^ Ωραιος
2 στα 4 μεχρι στιγμης, σκοπευω για 4 στα 6 και κατεβαινω στα 6 για πτυχιο...
Με αυτον τον πουστη που βαζει θεματα "Θεωρια Δικτυων" να δουμε τι θα κανουμε
Printable View
^ Ωραιος
2 στα 4 μεχρι στιγμης, σκοπευω για 4 στα 6 και κατεβαινω στα 6 για πτυχιο...
Με αυτον τον πουστη που βαζει θεματα "Θεωρια Δικτυων" να δουμε τι θα κανουμε
Ευτυχώς αυτός ο αυτιστικός καριόλης έχει αφήσει τα ΣΑΕ και παίζει ότι τα έδιωξα αυτή τη φορά. Της παναγιάς τα μάτια σωστός, μιλάμε για περίπτωση, όχι μαλακίες.
Αύριο 2 μαλακίες, μεθαύριο Αρχιτεκτονική Υπολογιστών (παναγία μου) και τέλος αυτή η 13ημερη πλην βάναυση πούτσα. Με ένα 38 πυρετό από σήμερα για γούρι.
Α εχει μαθευτει οτι ειναι αυτιστικος ε?
Αρχιτεκτονικη δεν ειναι τοσο καρκινος ρε παλευεται. Αν και εχω μαθει οτι την εχουν δυσκολεψει τελευταια.
κλείσαμε δυο μήνες σχεδόν, ΤΕΛΟΣ. μέχρι στιγμής τρία πενταράκια και βλέπουμε.
επιβεβαιωνω την προσπαθεια του γκουλ καθημερινα και αδιακοπα..............βραχος.
άσε τις επιβεβαιώσεις, να γράψεις για τις δικές σου εξεταστικοκαταθλίψεις (πινκ)
νομιζα 3 σιγουρα αλλα εγιναν 2 !! αρα δικαιως η καταθλιψη! παντα με 5 βαθμο ε.
καλά εννοείται. εγώ βάζω ρήτρα 5.
να πας να το βρεις το μουνί! πήγα σε έναν που μου έβαλε 1.5 (εναμιση) και με πέρασε. ασδφ
περασα τον καρκινο της σχολης, την Παραστατικη Γεωμετρια. απολογισμος εξεταστικης 2 στα 3.
3 μενουν για φιναλε, ελπιζω Ιουνη να κουνησω μαντιλι.
δεν εχω συνειδητοποιησει ακομα, οτι κραταω το πτυχιο απο την κοτσιδα.
καλα αποτελεσματα στους υπολοιπους.
9 στα 10 η εξεταστικάρα, 7 ακόμα και χαιρετάω την προπτυχιακή ζωή μουνάρες.
κάνω όνειρα για καλοκαιρινό πτυχίο, 8 χρόνια και 3 πρυτάνεις μετά, με αλλαγή προγράμματος σπουδών που μου έκανε τα 40-για-πτυχίο 50, ΝΟΤ ΜΠΑΝΤ.
9 στα 9 τελικά, 2 για τέλος.
Πρακτική όλα πάνε κατα διαόλου. Έχω κατα νου όλα αυτά που μου έχεις πει, αλλά κανένα λογιστικό γραφείο εδώ κοντά δε θέλει να πάρει. Κρίση σου λέει, και δε μπορούν να ανοιχτούν, ούτε να μαλώνουν μετά με τον ΟΑΕΔ (πάει το ΕΣΠΑ γι αυτό το 6μηνο) για το πότε θα πάρουν τα μισά λεφτά πίσω. Μένω και στου διαόλου τη μάνα από το κέντρο οπότε είναι και ασύμφορο. Ούτε σε δήμο πάει καλά η δουλειά, που κάνεις και μια α' δουλειά σα λογιστής (αλήθεια!), αλλά έχω μπλέξει με χαζή γραφειοκρατία από μεριά του γραφείου πρακτικής και έχει σκαλώσει, άσε που ο μισθός θα είναι και μόνο 176€ οπότε θα μπαίνω και μέσα με το πήγαινε-έλα.
Με 2 μέρες ακόμα διορία για να πάω κάπου και με τη μόνη σίγουρη και οικονομική λύση να είναι τράπεζα, θα πάω κατα εκεί. Για μετά βλέπουμε...έχω 1-2 πράγματα κατα νου για τη προϋπηρεσία.
Τέλος αν κρίνω από το πινακακι του taxheaven που είχες βάλει, μάλλον ο μισθός της πρακτικής σε ιδιωτικό τομέα έπεσε πια στα ~460€ από 660€. Έχω φοβερό timing ο ατιμος.
Καμία εταιρία να δουλεψεις σε λογιστήριο μέσα? ΦΦΣ σκατα ειναι στις τραπεζες αν και τα λεφτα ειναι καλα. Εγώ το 2005 εκανα στο Ταχ ταμιευτηριο με 440 το μηνα 6ωρακι. και δνε καταλαβαινω γιατι τα λογ.γραφεια δεν σε παιρνουν.. η θα κανεις τον μαλακα και δεν θα εχεις αποδοχες (αν συμφωνησεις δλδ κατι τετοιο με κανενα απο το λογ. γραφειο). Ειναι και η περιοδος των δηλωσεων τωρα, τρεχα γυρευε :/
5 στα 6 και μενουν 5 για πτυχιο
Αντε να φευγουμε απο τους καθυστερημενους πολυτεχνιτες
exetastikes lene ta paidia.lol.
ptyxio telos, exomen master gamo to feleki mou tora
ante kai sta dika sas magkes
master.lolololol.
τι ζορι τραβας εσυ μωρη λονδρεζα?
βγηκε προγραμμα εξεταστικης.
ξεκιναμε κανονικα στις 2 ιουλιου και τελειωνουμε στις 20.
δινω 3 μαθηματα και πεσανε και τα 3 την τελευταια βδομαδα.
fml
Σήμερα το 1ο και τέλος στις 6 ιουλίου. Μέχρι τότε θα δοθούν 6 ακόμα μάχες. Ακόμα κι αν πέσουμε, θα πέσουμε ηρωικά (το μότο της εξεταστικής).
exetastikes lol
λολ
γιατι γελας ρε μλκ πως περνουσες μαθηματα εσυ, με ακτινογραφίες κρανίου;
3 δινω, 29 το πρωτο 5/7 το τελευταιο... Τα 2 ειναι λιγο καρκινοι βεβαια και πρεπει να κανω κ διπλωματικη παραλληλα αλλα προλαβαινω
not quite so my dear lera
ψιτ αλανια~!
κατεχει κανεις σας κανα σοβαρο σετ σημειωσεων κρυπτογραφιας να ανατρεχω οποτε κολλαω;
εγώ, θες κάτι συγκεκριμένο ή τα πάντα όλα;
Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει
Δες βιβλιογραφια
Για περαιτερω αν γινεις πιο αναλυτικος μπορω να δοκιμασω να ρωτησω συντροφισσα
θελω πανεπιστημιακες σημειωσεις βασικα, λιγο να ξεκαθαριζω τις θεμελιωδεις εννοιες (εντροπια, περισσεια, ασαφεια κ.ο.κ.). αυτες που μας εχει δωσει ο δικος μας ειναι πολυ πυκνες.
khalkji prepei na dwseis link me ylh giati h kryptografia exei 100000000 kefalaia genikws.
Apo ma8imatiko samou psarepsa auto alla den xerei poso sumbadizei me ayto pou ginetai fetos:
[311-1250] Κωδικοποίηση
Διδάσκων: -
Εισαγωγή στη θεωρία κωδίκων. Γραμμικοί κώδικες. Τέλειοι κώδικες. Κυκλικοί γραμμικοί κώδικες. Κώδικες BCH και κώδικες Reed-Solomon. Συνελικτικοί κώδικες και κώδικες Reed-Muller.
basika pes kai website didaskonta kai pote dineis
ανέβασα ο,τι έχω από κρυπτογραφία μαζί με κάτι μαθηματικά
από αυτά μόνο την εντροπία ξέρω πάντως και αυτή από άλλο μάθημα
http://www.mediafire.com/?7cytaza13k6uz8o
Καριολα θερμοδυναμικη;
Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις (φαντάζομαι θες κάτι πιο ευανάγνωστο), αλλά το Hanbook of Applied Cryptography είναι πάρα πολύ καλό.
βασικα βρηκα το ενα συγγραμμα του μαθηματος και μαζι μ'αυτα του Beyond Within είμαι κομπλέ. Θνξ σε όλους.
btw
Quote:
Για παράδειγμα, κατά την κρίση στον Περσικό Κόλπο, η πληροφορία ότι η στρατιωτική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών προετοίμαζε επιχειρήσεις διέρρεε λόγω του αυξημένου αριθμού παραγγελιών σε πιτσαρία γειτονική του Πενταγώνου κατά τις νυκτερινές ώρες
ΣΑΕ 4 γαμώ το κουφάρι της παναγίας, γαμώ το σύμπαν και γαμώ την πουτάνα τη δημιουργία βραδιάτικο. Καλοκαιρινή εξεταστική και τα μαζεύω για Ιράν όπως είμαι.
για πακισταν εισαι
Ρε περνιουνται τα σαε τωρα που χει φυγει ο παπαρας,δωστα σεπτεμβρη, η ΘΔ ειναι ο μεγαλος καρκινος πλεον
απο που και ως που ευκολη η θερμοδυναμικη ρε φιξξξξξξξξξξερ?
ξερεις τι πουτσα πεφτει εδω σε ολα τα τμηματα?
μηπως στο σεμφε το περνουσατε χαλαρα επειδη ο καθηγητης εξυνε τ'αρχιδια του?