθρωπος είναι χαμαιλέοντας,προσαρμόζεται σε όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν,ξέρει να "στρώνει" παίχτες,ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.Αυτό που λέω,ότι εκτοξεύθηκε μαζί με την ομάδα,έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Status του άλλαξε από "ένας από τους καλύτερους προπονητές" σε "Ο καλύτερος προπονητής".Σε αυτό φυσικά βοήθησε και η ομάδα,οι παίχτες που είχε και η νοοτροπία τους,τα κτήνη Μπατίστ και Πέκοβιτς που καθόταν σούζα μπροστά του και πάνω απ΄όλα οι τίτλοι που κατέκτησε.Μέσω του Παναθηναικού απέδειξε ότι είναι μπασκετικό φαινόμενο.
Ο παπαρας που μουτζώνει, να βγει να πει σε τι διαφωνεί :!:
Βασικά αυτό ακριβώς είναι και το νόημα όσων λέω. Παραείστε ρομαντικοί ρε παιδί μου και απλα απογοητεύεστε.
Το ιδανικό πρακτικά είναι ότι έγινε με τον Τεν Κάτε μόνο σε πιο ακριβή έκδοση και με παραπανω ελευθερίες. Προπονητής αξίας πάνω από 2μύρρια, ήδη καταξιωμένος. Ακα η μεγαλύτερη σου μεταγραφή για το καλοκαίρι μπορεί να είναι και αυτός. Επίσης λεφτά για ότι παίκτες θέλει. Ρεαλιστικά όμως για να πετύχει πρέπει να αλλάξουν και λίγο μυαλά οι φιλαθλοι, μιας και το 1ο χρόνο δε θα ξέρει από ελλαντα και μπορεί να πάρει τα αρχίδια του. Α ναι, και σταθερότητα από πάνω του, ούτε δημητράκης, ούτε μαλακίες με προεδρους, ουτε Αντωνιου και αρχιδιες.
Τώρα για επιλογή που να πληρεί όλα όσα θες και ελληνική και όλα...δεν νομίζω πως είναι εφικτό.
sorry παίδες, καλά όλα αυτά, αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, πουθενά στον κόσμο και σε κανέναν επαγγελματικό χώρο. οι φεργκιουσονς και οι βενγκερ είναι ελάχιστοι.
ακόμη και ομάδες επιπέδου τσέλσι και ρεάλ, αλλάζουν προπονητή όταν βλέπουν ότι δεν "τραβάει".
Ρέηβεν, θα ήθελα να προτείνεις 1-2 ονόματα στα οποία θα πίστευες και θα έκανες υπομονή. Κι ελπίζω να είσαι εσύ που μουντζώνει τον κρασερ.
δεν ειμαι εγω παντως ε :P
Χαχ αυτό με την ομάδα του Ολλανδού είναι η τεραστιότερη μπούρδα, του δώσανε τρελά λεφτά και πήγε για το εφάπαξ. Καλά έκανε. Τώρα αν το ότι ο Ίβανσιτς ήταν πρώτο βιολί (για έναν γύρο) σε ομάδα υποβιβασμού του πρωταθλήματος που είχε πρώτο σκόρερ τον Γκέκα κάποτε, σημαίνει ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε βασικό (γιατί πάγκο δεν ψηνόταν ο ίδιος), μάλλον χάνουμε το μέγεθος της ομάδας μας ε. Όπως το χάνουμε όταν έχουμε για λύση τον Δημούτσο και τον Ιωαννίδη.
Όσο για το ποιος πήρε το πρωτάθλημα, δεν κάνω καν τη (σωστή) παραδοχή ότι είχε έτοιμη ομάδα στον Νιόπλια, απλά μιλάω με αριθμούς: Μέτρα πόσες γκέλες είχε ο ΠΑΟ στον πρώτο γύρο. Αυτοί οι βαθμοί σε συνδυασμό με την καθίζιση του γαυρου έδωσαν το πρωτάθλημα, γιατί στον δεύτερο γύρο χάσαμε πολύ περισσότερους βαθμούς.
δεν έχει πολύ σημασία αλλά η μάιντζ τερμάτισε 9η πέρσυ κ φέτος είναι 1η μετά από 4 αγωνιστικές, οπότε απέχει πολύ από τον υποβιβασμό.
προσωπικά κρίνω με αυτό που βλέπω στο γήπεδο κ όχι αυστηρά με τα αποτελέσματα και πέρσυ από τη στιγμή που έφυγε ο τεν τεν μου άρεσε το θέαμα στα περισσότερα ματς. τώρα περί "εφάπαξ" τα ακούω βερεσέ (αυτός δεν ήταν που ξεφώνιζε ότι μετά την περσινή σεζόν θα τα παρατούσε? άλλο ένα άκυρο ξέσπασμα). αν τον ζητούσε καμιά μεγάλη, μεγαλομεσαία ομάδα σε καλό πρωτάθλημα θα πήγαινε με τούμπες.
edit: απορία. πότε έπαιξε ο γκέκας στη μαιντζ?
Βρε καλό μου αγόρι Ρέηβεν, ξεπέρασε τον Τεν Κάτε. Έφυγε, πάει, τον διώξαμε, καπούτ. Δε νομίζω ότι κατέστρεψε το σύλλογο, ούτε παρέδωσε καμμένη γη στον επόμενο. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα; Κρατάμε κάποιον που είναι ανεπαρκής έτσι κι αλλιώς ή πάμε για άλλα και έχουν νέο άλλοθι τα καμάρια μας; ("δεν έγινε σωστή προετοιμασία" κλπ)
Έχεις περάσει στο έτσι ότι πριν από λιγότερο από μήνα τόνισες το Νιόπλια (ανάμεσα σε Ζιλμπέρτους και Σισέδες) ως το καλό της ομάδας και τώρα έχεις αλλάξει γνώμη. Με 2-3 στραβά αποτελέσματα; Έτσι θα στήριζες και το Χίντινγκ αν δεν ξεκινούσε καλά; πες και ένα εφικτό για να γίνει συζήτηση.
ΥΓ. Πάλι οι ξένοι τα φταίνε; ο εσωτερισμός κανονισμός δεν προβλέπει ανιωθιές μετά από 5άρες;
τον τεν κάτε δεν τον ανέφερα εγώ... ξεκολλήστε. οι "νοσταλγοί" μετά τις πρώτες στραβές άρχισαν να τον αναπολούν.
προσωπικά, είπα ότι ως τώρα περίμενα περισσότερα από τον νιόπλια, όχι να φύγει. 3 επίσημα ματς είδαμε + 1 με τη μπάρτσα. άλλους τους αντέξαμε 1,5 και 2 χρόνια. αν θυμάμαι καλά πριν λίγες σελίδες είπα κατά λέξη ότι και ο τωρινός προπονητής πρέπει να κριθεί "εν καιρώ" και διευκρινίζω τώρα: σε ορίζοντα χρόνου αντίστοιχο με τον προηγούμενο. οπότε pls μη διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω κ μη δημιουργείς εντυπώσεις με μόνο πάτημα την αντιπάθειά μου προς τον άνθρωπο τεν κάτε (όχι το βοηθό προπονητή τεν κάτε ε? ούτε είπα πουθενά για "καμμένη γη", ίσα ίσα κάθε φορά τονίζω το πόσο καλά προπονημένη ήταν η ομάδα για να αποφύγω ακριβώς τέτοιες καταστάσεις).
ο χίντινγκ είναι ένα υποθετικό όνομα που θα με ικανοποιούσε να δω στον ΠΑΟ, μιας και αναφέρθηκε ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί ο αντίστοιχος ομπράντοβιτς και αφού με ρώτησες. γενικά, τα χαρακτηριστικά που θέλω σε ένα προπονητή είναι να μπορεί να ελίσσεται σε σχήματα ανάλογα με την ομάδα που προπονεί και το υλικό που έχει και να μην έχει κολλήματα.
ΥΓ. ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι τσάμπα γράφω... :?
ποιος τον ανέφερε τον τεν κατε; ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πριν και δες ότι τον ανέφερες εσύ μόνο και μόνο επειδή έκανα αστειάκι για την κυρία Ενχελααρ.Και έλεος πια με αυτό το βοηθός. Βοηθός ήταν 3 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και ένα στην Τσέλσι (ουσιαστικά 1ος προπονητής ήταν εκεί εκτός αν πιστεύεις ότι η αντεπίθεση της Τσέλσι εκείνη τη χρονιά ήταν λόγω Γκραντ:touched:). Δούλεψε ως 1ος προπονητής για πάνω από 15 χρόνια.
Εσύ τον Τεν κάτε τον έκρινες πριν τελειώσουν τα πλέη οφφ της πρώτης χρονιάς. Αν παίρνεις το πότε απολύθηκε, τότε να το κάνουμε αυτό και με το Νίκο. Αλλά δε σου πάει και τίποτα ρε γμτ. Είχες να λες για τον κολλημένο με τον ένα επιθετικό, σου το χάλασε κι αυτό το επιχείρημα ο Νιόπλιας.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον μεγάλο προπονητή χωρίς κολλήματα. Ειδικά το Ομπράντοβιτς και το "να μην έχει κόλλημα" στην ίδια πρόταση είναι παράδοξο. Και για τον Χίντινγκ θα ακούγαμε "σιγά μωρέ τι έκανε; επειδή έπαιξαν έδρα στο μουντιαλ έφτασε εκεί η Κορέα" κλπ. Σκέψου ένα μικρότερο και πιο προσιτό όνομα που θα ήταν αποδεκτό από όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα.
ΥΓ. Τσάμπα καίει η λάμπα, την έσβησε ο μεξικανός και φώναξε "καράμπα!"
Μόλις διάβασα την κουβέντα σας. Γενικά νομίζω οτι το στοίχημα Νόπλια ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να πετύχει την δεδομένη στιγμή. Μιά πιθανή αποπομπή του, θα δώσει πατήματα στους μαλάκες της βαρδινονοσταλγίας να πουν και να κάνουν πολλά σχετικά με την τωρινή διοικήση που θυμίζω οτι ακόμη δεν είναι θεμελιωμένη. Το βαθμό της σημασίας (για πολλούς λόγους) της παρουσίας του Νόπλια στον ΠΑΟ, νομίζω οτι μετά τις χθεσινές φωνές άρχισε να τον συνειδητοποιεί κι εκείνος. Απο κει και πέρα εννοείται οτι όταν κάνεις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας (μιλάω προφανώς για την τωρινή διοικηση) πρέπει να έχεις και ανάλογου βεληνεκούς μάστορα στον πάγκο. Δεν γίνεται να ξεκινάς να φτιάξεις ένα pc και να έχεις καρφώσει υπερακριβά υποσυστήματα και να περιμένεις να τα σηκώσει ένας επεξεργαστάκος της σειράς όσο καλά κι αν είναι τα υλικά κατασκευής του ( <---άκυρο παράδειγμα αυτό μου ήρθε όμως :P ) .Μακροπρόθεσμα λοιπόν ο Νόπλιας δεν κάνει για τον πάγκο αυτής της ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή όμως ΠΡΕΠΕΙ να μείνει. Τέλος οι πειρατές της καραιβικής αν θέλουν να κρατήσουν κάτι απο την πάλαι ποτέ "αίγλη" τους, και να διασφαλίσουν την υστεροφημία τους, ας σκεφτούν το πόσο χρονών είναι, και πως θέλουν να τους θυμάται ο κόσμος, και όχι να κάνουν σαν παιδάκια της τρίτης Λυκείου. Ο ΠΑΟ δεν είναι ούτε καλτ ταινία, ούτε πισίνα, ούτε νοσοκομείο.
- ομολογείς δηλαδή ότι εσύ ξανάβαλες τον τεν τεν στη συζήτηση με την αναφορά σε μια επιλογή 100% δική του (επίσης, για να σοβαρευτούμε, τον ανέφερε κάποιος άλλος νωρίτερα, στο τοπικ του πρωταθλήματος).
- το νιόπλια πίστεψέ με, θα τον κρίνω πολύ πριν τα φετινά πλέι οφ
- με την πρόσληψη νιόπλια το δεκέμβριο πέρσυ είχα ήδη πει κατά λέξη "μακάρι να γίνει ο νιόπλιας ο αντίστοιχος σούμποτιτς, ώστε να έρθει ένα μεγάλο όνομα να αναλάβει χωρίς την πίεση ότι η ομάδα πρέπει να πάρει τον τίτλο"
- με τον ένα επιθετικό έχω ακόμη το κόλλημα. αυτό που άλλαξε ο νιόπλιας είναι ότι οι ακραίοι χαφ/εξτρεμ, πατάνε περιοχή, πράγμα που δεν γίνονταν επί τεν τεν. οπότε η ομάδα όταν επιτίθεται έχει τουλάχιστο 2 μες στην περιοχή. ο τεν κάτε τους έπρηζε να μένουν στη γραμμή και ανέβαζε τον κατσουράνη σαν 2ο, αλλά όχι πάντα, με αποτέλεσμα ο σισέ να είναι απελπιστικά μόνος.
- εννοείται ότι ΚΑΝΕΙΣ, ούτε ο χίντινγκ, είναι υπεράνω κριτικής. αν κάνει μαλακία θα επισημανθεί.
- μικρότερο όνομα που θα μπορούσε να "απορροφήσει κραδασμούς" σόρι αλλά δε μου'ρχεται. θα'θελα να δω και τον ντούνγκα να αναλαμβάνει ευρωπαϊκό σύλλογο, γιατί σαν παίκτης στρόφαρε.
- αρχίζω να πιστεύω ότι είστε συγγενείς του τεν κάτε. "βοηθό" τον είπα, γιατί ως βοηθός έκανε πιο σοβαρή καριέρα. ως 1ος έχει πάρει ένα κυπελλάκι με ΜΤΚ και 2ο-3ος με άγιαξ και αποκλεισμούς σε 1ους γύρους ευρωπαϊκών κυπέλλων. αλλά, ξέχασα... με τσέλσι αυτός έκανε κουμάντο. ας πάρουμε τηλέφωνο τον ντρογκμπά μήπως τον θυμάται :roll:
τέλος , να πω ότι είμαι με τάιλερ ως προς το "στοίχημα νιόπλια", αλλά αν η ομάδα δεν "ξεκολλήσει" πρέπει αναγκαστικά να γίνει κίνηση.
για το φετινό μάτος τι έχεις να πεις?
αυτά τα λίγα ως τελευταία τοποθέτηση, γιατί ούτως ή άλλως, ο,τι θέλετε θα διαβάσετε.
ομολογώ κύριε πρόεδρε!