δεν ξέρω εσείς οι αθηνέζοι τί νομίζετε, αλλά αυτά τα λεν κάτι άλλοι, νταξ; οι πελοποννήσιοι έχουν επίγνωση και ξέρουν πότε φάγανε ψωμάκι. όλα κι όλα.
Printable View
για Τούρκου πόδι λένε οι Μανιάτες.
και για τους Κατσιμιχαίους πως το "Φάνη" το είπαν για τον αδερφό τους που πέθανε από πρέζα.
επίσης αν κοιμάσαι ανάσκελα βλέπεις εφιάλτες.
μου το έλεγε η μεγάλη αδερφή όταν ήμασταν μικρά. στάνταρ με έχει σώσει -αυτός ο μύθος- από πιθανές αναρροφήσεις σε κατάσταση μέθης γιατί πάντα το είχα στο μυαλό μου και γυρνούσα ανάποδα.
αν θελετε να παρετε ταξι στην Αθηνα. να παρετε τον ΘΑΝΑΣΗ ( 6986835605 ) - ( 6971911168 )
και να χετε μαζι σαν ενα cd με τον "Φανη"
περσι τετοια εποχη. με κλειστα παραθυρα στο ταξι. αναπαραγωγη του ουρμπαν λετζεντ και να παιζει ο Φανης στα τερματα κι οταν λεω τερματα δεν πηγαινε αλλο η ενταση, κι απτα ηχεια να ακουγεται ενας βομβος τριξιμο με λιγο κατσιμιχα.
αυτό δεν είναι που το κάνει urban legend?
γιατί μούφα; αφού το είδαμε και στις ειδήσεις!
Άμα σας φαίνεται legend το σχετικό με τον Cave, ρωτήστε τους θαμώνες του Feelgood να σας πουν την ιστορία με τον Lowe (πρώην Candlemass), μετά το τελευταίο τους live στην Αθήνα. Σεκλέτια, άτιμη κενωνία, θα πιω όλο τον Βόσπορο, κ.ο.κ.
εχουμε παει με παλαιοτερο μελος του φορουμ (Dead) να πλακωθουμε με τους behemoth εξω απο το next (rip) που την πεφταν σε μια φιλη μας
έρχονται τον ιούνιο, κανόνισε ξύλο.
τωρα ειναι σελεμπριτις , σιγα μη καταδεχτουν :/
Eμένα τώρα αυτό μου θύμησε το σκηνικό με τον κιθαρίστα των municipal waste και χαχανίζω μόνος μου.
η Ματούλα είναι sex bomb
Ο υπουργος εργασιας ειναι γιος του Τερυ Χρυσου !