ναι ειχα βρει κι εγω κατι πεθαμενα λινκς
με ρατιο και τετοια δεν μπλεκω
φχαριστω για τον κοπο σου
θα κοιταξω αν υπαρχει στον σκληρο κανενος φιλου που κερασα
Printable View
Εάν κάποιος φίλος σου έχει account στον Γαλανόλευκο, έχει καλό ratio και κατεβάζει ανοιχτά, ζήτησέ του την! Μέσα δε μπορεί να μπει ο καθένας και ν' ανοίξει λογαριασμό γιατί είναι "κλειστός" tracker... Για το "δικό μου" account, σου εξηγώ πως έχει... Ευχαρίστησή μου πάντως! Τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχει σε DVD οπότε το πολύ πολύ να την αναζητήσεις από κάποιο ενημερωμένο DVD club!
Μήπως η ταινία που ψάχνεις είναι το "Κυνηγός Εξωγήινων" ("Alien Hunter") (2003) ή το "Survivor"/"Nightwolf: Survivor" ('99);
κάπου διάβαζα ότι το 2010 που προβαλλόταν σε επανάληψη έπιασε φωτιά στο αρχείο της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων κάηκε το 2ο επεισόδιο. για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. ευχαριστώ εισαγώμενε χρήστη λαλάκη. αν βρεθεί στα χέρια σου κάποια στιγμή και δε σου είναι κόπος, στείλε μου ένα pm να δευτερολογήσουμε μια τράμπα.
Για το Jaded: ήταν αρκετά χάλια, ναι. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά, είχε μια αποτυχημένη δραματικότητα, και ήταν επιφανειακό.
Αλίμονο... Εγώ το 'μαθα αργά ότι προβάλλονταν και δεν... Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο που λες και μάλλον πως είναι ράδιο αρβύλα. Αφενός γιατί είμαι σίγουρος ότι το παλικάρι που θα του ζητήσω τα επεισόδια, τα έχει όλα και τα έκανε grab απ' αυτή την επανάληψη και αφετέρου γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτές τις σειρές τις ψηφειοποιούν όλες για το μουσείο της ΕΡΤ (όταν τις ξετρυπώσουν απ' τις αποθήκες τους που το μεγαλύτερο μέρος είναι ήδη κατεστραμμένο), οπότε τις προβάλουν από ψηφιακή μορφή πλέον και όχι από βίντεο και slides. Εικασίες κάνω, έτσι; Όταν γίνει πάντως, θα ενημερώσω! Ενημερωτικά, το παλικάρι αυτό, όποια Ελληνική παραγωγή κι αν έχει (και πίστεψέ με..έχει ΠΟΛΛΕΣ!), έχει φροντίσει να την μετατρέψει σε DVD-Video, με ότι συνεπάγεται αυτό, οπότε έτσι θα το παραλλάβω. Ας είναι... Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε!
Τι να σου πω, δεν ξέρω και τα γούστα σου... Μπορεί να μ' αρέσει. Με αποθάρρυνες λίγο, πάντως και δε θα την αναζητήσω σύντομα. Άσε που τελευταία λίγο με δραματικές, κουλτουριάρικες και λοιπές "βαριές" απέχω και παρακολουθώ πιο εύπεπτα (εξαρτάται) κι αγαπημένα είδη που ανήκουν στον χώρο του φανταστικού (Sci-Fi, Horror, Fantasy). Το συνιστούν κι οι γιατροί! Μπήκαμε στο νέο μεσοπρόθεσμο, βλέπεις... :moutza: (δεν πάει σ' εσένα φυσικά! Για αλλού είναι συστημένη!).
δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς αλλά και στο λινκ που πόσταρες το αναφέρει
τέλος πάντων, ευχαριστώ χρήστη λαλάκη, μιλάμε όταν έχεις νεότερα!Quote:
Η σειρά σώζεται στο Αρχείο της ΕΡΤ, εκτός από το 2ο (δεύτερο) επεισόδιο της σειράς, λόγω τεχνικού προβλήματος.
Έχεις δίκιο και μάλιστα η πληροφορία αυτή περάστηκε τον φετεινό Σεπτέμβρη! Θα μάθω απ' αυτόν που την πέρασε. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Λαλακη λαλακη σου εχω ευκολακι
Λοιπον, ελληνικη, περιπου 95 με 2002. βανακι σεκιουριτι μεταφερει διαμαντια/κοσμηματα μιας Ρωσιδας.τσιμπαει σφιγγα τον οδηγο,αναποδογυριζει το βαν,και τα κοσμηματα παιφτουν στα χερια ενος τυχοδιωκτη.Μετα γινεται της πουτανας μπερδευονται και διαφοροι αλλοι (κατι γκομενες θυμαμαι).Τα κοσμηματα αλλαζουν χερια συνεχως και ειναι καταραμενα,οποιος τα εχει στην κατοχη του ή παθαινει αμνησια ή τρελενεται.Τι ειναι?
Επισης που μπορουμε να βρουμε το Captain Clegg (Night Creatures - 1962 - Hammer productions) το The Living Dead at the Manchester Morgue (1974) και το Psych-Out (1968), ολοκληρα και οχι utube.Καποτε υπαρχαν κατι τορεντσ αλλα δεν κατεβηκαν ποτε ολοκληρες οι ταινιες
το Psych Out το εχω σε ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ :rsad:
Αυτος που εψαχνε πιο πανω ταινιες με/για ναρκωτικα να δει αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=iwuTE...eature=related
''κλασικο'' και ψιλοχαλια
Ας ειναι καλα οι Cathedral και οι EW.
Εχεις δει Mark of the Devil (1970 - ηταν η εμπνευση και η εισαγωγικη ατακα για το I, the witchfinder -EW) και το Blood On Satan's Claw?
Μινμιν φανταζομαι εχεις δει το Frank Zappa's 200 Motels.Αξιζει?Ειδα λιγο στην αρχη καποτε, αλλα δεν καταλαβα αν ηταν ταινια, ντοκιμαντερ η ταινια
οταν ημαν νεαρος με μαλλια...δεν πολυθυμαμαι πολλα πραματα να πω την αληθεια
γενικα με τον Ζαππα δεν τα παω πολυ καλα, οχι λογο επηδεις δε με αρεσει, απλα τον ψιλοφοβαμαι...εγω με τον Καπετανιο ημανε μια ζωη
παραταυτα δες το Baby Snakes
μεγας αρχιγκουρους ο καριολης
Available All/Psych-Out without Subs Which Dowld Hoster Y Prefer?8)Quote:
:evil:Επισης που μπορουμε να βρουμε το Captain Clegg (Night Creatures - 1962 - Hammer productions) το The Living Dead at the Manchester Morgue (1974) και το Psych-Out {1968}
ολοκληρα και οχι utube.Καποτε υπαρχαν κατι τορεντσ αλλα δεν κατεβηκαν ποτε ολοκληρες οι ταινιες
P.S.:"The Trip" Also Available With GRsubs
Must Seen,too:Code:http://www.imdb.com/title/tt0067500/
Γεια σου Τσονε μεγαλε!
Επος η τετραλογια του του Οσσοριο
Για τα αλλα στειλε μου κανα λινκ αν εχεις προχειρο.Αλλιως 8α βρουμε
Pm will be Send soon...
Viva La Muerte
Fucking Wizard οι ταινίες που αναζητάς δεν υπάρχουν όλες με Ελληνικούς υπότιτλους. Το "Psych-Out" ('68 ) υπάρχει. Το "Αμαρτωλό Ταξείδι" ("The Trip") ('67) επίσης! Απ' το "200 Motels" ('71) βρίσκεις μόνο Αγγλικούς υπότιτλους, αλλά υπάρχει το "Head" ('68 ) με ενσωματωμένους, όπου πάλι παίζει ο Frank Zappa (μολονότι δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο). Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι και την έχει μεταφράσει φίλος. Εάν σ' ενδιαφέρει, μου λες. Ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν και για το "Πλοίαρχος Φάντασμα"/"Σύγκρουση Καθαρμάτων" ("Captain Clegg"/"Night Creatures") ('62) όπως και για την ταινία "Η Νύχτα Του Μαύρου Θανάτου"/"Η Εκδίκησις Των Βρυκολάκων"/"Ζόμπι Στη Νύχτα Του Μαύρου Θανάτου" ("Tombs Of The Blind Dead") ("La Noche Del Terror Ciego ") ('72). Η δεύτερη είναι λίγο δύσκολο να "αλλιευτεί" επειδή είναι σε torrent κλειστού tracker. Θα δω αν βρεθεί κάπου αλλού γιατί μ' ενδιαφέρει κι εμένα. Το "Ζόμπι: Επιδρομή Από Το Νεκροταφείο" ("The Living Dead At Manchester Morgue") ("Non Si Deve Profanare Il Sonno Dei Morti") ('74) βρέθηκε και αυτό με Ελληνικούς υπότιτλους. Για όποια απ' αυτές δεν βρήκες και ενδιαφέρεσαι ακόμη, στείλε μου pm να σου δώσω σχετικές πληροφορίες!
Υ.Σ. Αναζητώ και την Ελληνική που αναφέρεις. Δε θυμάσαι καμία γνωστή φάτσα, να δούμε μήπως έχει παίξει και κάπου αλλού;
λεπον... μια παλια γαματη σειρα - αγγλικη - Cracker ( http://en.wikipedia.org/wiki/Cracker_%28UK_TV_series%29 )
το ειχαν σηκωσει στο Blue white gt που εκλεισε .... αυτο που ψαχνω ειναι οι υποτιτλοι πουχε φτιαξει ενας τυπας στο σαιτ -γιατι ήταν γαματοι
... αν εχεις κανενας μπακ απ ή τοχει βρει καπου pliz
Την ταινία την ξέρω αλλά δε μπορώ να την βρω πουθενά για να την δω/κατεβάσω.
Το Όνειρο του Σκύλου
Παίζει κανα λινκ πουθενά;
το ξεκινησα, φοβερος τυπος ο πρωταγωνιστης
υπαρχει μια παρομοια βρετανικη σειρα, το wire in the blood
με ψυχολογο που βοηθα σε αστυνομικες υποθεσεις
και λογικα την εχει επιμεληθει ο ιδιος γαματος μεταφραστης
Αν το ψάχνεις ακόμα βρήκα αυτό http://www.rsmoviedownloads.com/RS-c...05_329872.html
Πολύ μέτρια ταινία όμως.
Θα το κοιτάξω μόλις γυρίσω σπίτι, γκράθιας!
Δε ξέρω για την ταινία, την πρότεινε ένας φίλος τις προάλλες που συμφωνούσαμε για αρκετές, θα δείξει.
βλεπω τοσες μερες τα Cracker και σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω που επαιζε ο πρωταγωνιστης
(χωρις να το ψαξω ομως), τελικα τον ειδε ενας φιλος και μου το καρφωσε
το χουμε οι υπολοιποι Cracker fans?
δεν θυμάμαι να τον έχω ξαναπετύχει πουθενά....
!!!!!!!!!!!!
1.Ήταν θρίλερ που έπαιζε ο Jack Nicholson και καλά είχε καράφλα και έβαλε μακριά μαλλιά και του είχαν πει να μην τα κόψει και μόλις τα έκοψε γίνανε φίδια ή κάτι τέτοιο.Δεν θυμάμαι καθόλου πώς λεγόταν η ταινία (ή σειρά).
2.Σε μια άλλη ταινία που ήταν ένας τύπος και σε μια σκηνή κοίταζε στον καθρέφτη και εμφανίστηκε ένας μπαμπούλας από πίσω του (όχι o Candyman) και πήγε να τον πνίξει και αυτός φοβήθηκε ή τρελάθηκε και πήδησε από το παράθυρο.
Edit:Τα βρήκα!
1.Τελικά παίζει ο Stacy Keach και η ταινία λέγεται Body Bags και η ιστορία "Hair".
2.Είναι από την σειρά Amazing Stories το επεισόδιο "Mirror Mirror".
http://www.pgcosmos.gr/thumb.php?fn=...ads/no_img.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0087788/
Αναζητείται το παραπάνω, σκηνοθεσίας Νίκου Μαστοράκη. Ξέρετε κάποιο tracker με b-movies στο οποίο θα μπορούσα να κοιτάξω;
υπάρχει στο cinemageddon.
αλλά,
Quote:
The good ship cinemageddon is full to bursting with seamen. There is currently not enough room for more pillagers or their dogs. (22001 >= 22000)
Γαμώτο, είχα cinemageddon αλλά με διέγραψαν στην αλλαγή server ή κάτι τέτοιο. :/
http://www.youtube.com/watch?v=rl5ZDBHoCMk
ψάχνω να την κατεβάσω... με ελληνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους, τα γαλλικά δεν τα μιλάμε, μαλώσαμε. δεν ξέρω αν την έχει δει κανείς πάντως φαίνεται ενδιαφέρουσα.
επίσης, αν δεν βρεθεί λινκ, παίζει μήπως από dropbox κάποιος υπομονετικός να την μοιραστεί; αλλά ελπίζω να βρεθεί :D
υπάρχει στο isohunt με αρκετούς σιντερς, και στο σαμπςφορφρι ελληνικά λόγια
μερσι!