Εγώ όχι! :p
Λοιπόν, είσαι πρώην υπάλληλος του Sharp East? Αν ναι, να δώσεις πολλά φιλάκια στον Σπύρο τον Γραμμένο! :)
Printable View
Εγώ όχι! :p
Λοιπόν, είσαι πρώην υπάλληλος του Sharp East? Αν ναι, να δώσεις πολλά φιλάκια στον Σπύρο τον Γραμμένο! :)
Ούτως ή άλλως γνωριζόμαστε αν είσαι ο ορίτζιναλ. "Συμβολικά".
http://news247.gr/newspapers/Afterno...0/23683547.jpg
Ρε μλκς σοβαρά τώρα; :touched:
Δυναμική είσοδος της χα
https://pbs.twimg.com/media/DHvMjtdWAAADit9.jpg:large
χώρια από το λάθος ιστορικά πρωτοσέλιδο, ο στάλιν είχε πεθάνει και αποκαθηλωθεί 15 χρόνια πριν διάολε, και με βάσει το σχόλιο του σαμπρέλα περι χα
ο αντικομμουνισμός δεν είναι χαρκτηριστικό των φασιστών μόνο αλλά και φιλελέδων και σοσιαλδημοκρατών
βασικά από ό,τι έχω καταλάβει και τα 3 factions ξεχωριστά, φασίστες, αστικοδημοκράτες, κομμουνιστές είναι αντί- των άλλων 2
αυριο: Ο κομμουνισμός ως ιδεολογία είναι το μόνο που τρομάζει τους κάθε λογής φιλελεύθερους / νεοφιλελεύθερους. Το αν φοβούνται πραγματικά ή είναι ένα δέος που μισούν δεν το ξέρω.
Στην Ελλάδα έχουμε τις εξής 2 παράλογες θεωρίες των φιλελέδων , πρώτον ότι αν είσαι Κομμουνιστής είσαι ΚΚΕ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την χώρα σε σοβιετία. Για το πρώτο οκ, φταίει το ΚΚΕ σε μεγάλο βαθμό μιας και θεωρεί κομμουνιστές μόνο όσους είναι γραμμένους στο κόμμα, (λολ πριτς κοκό) για το δεύτερο τώρα, πρέπει να φτιαχτεί μια ωραία μυθοπλασία για να χτυπήσει η ΝΔ (το πασοκ δεν υπάρχει εγιναν όλοι σύριζα) τον συριζα. Αμφιβάλω αν διαφωνούν σε πάνω από 10% σε ότι έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα, ο Κούλης έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι ηλίθιος (σορρυ παιδιά αλλά πέρα από το πολιτικός κρατούμενος, είπε τώρα ότι η οικονομία παρουσιάζει άνοδο γιατί ξέρουν ότι θα γίνει πρωθυπουργός). Αν βάλεις επίσης ότι μια χαρά βλέπουν τις ψήφους της χα (που δεν θα τις πάρει) προσπαθεί με ακροδεξιό λόγο και ακροδεξιά αποβράσματα να παίξει παιχνίδι, νιώθει υποχρέωση να παρουσιάζει ως "σταλίνες" τον συριζα , μιας και κομμουνιστές όπως είπαμε είναι μόνο το ΚΚΕ.
ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΛΈΜΕ
Στην ελλάδα οι φιλελέδες όπως σωστά επισημαίνεις είναι αυτοί που είναι γιατί όταν σφίξανε τα πράγματα το 44-46 επέλεξαν να συμμαχήσουν τρόπον τινά με τους φασίστες. Συγκεκριμμένα οι αστοί πολιτικοί εκπρόσωποι τους.
Τώρα το αν φοβούνται/μισούν ή οτιδήποτε άλλο τους κομμουνιστές λογικό δεν είναι αφού ιστορικά αν το δεις τους εξοντώνουν όταν παίρνουν την εξουσία.
Το πόιντ μου είναι ότι ο αντικομμουνισμός είναι πολύ πιο "legit" από την αίσθηση που αφήνει η λέξη, παρόλο που μοιάζει σαν να δείχνει το άλλο άκρο τους φασίστες, στην πραγματικότητα είναι ένα πράγμα αρκετά πιο διάχυτο και ειδικά κατά τόπους π.χ. βαλτική, σκανδιναβία.
Η ελλάδα τώρα είναι διαφορετική ιστορία, προφανώς το πρόβλημα της τον εικοστό αιώνα είναι οι φασίστες, σωβινιστές κλπ. Όχι γιατί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί σε κάθε τόπο αλλά γιατί στην μοιρασιά μετά το πόλεμο δώθηκε στο δυτικό στρατόπεδο σε κόντρα με τη βούληση ενός πολύ μαζικού και δυναμικού κομματιού του λαού της. Φοβερά τραυματικό κατά τη γνώμη μου.
en antithesei me emas oi xwres ths valtikhs katakththikan, kalws h kakws, apo thn rwssia/sovietikh enwsh kai upeferan gia kamia 50aria xronia.
συμβαίνουν αυτά όταν δε σου βγαίνει η συνεργασία με τους ναζί.
ναι επειδή είναι φιλοναζί λαός ενώ οι έλληνες κομμουνισταράδες από γέννα, γιατί έτσι ρε φίλε?
στην τελική καλά έκανε και μπουκαρε η εσσδ λόγω του αντιφασιστικού πολέμου, μετά όμως μην έχουμε παράπονο που σιχαίνονται τη φάση, τι να κάνουμε ότι κάνεις έχει ένα τίμημα.
μπορούμε να φέρουμε σαν παράδειγμα τους Ουκρανοί ε! που ο χιτλερ τελικά τους παράτησε και αυτοί ακόμα ΝΑΖΙ είναι ...
Αλλά υπήρξαν και φιλοναζιστικές χώρες όπως η Ισπανία που όμως δεν έγιναν έτσι ....