θα πόνταρα ότι τον πιέζουν να το βαφτίσει Χ.Ο. (δεν ξέρω τίποτα από άλλες λεπτομέριες).
Printable View
θα πόνταρα ότι τον πιέζουν να το βαφτίσει Χ.Ο. (δεν ξέρω τίποτα από άλλες λεπτομέριες).
ασφαλιστε τις μαναδες σας μεσα σε μπαουλο με διπλοτριπλη κλειδαρια....
http://i.imgur.com/cF1cNNv.jpg
(εννοειτε θα σε γαμησω τα ραμματα)
Spoiler
Εδω που τα λεμε, ειναι μαλακιαρα του ονιμποτσο να εχει ξεκλειδωτο το προφιλ του, γιατι μπαινει απο οτι φαινεται καθε ηλιθιος και μπορει να δει οτι μαλακια ποσταρει ο Ονιμποτσο, αλλα κατα τα αλλα.... σκρηνσοτς αυτου του στατους απο ενα προφιλ το οποιο κανεις stalking και θιχτηκες? Θα του καψεις το περιπτερο επειδη βριζει κοσμο που αξιζει βρισιμο δηλαδη?
............
Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι θίχτηκε, ειδικά ο συγκεκριμένος τον οποίο για δικούς μου λόγους δεν βρίζω... Κάτι λένε για τη μύγα και τη σφίγγα 00i00.
ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
θα με κάνετε να φτιάξω και προφίλ στο fb ...
Ονιμποχο fyi ειναι ΠΟΥΤΑΝΕς γιατι ειδα οτι εισαι και πολιτικαλι κορεκτ.:)
ας πει κάποιος την ιστορία, επιτέλους.
Σου λεει ότι του το παίζεις φίλος στο fb ενώ στη πραγματικότητα ξηγιέσαι πούστικα (στον τυμβωρύχο) και του κάνεις ριπορτ γιατί βάζει αντιχριστιανικές εικόνες.Ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.
Πινκ για υπονουμενο στο παιδι θαυμα ( γαμα τους θαυμα παιδι κτλ) :smile:
Προφανώς αρκείστε μόνο στον τατιανισμό και στην ευθιξία, για λόγους που εσείς μόνο ξέρετε.
Για να παραφράσω και τον μέγιστο Jacknife, FIY report μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε χρήστη, αν το προφίλ είναι ανοιχτό. Αλλά ως εκεί φτάνει το νιονιό σου. Πιο πιθανό ήταν να είχες κάνει εσύ το report, εδώ που τα λέμε μικρή μου τατιανίτσα.
Ονιμποχο δε με νοιαζει το ρεπορτ ,το οποιο δε πολυ ξερω τι σημαινει ακριβως ,αλλα στο οτι βρισε ρε αγορι μου σιγα τα λαχανα.