Quote:
Originally Posted by phthoggon
Η ομοφυλοφιλία τώρα σαφώς και είναι παρούσα στο ζωικό βασίλειο και σαφώς δεν παύει να είναι ανωμαλία, γιατί ο Θεός μας έδωσε από ένα πουλάκι και από ένα μουνάκι σε κάθε φύλο, και έθεσε ως προϋπόθεση για την αναπαραγωγή μιας ανθρώπινης ζωής να γουστάρει το μεν το δε.
Έθεσε και την καπότα σαν απαραίτητη προϋπόθεση; Όχι; Τότε γιατί δεν είναι ανώμαλο να γαμάς με προφυλακτικό, αφού εμποδίζεις τη φυσική αναπαραγωγική διαδικασία με τεχνητά μέσα; Όπως εσύ γουστάρεις να πηδάς γκόμενες για την καύλα και μόνο (μη μου πεις τώρα καμια μαλακία ότι οι περισσότεροι γαμάνε για να κάνουν παιδιά, τουλάχιστον στη χώρα και κοινωνία που είμαστε), ο ομοφυλόφιλος γουστάρει να ξεκαυλώνει με άλλο άτομο του ίδιου φύλου. Κάνει ακριβώς το ίδιο με εσένα, απλά διαγείρεται ευκολότερα με το ίδιο φύλο, ό,τι ανωμαλία κάνεις εσύ πηδώντας με προφυλακτικό κάνει κι αυτός/ αυτή.
Κι επίσης έχω την εντύπωση ότι το 99% των ομοφοβικών (ναι, ΚΑΙ αυτοί που λένε διπλωματικές μαλακίες του στυλ "νταξ, ας το κάνουν αλλα κρυφά, γιατι είναι ανωμαλάρες του κερατά") αναφέρονται μόνο στουσ άντρες ομοφυλόφιλους. Όλους εσάς δηλαδή δεν τρέχει το πουλί σας σαν βρύση και μόνο στη σκέψη ότι έχετε δυο λεσβίες μπροστά σας να χαμουρεύονται, πόσο μάλλον να το κάνουν μαζί σας.
Steel Assassin, έχεις καμια γαμημένη ιδέα γιατί είναι ανωμαλία η αιμομιξία; Έχεις γενικά καμια γαμημένη ιδέα για αυτά που λες; Τα ζώα μπορούν και πηδάνε συγγενείς γιατί στ' αρχίδια τους βασικά αν γκαστρωθεί η άλλη και βγάλει ξέρω γω λιονταράκι με αιμορροφιλία ή όλα τα σκατά του κόσμου, τον άνθρωπο τον νοιάζει. Στη ομοφυλοφιλία τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν απόγονοι, άρα αυτό που κάνεις δεν αφορά παρά εσένα και το σύντροφό σου.
Τεσπα, δε γίνεται κανα split γιατί έχουμε βγει πάλι πολύ offtopic.