Είπε το mail ε, nbaert2006[at]yahoo.gr
Printable View
Είπε το mail ε, nbaert2006[at]yahoo.gr
thnx
lol@shaq
entaksei,sakil
btw στη διαφημιση που μας πριζει το πουτσο με τις μπανανες και το nbalive ας πουν οτι κλεψαν τη φαση με τα update απο το nba2k :p
Τώρα που είπες για 2κ9, έχει μέσα κανα βιντεάκι με μελλοντικούς(2020) διαγωνισμούς καρφωμάτων?
Χτες πριν ξεκινήσει τη μετάδοση η ΕΤ1 έβλεπα αφιερώματα στο ίντερνετ και είχε παλιούς διαγωνισμούς, και αυτόν τον μελλοντικό ο οποίος ήταν από παιχνίδι.
Και έδειχνε και καλά τι μπορεί να δούμε σε μερικά χρόνια, άκου εδώ: είχε το Λεμπρόν να πηδάει απ το 3ποντο, το Χάουαρντ να κάνει 2πλο ανεμόμυλο, τον Κάρτερ να γυρνάει 720 μοίρες και το Νέητ Ρόμπινσον να καρφώνει και ενώ είναι κρεμασμένος ξαναπιάνει τη μπάλα και καρφώνει ανάποδα!
Οτιναναι.
μπα οχι καμια σχεση
οι διαγωνισμοι που εχει το 2k9 ειναι ρεαλιστικοι και λαμβανουν χωρα σε streetball γηπεδακια
Έψαξα Youtube και βρήκα μόνο αυτά που λες. Κρίμα, είχε πλάκα αυτό πάντως :P
Το περσινό ήταν πιο ωραίο ματς, ειδικά το τελευταίο 3λεπτο ήταν τραγικό.
Λεμπρόν ροφλ.
tapa tis xronias....den uparxei!! :pingpong:
http://www.youtube.com/watch?v=K0N5D728 ... re=related
k buzzer beater tis xronias...
http://www.youtube.com/watch?v=0afz7lz7KGM
sto prwto h tapa einai kanonikh, ti mlkies edwse o diaithths...
kai sto 2o mou fainetai einai entos xronou.
trela pramata. :)
kathari tapa einai...o allos an eide to video meta paizei na to kopsei :P
k o brown pou tou tin erikse to eide meta k sinideitopoiise ti ekane
k metrage to buzzer...
Πω πω ματσάρα το Μαιάμι-Γιούτα
pou todes...de toxoun valei na to katevasw akoma re gmt :(
Ε το ντεφορμάρισμα θα στοίχιζε κάποια στιγμή..
Αλλά οκ, το κάρφωσε ο Ίγκυ που είναι λατρεία. Δε μπορώ να βρω μαύρη φανέλα του γαμώ το σταυρό :evil:
ρε μλκ,ειδα bulls με πρασινη εμφανιση ή κατι εχουν τα ματια μου;
Ε τι, μόνο στο ER γιορτάζουμε τον St.Patrick? :razz:
Την έχουν φορέσει κι άλλες χρονιές, αλλά το χτεσινό ήταν λίγο άκυρο επειδή έπαιζαν με Celtics που και πράσινα έχουν και τριφύλια και τα πάντα όλα αισθάνομαι.
Α, και οι Raptors φόρεσαν πράσινη εμφάνιση προχτές.
Εδώ στο σικαγο βάφουνε το ποτάμι πράσινο, στις φανέλες των Bulls θα κολλήσουν;
http://genchemist.files.wordpress.co..._prominent.jpg
Έχετε δει καθόλου Νικ Καλάθη? Δεν πάει καλά ε..
Λογικά αυτό είναι το σωστό τόπικ, μιας κ δε θα αργήσει πολύ να πάει ΝΒΑ.
Τρελό ντεφορμάρισμα οι Λέηκερς. Μπορεί να έχουν 4-1 στα 5 τελευταία ματς, που είναι και εκτός έδρας, αλλά παίζουν χάλια.
Και βάλε επιτέλους τον Άνταμ Μόρισον στο 3, τι τον πήρες? Άκου εκεί Γουόλτον..
δε το βλεπω, αλλα στο ημιχρονο Νταλας - Φοινιξ το Νταλας εχει πετυχει 81 ποντους.
χαχαχ.
Και ο Κιντ 16 ασσίστ.
έπος.
Καλα, γενικα το Φοινιξ ειναι οσα πανε κι οσα ερθουν, ψαξτε 10 τυχαιους συνεχομενους αγωνες τους, θα εχουν μπει τουλαχιστον στους μισους παραπανω απο 240-250 ποντοι και απο τις δυο ομαδες. Θα εχουν πολυ ενδιαφερον τα πλει οφφ, καθως (λογικα) στην Ανατολη θα γινει ΣΦΑΓΗ μεταξυ Μποστον και Ορλαντο για μια θεση στον τελικο, οπου θα βρουν εκτος συγκλονιστικου απροοπτου το Κλιβελαντ. Ε οποιος περασει μετα λογικα θα παιξει με Λεικερς καθως φετος ειναι η πρωτη χρονια μετα απο πααααρα πολλα χρονια που η Δυση εχει συνολικα χειροτερες ομαδες απο την Ανατολη.
lol
Cavs 1οι στο σύνολο και μαθηματικά.
Ζμπούτσα μας. 2-0 τους έχουμε φέτος. Οι φορμαρισμένοι Λέηκερς δε μασάνε :D
Cavs-Pistons
Orlando-Sixers
Celtics- Bulls
Atlanta-Miami
Lakers-Utah
Nuggets-Hornets
Spurs-Dallas
Rockets-Blazers
Το Atlanta-Miami θα 'ναι τεράστιο ντέρμπυ λογικά. Α και απ'ότι διαβάζω ο Γκαρνέτ παίζει να χάσει όλα τα playoffs
fetos thanai kalutera apo perisi,,,an k me garnet traumatia einai ksenerwma,,
ΑΝ περάσετε τους BULLS βαζελάκια!
Το πήραν το διπλό οι Bulls :D
derrick rose paixtroni :)
Lakers άνετα.
Κατά τα άλλα:
http://blogs.phoenixnewtimes.com/valleyfever/Andre.jpg
Για πειτε λιγο δωστε ενημερωση στο λαο. Φετος θα δειξει τους τελικους οπως περυσι ολους η ΝΕΤ? Γιατι περυσι θυμαμαι κατι επικα ανοιξιατικα ξενυχτια και ποστ εδω περα με Μπλακι, Αμπρουτζι και λοιπους και το πρωι να μυριζουν τα λελουδα απο παντου και γουσταρω.
Επισης, η σειρα Bulls - Boston ειναι ηδη καταπληκτικη με ενα ματς στην παραταση και ενα ματς στα 2 δευτερολεπτα, το συναισθημα λεει Bulls φυσικα απο παλια, αλλα και οι αλλοι ειναι τρελη συμπαθεια λογω της τετραδας των παικταραδων Allen - Garnett - Pierce - Rondo. Επισης, ξερω οτι η ΝΕΤ δειχνει 2 ματς την εβδομαδα ΝΒΑ (η μηπως το sport plus, μπερδευτηκα, εχω δει μερικα σε ενα φιλο μου), παιζει κανα online καλο ομως streaming?
Αμπρουτζι δωσε και σωσε.
Προβλεψεις:
Cleveland
Orlando
Chicago
Atlanta
Los Angeles
Denver
Dallas
Houston
Πέρσι είχαμε και ένα φάντασυ λιγκ ε. Που είναι ο σάικομαβερικ να κάνει τα κονέ του?
Ο Ρόντο είναι γαμάτος πλέη μέηκερ, μόνο σουτ δεν έχει.
Κάβλωσα απίστευτα με τις τάπες στον Πιρς χτες :P
Φίξερ στα κλασικά σάητς αν ψάξεις θα βρεις λινκς. Όσο λιγοστεύουν οι ομάδες τόσο περισσότερα και καλύτερα λινκς θα υπάρχουν. Τώρα λογικά θα έχει λίγα πράγματα.
Πότε βγαίνει ο MVP? Είχα την εντύπωση οτι ανακοινώνεται πριν την έναρξη των πλέη οφς.
Δε σαρεσει ο Ροντο Κελντορεν? Χθες εκανε τριπλ νταμπλ ε. Επισης εχει βελτιωσει παρα πολυ το σουτ του απο μεση αποσταση, στις ασιστ και τα κλεψιματα ειναι παρα πολυ καλος και τελος παντων μπορει να μην ειναι Chris Paul αλλα παραυτα θεωρω οτι ειναι γαματος πλειμεικερ. Για το Νταλας απλα εχω ενα προαισθημα, δεν ξερω, μου τη σπαει βασικα το Σαν Αντονιο, αχρωμη ομαδα, προσωπικη αποψη ε.
Μου αρέσει χωρίς να μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια τελικά θα γίνει παιχταράς, με αυτούς που έχει δίπλα του είναι λογικό να έχει σταδιακά απίστευτη βελτίωση.
Το Σαν Αντόνιο σηκώνει μεγάλη συζήτηση, προσωπικά και εμένα μου τη σπάει αλλά εντάσσεται στην "love to hate" κατηγορία ομάδων. Την φορά μάλιστα που το πήρε πριν 2 χρόνια, στην ουσία -ειρωνικά, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για nba- έπαιζε το απόλυτο ευρωπαικό μπάσκετ. Επίσης κατά τη γνώμη έχει έναν εκ των 3 κορυφαίων coaches πια, μαζί με jacksson και sloan με τον κίνδυνο να ξεχνάω κάποιον