χέσε μας ρε firestorm που θα βγάλεις και υφάκι επειδή κάποιοι σε έχουν τόσο γραμμένο που ούτε καν στο πολλ δεν ψήφισαν. αστοδιαολο δηλαδή
Printable View
χέσε μας ρε firestorm που θα βγάλεις και υφάκι επειδή κάποιοι σε έχουν τόσο γραμμένο που ούτε καν στο πολλ δεν ψήφισαν. αστοδιαολο δηλαδή
αμα ειχατε ψηφισει δε θα γινοταν αυτο το ποστ!~@~!3`1`134ρ4214ερ`24`2
ψηφισαν και τα δεντρα
καταρχάς οι firestorm, klapse, γιουλάι (για μένα δεν υπάρχει ουσιώδης διαχωρισμός) δεν είναι ακριβώς τρολλ αλλά ένα είδος μποτ όπως προειπώθηκε, κάτι που λύνεται με ένα σωστό ignore ή απλά προσπερνώντας τα ποστ τους. αν αρχίσουν να μπαίνουν σε κάθε θρεντ και να πηδάνε ανάποδα τη συζήτηση με τρόπο που δε μπορεί να αγνοηθεί, επιστρέφουμε στο παραπάνω quote του amnesiac. ο ίδιος ο firestorm, από αυτό το poll, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι αποδεκτός από το μισό φόρουμ, ενώ το υπόλοιπο μισό ουσιαστικά του δίνει άλλη μία ευκαιρία. όχι να το πάρει σαν επιβράβευση. από κει/δω και πέρα, προκειμένου να κρατηθεί ένα επίπεδο στο φόρουμ, χρειάζεται να μη δίνεις τροφή σε τέτοια πρόσωπα και καταστάσεις (όπως με το παρόν θρεντ πχ.), αντίθετα να δίνεις αξία και προσοχή σε αυτά που θεωρείς ότι εκλείπουν ή χρήζουν υπεράσπισης. ο τρόπος δεν είναι το μπαν, αλλά η κοινωνική αφομοίωση/αποκλεισμός μέσω της πιο θερμής ενασχόλησης/δραστηριοποίησης. για παράδειγμα αρκετοί από τους προτεστάντες, συμμετέχουν ελάχιστα πλέον ή αποκλειστικά σε κάποια υποφόρουμ. ε κακά τα ψέμματα αυτό προϋπήρχε, δε συμβαίνει λόγω του firestorm.
η μικρη συμμετοχη σε ενα υποφορουμ, δεν προυποθετει οτι δε τα διαβαζουμε κιολα.
παντως η δικη μου ψηφος να παραμεινει μια χαρα επιβραβευση ειναι
ναι προφανώς κι εγώ το ίδιο κάνω. αλλά πόσες απαιτήσεις μπορείς να έχεις; αν φύγει ο firestorm θα γράφεις πιο συχνά; απλά θέλω να πω ότι αλλού είναι το πρόβλημα.
(δεν πάνε σε εσένα συγκεκριμένα, δε θεωρώ ότι έχει μεταβληθεί ιδιαίτερα η συχνότητα και ο τρόπος συμμετοχής σου)
προλαβαινεις να κανεις μερικα fake accounts ακομα
τραβα γαμησου ghoulai
μουχαχα πήρατε τον πούλο κόπανοι. :-)
ρε θα γαμηθειτε ολοι ρε, φιρεστορμς, τσιρακια, γιουλαηδες, ολοι ρε, θα κανετε λογκιν αυριο και θα παιρνετε τον παπαρο.